Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kraliçemiz Kırmızı kaptanımız BDV de kaptanım. İspiyonlamak gibi olmasın. Ben de gittim. :)
Puff dün bir arkadaşımın annesi ile sohbet ettik başka arkadaş aldatıldı süreçler karışık. Anne diyor ki tüm erkekler aldatıyor gerçekten mi ya hepsi mi teşebbüs ediyor buna

Puff dün bir arkadaşımın annesi ile sohbet ettik başka arkadaş aldatıldı süreçler karışık. Anne diyor ki tüm erkekler aldatıyor gerçekten mi ya hepsi mi teşebbüs ediyor buna
Ben hep derim kadınlar ikiye ayrılır aldatılanlar bunu bilenler ve bilmeyenler inşallah yanlıştır.

Ben hep derim kadınlar ikiye ayrılır aldatılanlar bunu bilenler ve bilmeyenler inşallah yanlıştır.
Hatta annesi şey dedi herkes yaptı babalariniz da yapmıştır yok ya dedim ama cidden bu kadar mı çok oran o zaman kimse ayrılmasın diğeri de aldatacak

Hatta annesi şey dedi herkes yaptı babalariniz da yapmıştır yok ya dedim ama cidden bu kadar mı çok oran o zaman kimse ayrılmasın diğeri de aldatacak
Normalleştirmez kabul etmezsek azalır. Ama normalleştirirsek kadınlarda aldatır. Sonra işin içinden çıkılmaz. Şuan toplumun ulaştığı kafa çok başka maalesef.

Kadın olarak şu erkekleri aklamasak böyle rahat olamazlar. Neyse gerçekten bir şey demek istemiyorum.
Var böyle zihniyetler maalesefimadem bunu yaşadın demi bırak o kocayı hayatına bak.
Birde aksi olan var evine mecbur kalan gidemeyen o kadar ço kadın varki .
Babamla yürüyüşe gidiyorum gelirim kizlar
Ne güzel iyi yürüyüşler kuzum
Var aralarında düzgün olandan eşini seven değer veren adam yapmasın zaten bunu.

Tebrikler çıtır hanımlar

🖒

Amin canım.

Salı adım var mı?

3000 var cnm galiba
Atayım

Oyy oyy bu haftada ben kupayı aldım çok teşekkürler kaptanım sağol

Tebrik ediyorum Kinoalihatun Zipzip-
Teşekkür ederim ablacim ❤
Sen bakma boşver tehlikeli sulardayım gene

Ne güzel iyi yürüyüşler kuzum
Sagol ablacim
Ben kaçtım eşim geldierkenden görüşürüz canlar
Iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…