Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tebrikler Aomine Daiki
Tebrikler Kinoalihatun
Tebrikler Zipzip-

Sağol kaptanım seninde ellerine sağlık olsun

Maşallah ona
Bugün sadece salata yiyip yatcm çünkü öğle iki kurabiye bir tatlı kaşığı çikolata yedim ve vicdanım şarkı söylüyor
İçinede z.yağ ilave et afiyetle yersin bol su birde.
Var mı bir tarif Rica etsem geç te değil yapsam şuan da fayda eder mi yarına
Yeni buldum onu yapıyorum artık.
1lt suyun içine saplarıyla beraber maydonoz,3-4 dilim limon,yarım dilimlenmiş yeşil ekşi elma yoksa diğer elmada olur.
Yarım salatalık doğranmış,1 çubuk tarçın yoksa toz da olur,bir kaç tanede karanfil içine, bir kaç yaprakta nane fireş tat veriyor.
Hepsi bu kadar hazırla dolaba koy soğuk yada dışarda kalırsa gün içinde içiyorsun su niyetine.
Bunda pişirme tekniği yok hazırla iç,azaldımı biraz su lave et üzerine,içindekiler kalacak atılmıyor.

Eline sağlık kaptanim

Tebrik ederim Aomine Daiki
Kinoalihatun
Tebrikler Aomine Daiki
Tebrikler Kinoalihatun
Tebrikler Zipzip-

Sağol kaptanım seninde ellerine sağlık olsun
Teşekkür ederim ablacim

Acıktım acıkııınnmmm
Tövbe tövbe ben de çok açım
Tebrik ederim
Insallah canim birlikte başaracağız
Amin
Ever bir gün mercimek bir gun kuru fasulye yedim ondan oldu sanırım ve çikolata ya yeniliyorum hep
Çikolata
Tamda şişkinlik yapan yemekler bunlar,detoks suyu yapsana bak çok iyi geliyor acayip ödem attırıyor.
maydanoz ve limonla basit tarif var mı, nette genelde malzeme çok oluyor
Bugün sadece salata yiyip yatcm çünkü öğle iki kurabiye bir tatlı kaşığı çikolata yedim ve vicdanım şarkı söylüyor
Neli kurabiye

Tamam sağol sence bol bol mu icmek daha yararlı,yoksa arada birkaç yudum mu, yoksa hiç farketmez mi ?

Teşekkür ederim cordişim çok mutlu oldum

Süper teşekkür ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…