Eksi olsa daha iyi ama olsun, kilon çok olmadığı için böyle olabilir
Süpersin kuzum
Geçmiş olsun kuzumiki saatten fazladır carpintim var. Eşim çıktı geliyor hastaneye gideceğiz dua edin kızlar
Menulerini bilmedigim icin sabit olmanda guzel
Oo süper eksi canim . Emeğin için teşekkür ederim.
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Çok iyi ettin bitanem.Geri geldim abla
Yeni arkadaşlara her zaman gönlümüz sayfamız açık canım.Hoşbuldum e zaten daha yeniyim
Baş ağrısı dışında iyiyim canım çok şükürCok şükür iyiyim sen nasilsin
Canım benim inşallah yaşam enerjine kavuşursun. Dertler kalıcı değil sen kendini kaptırma yeter ki. Rabbim gönlüne ferahlık hayatına rahatlık versin.Amin canım inşallah
Amin canım inşallah ulaşırımYeni arkadaşlara her zaman gönlümüz sayfamız açık canım.gelmekle çok iyi ettin. İnşallah istediğin kilona kolaylıkla ulaşırsın.
Ah kuzum çabucak geçer inşallah. Dün ben de çok kötüydüm. Dexday diye bir ağrı kesici ( efervesan) keşfettim. İlk on dakikada en yoğun migren ağrısı bir anda geçiyor bilgin olsun. Aile hekimine danış kullan bence. Allah şifa versin bitanemBaş ağrısı dışında iyiyim canım çok şükür
2 haftadir 69,9 dayimEksi olsa daha iyi ama olsun, kilon çok olmadığı için böyle olabilir
Geçmiş olsun kraliçem.Ah kuzum çabucak geçer inşallah. Dün ben de çok kötüydüm. Dexday diye bir ağrı kesici ( efervesan) keşfettim. İlk on dakikada en yoğun migren ağrısı bir anda geçiyor bilgin olsun. Aile hekimine danış kullan bence. Allah şifa versin bitanem
Kesinlikle kırarsın sakın bırakma migicik.2 haftadir 69,9 dayim
Direnç kilomu bayramdan sonra kırıcam İnş
Yeme Yarışması olunca bize renkler yetmez.Biz de varız
Turuncu ve mor takım çıkar
Cnm eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?