Çarşambaları da tartı bildirimi yapıyor muyduk? Ben mi uydurdum acaba bunu şu an?
Tamam baya uydurmuşum cordeliacım eskiden de yoktuçok eskiden var miydi bılmıyorum. Ama çarşamba tartilmiyoruz canım.
Kesinlikleeee.Survivor izlese buraya yazardi
Iyi geceler kizlar
Afiyet olsun.İyi akşamlar
sara_28 Zipzip- Cordelia
15 e kadar cay-kahve
15: Karnıyarık, cacık ve çeyrek yufka
18: 1 dilim karpuz
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3056222
Aynn canım ama şu kalp vakaları seninde dediğin gibi covid ve aşı sonrası arttı
Erkek mi kizmi canım. Sağlıklı mutlu güzel ömrü olsun.Evet canım hamileydim ayrıldım en son kaç kiloydum bilmiyorum da şuan 80.5 oldum bebeğim se beş aylık diyetisyen e de gittim de bıranın ayrı bir havası var motivasyonu var o yüzden tey burda olmak istedim
Ben de hatırlıyorum seni. Beklenenin sen.Ayrıca bni hatırlamam bni çok mutlu etti
Sana da canım.İyi geceler Allah rahatlık versin
Sabah
1 salatalık
domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 portakal
Ara 1 muz 1 ceviz 5-6 fıstık
Akşam
Mantar sote ve haşlanmış tavuk
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir
8440 adım
Zipzip- Cordelia sara_28 @Elhan
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta ile bol marul salatası
Az Domates biber salatalık
2 zeytin 2 lokma peynir
Yarım d ekmek ile 1 çk bal 1 çk kaymak
Öğle 13.00
2 yumurta ile menemen
1 kase yoğurt 1 wasa
Akşam 19.00
1,5 servis kaşığı zeytinyağlı tazefasülye
2 kaşık pilav
Biraz marul yedim yanında
Su 2 lt
Adım 7.152
İyi geceler hanımlar
Canım ramazanda ben ev kuşu oluyorum.Lale festivali varmış yarın gidicez kısmetse kızlargelen var mı
26.04.2022 menüm
Kahvaltı Saat 10.30
1 haşlanmış yumurta
3 küçük domates
1 dilim mercimek ekmeği
1 kk peynir
Sade çay
Ara öğün 1 elma
Akşam saat 18.45
4 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Az önce midem kazındı 1 kase yoğurt daha yedim
Spor olarak temizlik yaptımsaatinde en son gördüğüm 2600 küsür adımdı. Şu yarını bi atlatıym spora asılcam.
Su baya içtim 3,5 lt falan
Gün boyu sayısız kahve içtim
Cordelia
İyi geceler kızlar
Afiyet olsun canim.Menümü de paylaşayım.
Sabah:
-1 dilim beyaz peynir
-1 haşlanmış yumurta
-3 zeytin
-salatalık, domates, maydonoz, dereotu
Ara:
-tarçınlı türk kahvesi
-1.5 tk fıstık ezmesi
Öğle:
-5 yk etli patlıcan yemeği
-3 yk yoğurt
-turp-havuç salatası
Ara:
-2 mesine hurması
-1 tk fıstık ezmesi
Akşam:
-zeytinyağlı sebze aote
-yoğurt
Ara:
-1 kare bitter çikolata
-türk kahvesi
Adım: 7.174 adım + 1 saat online pilatesCordelia
Afiyet olsun canim.26 Nisan 2022
sahur 04.00
peynirli omlet
7 zeytin
domates
1 parça pide
iftar 20.05
ev yapımı kıymalı pide
domates salatalık biber
ara dondurma
1 lt tarçınlı suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3056135
Bayramdan sonra kurba n bayramına kadae - 8 kg göreceğiz inşallah.valla yedimben, benim sevdiğim güzel bir yemek yapacak zannettim. süpriz dedi söylemedi. hiç hamur işi olacağını düşünmemiştim. çok güzeldi ama
valla ben vuslata bayramdan sonra ericem öyle görünüyormenüler iyice dağıldı da dağıldı farkındayım
Hosgeldin canım.MerhabaZipzip- kaptanım daha önce cuma zayıflama grubundaydım baya zaman geçti şimdi burada olmak istiyorum bni de aranıza alır mısınız
Ben de. Umarım sorunlarını çözer.Bu yazdiklarina cok sey yazmak istiyorum ama susmayi tercih ediyorum....
Nasılsın tatlım?
Allah şifa versin canımCanım ikizim, senin bildirimine tıkladım. Bi Sürü bildirim ama Hiç halim yok.moral olur diye sana tıkladım. Kimse yle konuşmak istemiyorum. Biraz yoğun olunca işler, panik ve stres yaptım ve ufacık şeyleri takan takıntılı bir insanım. Onlar küçük küçük birikip patlıyor. Halbuki sağlığım sihatim yerinde. Sevdiklerim yanımda. Borcum harcım yok. İşte Kısa sürdü ama kendimi kontrol altına alamadım. Ne Zaman biseyi biraz düşünsem....Yıllardır var ama inanır mısın senede iki üç kez oluyordu, şimdi ayda bire düştü panik anı. Kalbim hizli hızlı çarptı ve kontrol altına alamadım. Ağzım kesildi bıçak gibi. kurudu.Herkes salak görüyor, şakayla karışık dalga geçiyor. Konu bu diil ama sinirleniyorum. Bugün marketten avokado alacaktım, BBM ugrasma öyle şeylerle, fasafiso der diye alamadim. Hani her meyvede vitamin var yaaa....Laf duyacak zerre halim yok. Bu hastalığı yenmek çok zor ve çok gerginim. Cok korkuyorum.tamamen yeneni görmedim. Geçen gün işyerinde espiri yapıyorduk, dozunu kaçırdım, arkadaş diyor ki burası kreş diil . Ben naaptim, çok kırıcı oluyorsun diyip wcye gittim, anlıyorlar ağladığımi.sorsan seni çok seviyoruz, iyiliğin için. Böyle iyilik olmasın, sevmeyin beni ya, şaklaban gibi. İnsanım ben ya insan. Benim çocuksu,naif olmam kimseye böyle davranma hakkı vermiyor. Bıktım şu salak bozadan.saf Bozadan
Bıktım böyle yaşamaktan.Burada bile , sarı takıma girdim hayatımda bir kez, menü yine de bildirsem daha iyiymiş. Nasıl olsa salak boza,her yerde salaktir. Nedense bı ben. Çünkü salagim diyorum ya. Bakıyorum kaç kişi adım tamamlamamış , yazıp geçiyor. En iyisi de bu cidden. Ben tamamlamadigimda gece tamamlamam isteniyor. Çikolata yiyorum,sanki yemeyip 2 kilomu vericem. Kâbus gördüm diye upuzun mesaj atıyorum, biraz az kilo vericem, sağlığım önemli diyip,açıklamalarla menü yazıyorum,hâlâ, "sen naaptin"... böyle yemesen iyi vb. Ya mazeret bildirdim mazeret.Cidden tüm samimiyetimle söylüyorum. Salak her yerde salaktir .bunlara izin veren istemeden de olsa benim. Umudum çok çok az ama tedavi gorucem. (Seni sevmiştim ikizim) Hoşçakalın
Aman canım, ağzından yel alsınBugün çok halsizim yapacak bir sürü işim var ama hiç takatim yok üşüyorumda hasta olmasam bari bayram üstü hemde
Bende de şiddetli bacak ağrısı, sürekli yorgunluk oluştu. Ben tek doz aşılıyımKimle konuşsam panikatak olduğumdan şüpheleniyorum diyor. Kesinlikle panikatak olmam için bir sebep yok ve asla o kıvama gelecek durumda da değilim. Hepimizin kendince sıkıntıları elbette var ama hayır bende panikatak yaratacak bir durum yok ve bu zamana kadar da hiç yaşamadım böyle bir şeyi. Kesinlikle aşıdan sonra başladı çarpıntım. Ama 3. Aşıdan sonra, bunu da belirteyim…
Ne demek kuzum, sen yazdın biraz olsun rahatladın, bizler de dua ettik, kimin duası kabul olur bilinmez, Rabbim evlatlarından ayırmasınÇok sağolun kızlar bugün baya başınızı ağrıttım. Hakkınızı helal edin
Evet bende de oluyorYürüyüş yapınca elim ayağım şişip ödem oluyorum ben sizde de oluyormu böyle bir şey
Benim için saat farketmiyor, 1 saate yakın yürüyüşlerde şişiyorumHmmmm ben genelde akşam saatlerinde yürüyorum belki ondandır
Amin canım, Allah korusun. 4, 5 sene önce bende de bikaç sefer oldu, kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi. Dr söyledim, troid yapabilir dedi. Hiçbirşey yapmadan aynı sene için de tamamen geçtiAslında hiç yok. Çok enteresan özellikle akşamları oluyor nedenseValla anlam veremedim. Allah korusun hepimizi…
Hoşgeldin canımMerhabaZipzip- kaptanım daha önce cuma zayıflama grubundaydım baya zaman geçti şimdi burada olmak istiyorum bni de aranıza alır mısınız
Üyelik iptali yazıyor, kendi mi kapattırdı kiBen de seni sevmiştim ikizim çok üzüldüm okuduklarıma. Saf salak ne demek estağfurullah bence sen biraz da rahatsızlığının etkisiyle kendini dolduruyorsun. Çevrende seni anlamayan insanlar olabilir, onlardan mümkün olduğunca uzak dur. Bu grup için de inan ki herkes seni düşündüğü için yazıyor aksini düşünme.
Tedavi imkanın varsa mutlaka ol. Umutsuz olma sen herkesten değerlisin ikizim ben sana inanıyorum geçecek bu günler.
Kendini iyi hissedince dön aramıza özletme kendini
Yazdım yazdım sildim.Çoğu lafi bana soylemissin . Kaptan sen ne yaptın dedin çikolata yeyince. Adimlarin eksikti birsey demedim bile cihaz sıfırlanmış deyince. Bende de bu yaşta sana harcayacak enerji yok.
Tamam kaptanım
MasterFit 32. Etap Spor Yarışması genel | |||||||
Sıra NO | Üye Adı | Takım | 22 Nisan Cuma Kg. | 23 Nisan Cumartesi Adım Sayısı | 24 Nisan Pazar Adım Sayısı | TOPLAM ADIM SAYISI | |
1 |
| Kırmızı Kaptan | 76,10 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
2 |
| Kırmızı | 71,50 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
3 |
| Kırmızı | 75,45 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
4 |
| Kırmızı | 84,60 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
5 |
| Kırmızı Sarı | 58,70 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
6 |
| Kırmızı Sarı | 70,3 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
60.000 | 8.571,43 | ||||||
1 |
| Mavi Kaptan | 91,80 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
2 |
| Mavi | 59,50 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
3 |
| Mavi | 79,50 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
4 |
| Mavi | 61,00 | 5.000 | 1.456 | 6.456 | |
5 |
| Mavi | 72,10 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
6 |
| Mavi Sarı | 84,70 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
7 |
| Mavi Sarı | 69,90 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
66.456 | 9.493,71 | ||||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?