- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Hoş bulduk ikizim, inşaallah
Memnun oldum canım.Henüz değil sanırımtanışalım Nazlı ben 31 yaşında 2 çocuk annesiyim
Deloday ve bir spreyim var benim de. Düzenli kullanırsam sorun olmuyor. Sen de dikkat et tatlım. Allah şifa versin.Polen alerjisi var canım , hepimize geçmiş olsun
Aaah çok çok üzgünüm, vücudun da yorgun düşmüştür. Allah şifa versin TEz zamanda ikizim.Kızlar bugün son derse girmeden arkadaslarla sohbet ederken bir anda carpintim başladı. Ha geçti ha geçecek derken bir türlü geçmedi. İki saat kadar bekledim sonra artık eşime haber verdim hastaneye gittik. Üç saati geçti artık kolum tamamen boşaldı çarpıntıdan.
Hastanede iki EKG çekildi haftaya Çarşamba kardiyoloji için çağırdılar. Bir manevra yaptılar öyle geçti carpintim. Yazayım size belki lazım olur. Bütün gücünüzle nefes verirken biri ayaklarınızı tutup havaya kaldıracak. Hemen geçiyor.
Geçti o manevradan sonra ama sızısı kaldı. Hastanede 2 saat daha kaldım gözlem altında eve geldim çok şükür, ama vücudum bomboş gibi çok yorgunum
Memnun oldum MeryemMemnun oldum canım.
Ben de Meryem.
26.5 yaşında iki çocuklu bir anneyim.
Hepimize başarılar dilerim.
Allah şifa versin . Tekrar olmasın inşaallahYa ben dün çok çok kötü oldum ilacımı ixmemistim, resmen cigerlerim oksurmekten kendinden geçti
Geldim canım
Hosgeldin canim. Daha iyi olmana sevindim aklımız sende kaldı. Son zamanlarda o.kadar cok ki aşı, pandemi vs hersey tetikledi bilgi içinde sağol canim inşallah hiçbirimiz lazım olmazKızlar bugün son derse girmeden arkadaslarla sohbet ederken bir anda carpintim başladı. Ha geçti ha geçecek derken bir türlü geçmedi. İki saat kadar bekledim sonra artık eşime haber verdim hastaneye gittik. Üç saati geçti artık kolum tamamen boşaldı çarpıntıdan.
Hastanede iki EKG çekildi haftaya Çarşamba kardiyoloji için çağırdılar. Bir manevra yaptılar öyle geçti carpintim. Yazayım size belki lazım olur. Bütün gücünüzle nefes verirken biri ayaklarınızı tutup havaya kaldıracak. Hemen geçiyor.
Geçti o manevradan sonra ama sızısı kaldı. Hastanede 2 saat daha kaldım gözlem altında eve geldim çok şükür, ama vücudum bomboş gibi çok yorgunum
İyi geceler kaptaniskomIyi geceler kizlar
Aynen fix onlar vardı bu sefer farklı verdi olmadı , ilaç değişimine gideyim. Şeyin etkisi oldu bence 2 yıldır sürekli maske takınca vücut polenleri de unuttu ahahaDeloday ve bir spreyim var benim de. Düzenli kullanırsam sorun olmuyor. Sen de dikkat et tatlım. Allah şifa versin.
Doğru bitanem. Ben de şehir değiştirince hortladı buranın florasina alisincaya kadar devam edermiş doktor öyle söyledi.Aynen fix onlar vardı bu sefer farklı verdi olmadı , ilaç değişimine gideyim. Şeyin etkisi oldu bence 2 yıldır sürekli maske takınca vücut polenleri de unuttu ahaha
İstanbul mahvediyor beni de canımDoğru bitanem. Ben de şehir değiştirince hortladı buranın florasina alisincaya kadar devam edermiş doktor öyle söyledi.
Oooo Minerva ve tenis bugün nasıl hayal etsem acaba
Canım 4 yıl öncesine kadar bende de hafif çarpıntılar olurdu. Bir gün şiddetli bir spazm yaşadım, kalp krizi diye hemen acile gittim. Sakinleştirici iğne yaptılar , yok bir şey dediler gönderdiler. Ama ben biliyordum bir şey olduğunu. Neyse hemen tam teşekküllü bir hastaneye gittim, o kadar dua ettim ki doktorların bir şeyin yok deyip göndermesi için ama asistan doktor ile hocası kalbimde delik olduğunu söylediler. Bir üst kata kardiyolojinin cerrahisine gönderdiler. Daha uzman olan hocalar inceledi. Damardan ilaç verdiler , verdikleri ilaç kalpteki delikten geçti hepsi. Sonra boru ile akciğerlerin ordan kalbi izlediler(adını unuttum) vs ve daha bir sürü tetkik. Sonrasında bir takım yasaklar geldi bana. Şimdi yılda bir kez kardiyolojiye gidip kontrollerimi yaptırıyorum. Yasaklara dikkat ediyorum.Canım çarpıntılar ara ara hep olur bende ama hic 3 saat sürmemişti. Mudahele etmeseler daha sürer gibiydi bitirdi beni resmen.
Hastaneye gitmeden yatıp dinleneyim dedim ama işte o kadın aklıma geldi uyanamamaktan korktum neyse iyiyim şimdi
Hoşgeldin canım, benim doğumdan sonra kasım ayında kilo vermeye karar verdiğim kilomdasın. En kısa zamanda vereceksin inşallahEvet başlayacağım, güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.
Ahahah yerimOooo Minerva ve tenis bugün nasıl hayal etsem acaba
Geldim hayatım ama resmen uyuyorum. Bugün alarmı kapatıp uyumuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?