O zaman cogu kisi 15.000 i zorda olsa tamamliyordu ama
Tatil olmuşBu hafta bayram nedeniyle MasterFit yarışmasina ara veriyoruz
06.05.2022 tarihi fotografli tarti bildirimleriyle ve haftalik 8000 adim kurali ile 33.etaba kaldigimiz yerden devam edeceğiz..
Bu hafta en cok kiloyu veren Kırmızı kaptan olacak ve 33. Etap mavi takim kaptanini belirleyecek
Oruc tutanlar yarın (persembe) 2-3 gibi
Oruc tutup çalısanlar yarin (perşembe) iftardan önce
Oruc olmayanlar ise cuma günü en gec 13.00 e kadar bildirimleri bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
@Tempus
@Beklenen2
Ay ne bilim kuzum , akıllı bileklik siparişi verdim şu anda adf mı band 6 aldım bakalım nasıl gelecek. Böylece adım sayım artar amin. Belki o zaman 10.000 bulurumO zaman cogu kisi 15.000 i zorda olsa tamamliyordu ama
Ay şu mesajı görünce bı an beklediğimiz tatil haberi mi geldi diye şey oldum sonra aydim ahahaTatil olmuş
Afiyet olsun canim kadir gecemiz mubarek olsunİyi akşamlar. Kadir gecemiz mübarek olsun
sara_28 Zipzip- Cordelia
13 e kadar cay-kahve
13:Etli patlıcan tavası, çeyrek yufka, cacık ve köz biber
18:2 dilim karpuz
20:Cay
Su 3 litreyi geçti.
Eki Görüntüle 3057110
Çok pardon. DüşünemedimAy şu mesajı görünce bı an beklediğimiz tatil haberi mi geldi diye şey oldum sonra aydim ahaha
Gule gule kullan canimAy ne bilim kuzum , akıllı bileklik siparişi verdim şu anda adf mı band 6 aldım bakalım nasıl gelecek. Böylece adım sayım artar amin. Belki o zaman 10.000 bulurum
Ahah ya canım hala tatil bekliyoruz ya tatlı yazsan ben onu bile tatil gorururmÇok pardon. Düşünemedim
Gecemiz mübarek olsun. Şükür kavuşturana. Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Helalleşelim bir de. Herkesin emeği çok burada. Hakkınızı helal edin lütfenAfiyet olsun canim kadir gecemiz mubarek olsun
429 a aldım inşallah sıkıntısız gelir . Okula arkadaşla gidiyorum çok yokuş var yürümek yoruyor ve örtüm çıkıyor . Umudum teniste yapmak adımları ahahaGule gule kullan canim
Cok rahat gecersin 10.000 i okula gelip giderken yurume yolunu uzatirsin
Kac liraymis
Vermeleri lazımdı. Biz de en geç Çarşamba dönmek zorunda kalacağızAhah ya canım hala tatil bekliyoruz ya tatlı yazsan ben onu bile tatil gorururm
Birde bu uygulama cok az sayiyor adimlari
Helal olsun canim benim sende helal etGecemiz mübarek olsun. Şükür kavuşturana. Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Helalleşelim bir de. Herkesin emeği çok burada. Hakkınızı helal edin lütfen
Cok ilginc oldu ya herkes tatil olarak planliyorduVermeleri lazımdı. Biz de en geç Çarşamba dönmek zorunda kalacağız
Canım fiti kullanıyorum o öyle hesaplıyor bilemedim . Mi fitnessi indireyim birde bakalımBirde bu uygulama cok az sayiyor adimlari
Simdi Samsung health 14.300
Helpsteps 10.100
Varsa bir hakkım herkese helal hoş olsunHelal olsun canim benim sende helal et
Aynen ya ben az diye gitmiyorum bile gözüm yemiyorVermeleri lazımdı. Biz de en geç Çarşamba dönmek zorunda kalacağız
Bende de iste Googlefit var helpsteps icin onu indirdimCanım fiti kullanıyorum o öyle hesaplıyor bilemedim . Mi fitnessi indireyim birde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?