Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar fıstık kızlar bugünki menüm

Sabah 1/2 greyfurt suyu , 1 parca peynir ,domates ,salatalik,biber, maydanoz, taze nane 5 zeytin 1/2 yumurta 1 dilim ekmek çay (abovvvvvv ne yemişim yahu )

Ara 1 elma çay

Öğle beyaz peynirli salata ev limonatasi

Ara 2 etiform 1 kafeinsiz türk kahvesi

Akşam kıymalı şehriye çorbası 1 dilim ekmek 1/2 tas cacık

3 bardak bitki çayı
3 litre su

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd

Aslında menümü korka korka yazdım biri akşam fazla olmuş diyecek diye düşündüm @Filiz16
Dememki çünkü sabah ve öglen az
Afiyet olsun canım
Adimlarini gece 12ye kadar 10bini tamamlardin
Ulan yazıyorum sen gormuyon gardaş
Ulan gece 12de beni bulabilceginimi saniyosun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Afiyet Olsun bebeğe bol süt olsun canım.

Yapılan kötülükler asla unutulmuyor. Yada ben unutamıyorum. Benim anneannem rabbim günahlarını affeylesin dedem yok vefat etti. Bize geldiğinde yemek yemezdi niye yemiyorsun anneanne dediğimizde siz yetimsiniz sizin yemeğinizi yersem Allah bunu bana sorar derdi yemezdi hep yedirirdi. Allah ebeden razı olsun ondan. Babaannem bize sahip çıkmadı . Babaannem bir ara rahatsızlanmıştı annem hastanede yanında kalıp eve almıştı 1 hafta baktı bakmadı sonra 1 amcam demiş annesine ki anne sen yengemle kal maaşını da ona ver o bakar seni başka kimse bakmaz demiş. Bu lafı duyunca bu kadın benim paralarımı alacak diye kaldığı oğlu vardı sabah apar topar oğlunun yanına gitti oğlu gelini baktımı bakmadı. O baktı yıkadı patladı elden ayaktan düştü Hiç bir oğlu bakmadı yine annem baktı . Niye bakıyorsun anne o bize bakmadı dediğimde baban annesini çok severdi baban yaşasaydı kimselere bırakmazdı. Babanı sevdiğim için orda üzülmesin ben bakarım demişti. Ne kadar ince düşünceler . Ve ne kadar kötü düşünceler .
Rabbim bizim sonumuzu da hayr etsin ne olacağımız belli değil.
Ne desem bilemedim abla basın sağolsun

Yok abla ya sende güzel ilerliyorsun masallah

Basın sağolsun canım

3 saati görünce katılma fikri tamamen uçtu gitti
Sağol canım Allah razı olsun

Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤

Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
1 h.yumurta peynir domates salatalık
1 y.k biberli sos 5 zeytin

Ara 5 ceviz

Öğlen
1 kase m.corbası
5 tane lahana sarması
Az yoğurt

Arada 1 mandalina

Akşam
1 kase m.corbası salata balık

Su: 3 lt

Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia madamhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…