Günaydın BurcumGünaydın kızlar mutlu sağlıklı güzel bir gün dilerim
Dün lalelerigördük oynadık foto çekildik
Siz neler yapıyorsunuz?
Tayin dönemini bekliyoruz ya, hala belirli bir tarih yoksen önce gelde
valla dövecem artık
Sana cennet çamuru da yaparım migimsen önce gelde
valla dövecem artık
valla evet evler uçmuşTayin dönemini bekliyoruz ya, hala belirli bir tarih yok
Bu gidişte ev bakalım diyorum,
Aslında ev konusunda niyetim Antakya Sümerler ama biz Kırıkhan’a tayin isteyeceğiz , Mecbur evi Kırıkhan’dan alacağızev fiyatlarına her baktığımda da şok oluyorum canım , dünya pahası valla
evet cnm
Matematik zorlar yine , evet hayırlısı olsun.Geçen denemede matci arkadaş bile 40 dkda çözdü çocuklar napsin . Bu arada lgsde şimdiye kadar Türkçeyi zorlamadilar bakalım hayırlısı olsun
Çalışıyorlar da az, yetersiz. Bakalım nolacakPastelfitim sorular eskisi gibi bilgi sormuyor, sorgulama-düşünme yeteneğini de ölçüyor. Bir matematik sorusu=okuduğunu anlama sorusu. Bu yüzden vakit alması çok normal. Günlük düzenli soru çözerek yapacaklar, yoksa ezbere yapılmıyor maalesef. Çalışmayı bırakmasın yavrular, inşallah çok güzel okullara yerleşecekler
Ayyy onu çok merak ediyorum hiç yemedim ama görüntüsü harika duruyorSana cennet çamuru da yaparım migim
Buradaki ev ve arabayı satsak ancak bir tane 3+1 alabiliyoruz. Ucu ucuna zor yetiyor valla canımvalla evet evler uçmuşuçak gibi
evet cnm
Kilis yöresinin künefesi. Böyle bir tat yok, olamazAyyy onu çok merak ediyorum hiç yemedim ama görüntüsü harika duruyor
Günaydın
sümerler ultra pahalıBuradaki ev ve arabayı satsak ancak bir tane 3+1 alabiliyoruz. Ucu ucuna zor yetiyor valla canım
Günaydın pastelfitimGünaydın
Sümerler’i çok önerdiler. Yeni yapı ve daha elit diye
sümerler ultra pahalı
neden orası ki?
oraya yakın yerlerde olur
gördünmü ?Sümerler’i çok önerdiler. Yeni yapı ve daha elit diye
Helal olsun sende helal et yıldızımGecemiz mübarek olsun. Şükür kavuşturana. Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Helalleşelim bir de. Herkesin emeği çok burada. Hakkınızı helal edin lütfen
Günaydın kuzumGünaydın
bindi mirkizzzzzzzz ama şimdi defne deyolar bizeMerkez canım, şuan ekinci de oturuyorum ama sen neresindesin?
bana uyar
O nasıl birsey merak ettimSana cennet çamuru da yaparım migim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?