çok iyiydiSümerlerde yeni yapı en son sümerler zamanında yapılmıştır sjsjshh
Canım ilk etapta evi Kırıkhan’dan alacağız . 3-5 yıl sonra geliriz Antakya ya . O zaman ordan alırız inşallah .gördünmü ?
bence görmeden her denilene inanma
eskiden di o
Kabul ediyorum kendi esprime çok kez böyle gülerim sjshshçok iyiydi
Tanıştığında aşık olabilirsin kaptanımO nasıl birsey merak ettim
sümerler eskiden elit kesimin oturduğu yerdi evet.. snra bahçelievler carcurt siteler yapıldıCanım ilk etapta evi Kırıkhan’dan alacağız . 3-5 yıl sonra geliriz Antakya ya . O zaman ordan alırız inşallah .
Bak ve hemen kapat kaptanım, çünkü biraz fazla bakınca canın onu yemek istiyorBir bakayim görseline
Beni kandırmışlar ya baloncuğumsümerler eskiden elit kesimin oturduğu yerdi evet.. snra bahçelievler carcurt siteler yapıldı
elitlik kalmadı
yapısıda baya eski
yeni binalar yapılıor iç kesimlerde o cadde üstü değil onlarda zaten 100 sene kredi ödemek lazm
şuan merkezde en az yapılan yeni yapı sümerlerde gerçekten
Yapmıcam, çünkü yapmasını bilmiyorum
Baktim ve kapattimBak ve hemen kapat kaptanım, çünkü biraz fazla bakınca canın onu yemek istiyor
Canım Urfadayız biz, memleket KırıkhanShe-Raa cım işiniz Kırıkhanda mı?
insan canın saolsun öğrenirim yaparım derYapmıcam, çünkü yapmasını bilmiyorum
Ben de Birecik e gittiğimde yiyorum
şuan en yeni yapılar çekmecede var.. orasıda çok karışık.. kimin eli kimin cebinde belli değilBeni kandırmışlar ya baloncuğum
Tanıştığında aşık olabilirsin kaptanım
Tamam nefis yemek tariflerine bakar yaparım senin hatrına baloncuğuminsan canın saolsun öğrenirim yaparım der
şuan en yeni yapılar çekmecede var.. orasıda çok karışık.. kimin eli kimin cebinde belli değil
ama artık heryer öyle.. çekmeceyi tercih edior yeni gelenler..
ben orda oturmuorum ama şuan öyle.. sümerlerde oturulur ama hala güzel
ay neyseki cadde üstünde oturuorum mahalle araları çekemem
ben seni gezdiririmTamam nefis yemek tariflerine bakar yaparım senin hatrına baloncuğum
Aman kız ben bilmiyorum, Antakya’nın merkezini biliyorum sadeceoraya geleyim 3-5 yıl gezer, kafama göre bir yer bulurum inşallah .
Ay benim eşim de mahalle arasını sevmiyor , önü açık, cadde üstü olacak bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?