- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Şimdi ödül olarak cennet çamurunu seçeyimHakettin kuzum ödülüben bir haftadır ödül yağdırıyorum kendime ama bayramdan sonra çok disiplinli ve kararlı bir şekilde 2 ay hiç ara vermeden yarışmalarda yer alacağım
Cook gecmis olsun canim yaa Allah sifa versiniki saatten fazladır carpintim var. Eşim çıktı geliyor hastaneye gideceğiz dua edin kızlar
Benim baya uzun olmadı benim saçı senin beline dolarlar canımHe valla abla, ama ben saçlarımı kestirdim. Bağlanmıyor bile
Feza abla çok öngörülü bir ablamızŞimdi ödül olarak cennet çamurunu seçeyiminşallah kuzum bayramdan sonra harikalar yaratalım
NOT
Kebap ve pizzalar bir dahaki ödül haftalarına kalsın yoksa zipzip ve cordiş seninle beni saçlarımızdan bağlarmış öyle dedi fezacımmm
Belim kalın ama , yeter mi kiBenim baya uzun olmadı benim saçı senin beline dolarlar canım
İnşallah bebeğimmm herşey güzel olacakFeza abla çok öngörülü bir ablamız
Bayram bitimine kadar canım ne istiyorsa ye tatlım, sonrası fit olmak için şartları zorlamak olacak
Yeter bence yaBelim kalın ama , yeter mi ki
Hadi yırttın yineHe valla abla, ama ben saçlarımı kestirdim. Bağlanmıyor bile
Allah şifa versin kuzum.
Değişik ne yaptın ki
Karnımızı doyurur gene gelirizYeter bence yamaksat bizi uçurumdan pizzacıya atmak birşekilde paket yapıp atarlar
Artin cok degil canim bayramdan sonra guzel eksilerle devam edecegiz inşallah
Evet abla, çok tatlılarHadi yırttın yine
Zaten kaptanlarımız çok merhametli
Haber ver canim inşallah bir şey çıkmaz.iki saatten fazladır carpintim var. Eşim çıktı geliyor hastaneye gideceğiz dua edin kızlar
10 kg daha vermek istiyorum kaptanım, 3 ayı bulur o kiloyu vermemArtin cok degil canim bayramdan sonra guzel eksilerle devam edecegiz inşallah
Dogru biliyorsun sari takim ortalamaya dahil değil
Bayramdan sonra zipzip ve cordelia saclarinizdan tutup birbirine bağlayacaksonrada uçurumdan pizzaciya doğru atacak.
Hadi gidin yiyin
Kuzum geçmiş olsun. Canın bir şeye mi sıkıldı, üzüldün mü ? Ne oldu? İnşallah ciddi bir şey değildiriki saatten fazladır carpintim var. Eşim çıktı geliyor hastaneye gideceğiz dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?