- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hepimiz aynı canim bol tatlili geçti. Bayramdan sonra herkes tam gazVazgeçersem bir bakmisim 80e dayanmışım. Sonra ipin ucunu yakala yakalayabilirsin. İnşallah bayram sonrasi duzelecek. Kolay olmayacak ama olmak zorunda
Afiyet olsun canim28 Nisan 2022
sahur 04.00
1 yumurta
keçi peyniri
9 küçük zeytin
2 tk lutenitsa
domates salatalık
3/4 simit
1,5 yk dünkü sütlü irmik tatlısından
iftar 20.05
2 köfte
4 sıkım çiğ köfte + marul
zeytinyağlı pırasa yemeği
1 parça pide
1 dilim dünkü sütlü irmik tatlısından
1 lt den fazla suZipzip- @Cordelia North River
Eki Görüntüle 3057808
Afiyet olsun canimSelam arkadaşlar,
Daha fazla gecikmeden menümü paylaşayım.
Sabah:
-2 yumurtalı otlu omlet
-1 parça beyaz peynir
-3 zeytin
-1 dilim ekmek
-2 ceviz
-domates, salatalık
Öğle:
-tarçınlı türk kahvesi
-1 tk fıstık ezmesi
Akşam:
-Ton balıklı salata
Ara:
-4 adet yaş hurma
-tarçınlı türk kahvesi
Adım: 10.595 adım. Spor: 1 saat pilates.
Yarın oğlumu okula bırakınca bi soruyum abla . Aynen dün azcık aracın camını açtık çarpıldım hemen bugün sinusler takalı . Orucu parolla açtım hemde 2 tane ama banamisin demediTatlım bende de var bahar alerjisi maalesef tetikliyor. Daha sık ağrımaya başladı. Arabanın camını az açsam hafif rüzgar bile etkiliyor. Dexday mucize bir şey . Kime dediysem memnun kaldı.
İnşaallah2 haftadir 69,9 dayim
Direnç kilomu bayramdan sonra kırıcam İnş
Afiyet olsun kaptanim ❤Menü
Sahur
1/2kandil simidi
1 dlm kaşar
İftar
1 kepçe yayla çorbası
5yk besmele soslu tavuk
2yk makarna
1 muska şeklinde çezerye
Eki Görüntüle 3057809 @CordeliaZipzip-
Hoş geldinizMerhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Merhaba canim hoşgeldin sayfamizaMerhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Teşekkür ederim ablaCaniiiiiim seni görmek ne güzel
Ben de buradayım Meryem ablan
Hoş geldin
Nerelerdesin bebek işi tamam mı
Teşekkür ederim, hoşbuldumMerhaba canim hosgeldin
Nasilsin en son hamileydin diye hatirliyorum ama uzun zaman gecti
Ahhh, çok sevindim burda gördüğüm için. Eski dostları görmek ne güzelllEvet bebeğimm
Masallah yaa zaman ne kadar cabuk gecmis saglikli buyut bebegini cok sevindimTeşekkür ederim, hoşbuldum
Evet hamilelik dolayısı ile 5.takıma ara vermiştim, şimdi 8 aylık kızım var
Takimlarin devami olarak sanırım en aktif sayfa olabilirizTeşekkür ederim abla
Evet abla, 8 aylık kızım var hamdolsun
Zayıflama işlerine hamilelik dolayısı ile ara vermiştim. 56 kilo ile ayrılmıştım takımdan
hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Düşünüyorum aslında gelmeyi. 15 kilo aldımTakimlarin devami olarak sanırım en aktif sayfa olabiliriz
Yarisma mantigi ile ilerliyoruz az cok
Gel sende birlikte zayiflayalim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Merhaba canim hoşgeldin sayfamiza
Ilk sayfada kurallarimiz var kurallari okuyabilir misin
Insallah hedefine birlikte ulaşırız
Hamilelik ve dogum sonrasi icin cok fazla almamissinDüşünüyorum aslında gelmeyi. 15 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?