Teşekkür ederim bitanem. Bugün başım agrimadi çok şükür. Üç günümüz kaldı.Geçmiş olsun kraliçem.
Teşekkür ederim bitanem. Bugün başım agrimadi çok şükür. Üç günümüz kaldı.
Mübarek on birler aylar kapıda
Geçmiş olsun Elhoşumm ❤❤Ah kuzum çabucak geçer inşallah. Dün ben de çok kötüydüm. Dexday diye bir ağrı kesici ( efervesan) keşfettim. İlk on dakikada en yoğun migren ağrısı bir anda geçiyor bilgin olsun. Aile hekimine danış kullan bence. Allah şifa versin bitanem
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun Elhoşumm ❤❤
Arkandan geliyorumBdv ye gideyim bakayım ne yapıyorlar?
Kim kazanır ki acaba ? @fesang mı ben mi
Bence ben şimdiden kazanmisimdir. Kac kg oldugumu bir duysaniz 75e ceyrek kalaYeme konusunda hepimize güvenim tam.
North River @Chedarice ve tabi ki ben varım. Amine Busra 60kiloyum @ugurbocuuu herkesi yazmayayım tek tek.
Dön tatlım burası harika.Arkandan geliyorum
Soruyum abla . Ekran görüntüsü aldim. Bahar alejimde başladı oda tetikliyorAh kuzum çabucak geçer inşallah. Dün ben de çok kötüydüm. Dexday diye bir ağrı kesici ( efervesan) keşfettim. İlk on dakikada en yoğun migren ağrısı bir anda geçiyor bilgin olsun. Aile hekimine danış kullan bence. Allah şifa versin bitanem
Afiyet olsun canim28 Nisan 2022
sahur 04.00
1 yumurta
keçi peyniri
9 küçük zeytin
2 tk lutenitsa
domates salatalık
3/4 simit
1,5 yk dünkü sütlü irmik tatlısından
iftar 20.05
2 köfte
4 sıkım çiğ köfte + marul
zeytinyağlı pırasa yemeği
1 parça pide
1 dilim dünkü sütlü irmik tatlısından
1 lt den fazla suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3057808
A.S canım.Selam
Dün o kadar yogundum ki kandilinizi bile kutlamayi unutmuşum bugun aklima geldi.
Bence ben şimdiden kazanmisimdir. Kac kg oldugumu bir duysaniz 75e ceyrek kala
Vazgeçersem bir bakmisim 80e dayanmışım. Sonra ipin ucunu yakala yakalayabilirsin. İnşallah bayram sonrasi duzelecek. Kolay olmayacak ama olmak zorundaA.S canım.
Bayram sonrası hemen vereceğiz inşallah. alışacağız korumaya. Vazgeçmek MasterFitin fit Kadınlarına yakışmaz
Tatlım bende de var bahar alerjisi maalesef tetikliyor. Daha sık ağrımaya başladı. Arabanın camını az açsam hafif rüzgar bile etkiliyor. Dexday mucize bir şey . Kime dediysem memnun kaldı.Soruyum abla . Ekran görüntüsü aldim. Bahar alejimde başladı oda tetikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?