Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Hoşgeldin canımTamam bende başlarım inşallah
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Geçmiş olsun tatlım benim tekrarını bir daha yaşama inşallahKızlar bugün son derse girmeden arkadaslarla sohbet ederken bir anda carpintim başladı. Ha geçti ha geçecek derken bir türlü geçmedi. İki saat kadar bekledim sonra artık eşime haber verdim hastaneye gittik. Üç saati geçti artık kolum tamamen boşaldı çarpıntıdan.
Hastanede iki EKG çekildi haftaya Çarşamba kardiyoloji için çağırdılar. Bir manevra yaptılar öyle geçti carpintim. Yazayım size belki lazım olur. Bütün gücünüzle nefes verirken biri ayaklarınızı tutup havaya kaldıracak. Hemen geçiyor.
Geçti o manevradan sonra ama sızısı kaldı. Hastanede 2 saat daha kaldım gözlem altında eve geldim çok şükür, ama vücudum bomboş gibi çok yorgunum
İyi geceler canımmmIyi geceler kizlar
Bayram raporları için Yarın şirkete gidiyorum canım evden erken çıkarımYarın tartılsan bir de. Ben yarın bildireceğim. Görürsün belki
Allah şifa versin canımKızlar bugün son derse girmeden arkadaslarla sohbet ederken bir anda carpintim başladı. Ha geçti ha geçecek derken bir türlü geçmedi. İki saat kadar bekledim sonra artık eşime haber verdim hastaneye gittik. Üç saati geçti artık kolum tamamen boşaldı çarpıntıdan.
Hastanede iki EKG çekildi haftaya Çarşamba kardiyoloji için çağırdılar. Bir manevra yaptılar öyle geçti carpintim. Yazayım size belki lazım olur. Bütün gücünüzle nefes verirken biri ayaklarınızı tutup havaya kaldıracak. Hemen geçiyor.
Geçti o manevradan sonra ama sızısı kaldı. Hastanede 2 saat daha kaldım gözlem altında eve geldim çok şükür, ama vücudum bomboş gibi çok yorgunum
Ben varım da, 2 ay benim için uzun. Ben 1,5 ayda vermeliyim2 ayda 10 kg vermek isteyen buyursun gelsin abla
Geçmiş olsun canımYa ben dün çok çok kötü oldum ilacımı ixmemistim, resmen cigerlerim oksurmekten kendinden geçti
Bende aynen senin gibiyim, ya hep ya hiçBende ya hep ya hiç canım. Onu düzeltip her şeyden az az yersem düzelteceğimi düşünüyorum
Allah şifa versin kuzularaAbla bana bir dokunan bin ah işitir
10 gündür çocuklarda burun akintisi öksürük vardi, bu sabah büyük ateslendi. Hala ateşli.. doktora goturdum o da boğazlar temiz deyip antibiyotik yazmadi. Bayrama hazirlaniyoruz işte
Oy oy, çok dikkat et canım benimCanım 4 yıl öncesine kadar bende de hafif çarpıntılar olurdu. Bir gün şiddetli bir spazm yaşadım, kalp krizi diye hemen acile gittim. Sakinleştirici iğne yaptılar , yok bir şey dediler gönderdiler. Ama ben biliyordum bir şey olduğunu. Neyse hemen tam teşekküllü bir hastaneye gittim, o kadar dua ettim ki doktorların bir şeyin yok deyip göndermesi için ama asistan doktor ile hocası kalbimde delik olduğunu söylediler. Bir üst kata kardiyolojinin cerrahisine gönderdiler. Daha uzman olan hocalar inceledi. Damardan ilaç verdiler , verdikleri ilaç kalpteki delikten geçti hepsi. Sonra boru ile akciğerlerin ordan kalbi izlediler(adını unuttum) vs ve daha bir sürü tetkik. Sonrasında bir takım yasaklar geldi bana. Şimdi yılda bir kez kardiyolojiye gidip kontrollerimi yaptırıyorum. Yasaklara dikkat ediyorum.
Sen de dikkat et aman diyim. Ben doğuştan delik olan kalbimi 29 yaşımda öğrendim .
Bir şey yoksa bile kafan rahat olur
Böylece kesin karar verdim. Bu sefer kilo vermek için değil vücudumu arındırmak için diyete başlayacağım. O kadar iğrenç besleniyorum ki. Zaten bu çarpıntılar bu sebeple oluyor diye düşünüyorum. Yağ hamur çikolata...
Kızlar haklısınız, beslenme çeşidi ve miktarından kaynaklanabilir ki, kesin sebebi diyemesek bile illa ki tetikliyor, bu yadsınamaz bir gerçek.Sonuna kadar katılıyorum.
Farkındaysan bu sefer seni dinledim. Ben de diyet zamanı kendimden geçiyorum hiç iyi değil.
Amin abla teşekkür ederimAllah şifa versin kuzulara
Canım merhabaDüşünüyorum aslında gelmeyi. 15 kilo aldım
Ablacım oğlanlar büyüdü mü okula başladılar mıTekrar hayırlı olsun canım
Memnun oldum. Burada bana Elhan abla derler ama sen onlara aldırma yaşım 26.5
Edebiyat öğretmeniyim. Antalya'da yaşıyor ve çalışıyorum. İki oğlum var. Üç yıl önce 80 küsur kiloydum. 60' a kadar düştüm. Sonra pandemi falan 70 oldum. Sonra bu grupta 61' lere indim şimdilerde ara verdim sağlık problemlerim oldu. Bayramdan sonra tekrar olduğum kilodan vermeye çalışacağım. Başarılar dilerim hepimize.
Hayırlı cumalar canımŞimdi yattim şükür. Biraz geçmise bakicam. Hayırlı cumalar kızlar
Teşekkür ederim canimAmine Busra Allah şifalar versin evlatlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?