- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ye ye ekmekten bisey olmazAksamda ekmek yemedim ama tam bugday ekmegi aldim yarin 2 dilim yerim
Sen uzaklas canim beyaz ekmekten uzak dur ama sıcak sicak yerine bayat ekmek yeBu cuma odul olarak yersin canim :)
Bende biraz uzaklasayim dedim :)
Yaa ben ekmek yedigimde cok yiyorum biliyorsunYe ye ekmekten bisey olmaz
1tane tam baget ekmegiYaa ben ekmek yedigimde cok yiyorum biliyorsun
Bayat ekmegide ısıtıp yiyorum oda sicak sicak yiyebiliyorumSen uzaklas canim beyaz ekmekten uzak dur ama sıcak sicak yerine bayat ekmek ye
Afiyet olsun canım6 Ekim
12.30
1, 2 çatal patates salatası
16.30
2 dilim domates
1 dilim salatalık
19.00
Fırında tavuk patates (3 tane büyük tavuk göğsü, 7,8 tane dilim patates)
4,5 kaşık salata
Azcik üzüm
Su 2 lt olur geceye kadar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canim sonunda aksam yemek yemissin6 Ekim
12.30
1, 2 çatal patates salatası
16.30
2 dilim domates
1 dilim salatalık
19.00
Fırında tavuk patates (3 tane büyük tavuk göğsü, 7,8 tane dilim patates)
4,5 kaşık salata
Azcik üzüm
Su 2 lt olur geceye kadar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
12 binde guzel zorlama kendini12 binde kaldım başım çatlıyovalla şu 3 binlik adım kaldı nuhun salyanozu gibi hareket edicem napam
Yok be ödül olarak ekmek mi yiycem tatlı bişeyler yerimBu cuma odul olarak yersin canim :)
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Teşekkürler canım eşim olmasa belki yine yapıp yemezdimAfiyet olsun canim sonunda aksam yemek yemissin
Bende ödülü cumartesi yapsam olur mu tartı da cumartesi olsaBu cuma odul olarak yersin canim :)
Burda yarismaya katilmak istiyorsan cuma tartilman gerekiyorBende ödülü cumartesi yapsam olur mu tartı da cumartesi olsavalla cumartesi evdeyim bazen sabaları ödem oluyo 10 da tartılmak en iyisi
Tamam cuma günü de tartılırımBurda yarismaya katilmak istiyorsan cuma tartilman gerekiyor
Odulu cumartesi yapmanda sorun olmaz
Migi yanlış sularda yuzuyorsunAfiyet olsun kaptanımbende bu akşam barbunya yapıcam senanın barbunya ve kısır yiyerek 3 kilo verdigi gördüm deneyecegim
Kız benim diyetime gayette uygun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?