Teşekkür ederim canım
Şimdi de komşum gelecekmiş kahveyeYogun bir gün gecirmissin canim
Görüşürüz aksama
Tersten de okununca aynı sevdimSporumu yaptım.
Senin yerinde olsam nasıl olurdum acabaŞimdi de komşum gelecekmiş kahveye
Ooo kimler gelmişListeye girneyip sadece yürüyüşle destek olma var mı eskisi gibivarsa ben de girmek istiyorum
Evde sürekli telefonu taşımak çok zor.canim . Yazın adımlar 13000 di evde taşımamak için saat 2.30 da çıkan oğluma 12de evden çıkıp 2 saat turluyordum bebek arabasıyla
Yaa bana uyar canim da 8.000 i zor tamamliyoruzEvde sürekli telefonu taşımak çok zor.canim . Yazın adımlar 13000 di evde taşımamak için saat 2.30 da çıkan oğluma 12de evden çıkıp 2 saat turluyordum bebek arabasıylaZipzip- Bayramdan sonra adımları 12bin yapalım mı
Eylülde 15.000 adim ile başlamıştıkEvde sürekli telefonu taşımak çok zor.canim . Yazın adımlar 13000 di evde taşımamak için saat 2.30 da çıkan oğluma 12de evden çıkıp 2 saat turluyordum bebek arabasıylaZipzip- Bayramdan sonra adımları 12bin yapalım mı
Çok zor hanim cigimYinede dikkat edeceğiz tabi kaptanım
Emin olduklarimi yazdım başka var mı diye de sordum ya tatlım.ben nie yokum
abla dedik bağrımıza bastık
Hayirli iftarlar
Yaw sen ne güzel bir kadınsın yemin ederim her seferinde keşke benim arkadaşım olsa bile demiyorum keşke benim komşum olsa diyorumMükemmel bacım benim.
Ben dünBirazcık mutlu olmayı hak ettik sanırım.
" Kısa boylu hatunlar üzülmeyin e mi
Rabbim bizleri yaratırken şöyle bir bakmıştır bunlar zaten mükemmel oldu uzatmaya gerek yok demiştir."
@pastelfitZipzip- Elhan
Var mı başka mikemmel
kisindi o yaz geldi artıkYaa bana uyar canim da 8.000 i zor tamamliyoruz
9000 i sabahtan atınca gerisi bitiyorduEylülde 15.000 adim ile başlamıştık
Kız yazın artıracağız kışın düşüreceğiz iştefesang
Hayırlı iftarlar.
North River bak üşenmem bulurum artir deyip sonra düşürelim dediğin mesajları.
Yaw sen ne güzel bir kadınsın yemin ederim her seferinde keşke benim arkadaşım olsa bile demiyorum keşke benim komşum olsa diyorum
Öyle arada görmeye doyulmaz sana komşu olup zırt pırt rahatsız etmek gerek seni ne şanslı etrafındaki insanlar
OyyyyEylülde 15.000 adim ile başlamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?