Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Tatlım bende de var bahar alerjisi maalesef tetikliyor. Daha sık ağrımaya başladı. Arabanın camını az açsam hafif rüzgar bile etkiliyor. Dexday mucize bir şey . Kime dediysem memnun kaldı.
Yarın oğlumu okula bırakınca bi soruyum abla . Aynen dün azcık aracın camını açtık çarpıldım hemen bugün sinusler takalı . Orucu parolla açtım hemde 2 tane ama banamisin demedi

Merhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Hoş geldin canım
Kilo vermekle kalmayıp burada çok güzel dostluklar edineceksin. Hiç dert etme 96 kiloyu. Keyifle üstesinden gelirsin. Maşallah boylu poslusun

Merhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Merhaba canim hoşgeldin sayfamiza
Ilk sayfada kurallarimiz var kurallari okuyabilir misin
Insallah hedefine birlikte ulaşırız

Caniiiiiim seni görmek ne güzel
Ben de buradayım Meryem ablan
Hoş geldin
Nerelerdesin bebek işi tamam mı
Teşekkür ederim abla
Evet abla, 8 aylık kızım var hamdolsun
Zayıflama işlerine hamilelik dolayısı ile ara vermiştim. 56 kilo ile ayrılmıştım takımdanşimdi bir bakayım dedim, aktif bu sayfa var sanırım.
Merhaba canim hosgeldin
Nasilsin en son hamileydin diye hatirliyorum ama uzun zaman gecti
Teşekkür ederim, hoşbuldum
Evet hamilelik dolayısı ile 5.takıma ara vermiştim, şimdi 8 aylık kızım var

Teşekkür ederim abla
Evet abla, 8 aylık kızım var hamdolsun
Zayıflama işlerine hamilelik dolayısı ile ara vermiştim. 56 kilo ile ayrılmıştım takımdan
Takimlarin devami olarak sanırım en aktif sayfa olabiliriz
Yarisma mantigi ile ilerliyoruz az cok
Gel sende birlikte zayiflayalim

hoşgeldin canım aramıza

Merhaba canim hoşgeldin sayfamiza
Ilk sayfada kurallarimiz var kurallari okuyabilir misin
Insallah hedefine birlikte ulaşırız
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:23
BOYUNUZ:1.74
KİLONUZ:96
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Depresyon, İnsülin direnci.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: İnsülin direnci, karaciğer yağlanması.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı biri olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…