Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaah çok çok üzgünüm, vücudun da yorgun düşmüştür. Allah şifa versin TEz zamanda ikizim.

Hosgeldin canim. Daha iyi olmana sevindim aklımız sende kaldı. Son zamanlarda o.kadar cok ki aşı, pandemi vs hersey tetikledi bilgi içinde sağol canim inşallah hiçbirimiz lazım olmaz

Deloday ve bir spreyim var benim de. Düzenli kullanırsam sorun olmuyor. Sen de dikkat et tatlım. Allah şifa versin.
Aynen fix onlar vardı bu sefer farklı verdi olmadı , ilaç değişimine gideyim. Şeyin etkisi oldu bence 2 yıldır sürekli maske takınca vücut polenleri de unuttu ahaha

Aynen fix onlar vardı bu sefer farklı verdi olmadı , ilaç değişimine gideyim. Şeyin etkisi oldu bence 2 yıldır sürekli maske takınca vücut polenleri de unuttu ahaha
Doğru bitanem. Ben de şehir değiştirince hortladı buranın florasina alisincaya kadar devam edermiş doktor öyle söyledi.

Canım 4 yıl öncesine kadar bende de hafif çarpıntılar olurdu. Bir gün şiddetli bir spazm yaşadım, kalp krizi diye hemen acile gittim. Sakinleştirici iğne yaptılar , yok bir şey dediler gönderdiler. Ama ben biliyordum bir şey olduğunu. Neyse hemen tam teşekküllü bir hastaneye gittim, o kadar dua ettim ki doktorların bir şeyin yok deyip göndermesi için ama asistan doktor ile hocası kalbimde delik olduğunu söylediler. Bir üst kata kardiyolojinin cerrahisine gönderdiler. Daha uzman olan hocalar inceledi. Damardan ilaç verdiler , verdikleri ilaç kalpteki delikten geçti hepsi. Sonra boru ile akciğerlerin ordan kalbi izlediler(adını unuttum) vs ve daha bir sürü tetkik. Sonrasında bir takım yasaklar geldi bana. Şimdi yılda bir kez kardiyolojiye gidip kontrollerimi yaptırıyorum. Yasaklara dikkat ediyorum.
Sen de dikkat et aman diyim. Ben doğuştan delik olan kalbimi 29 yaşımda öğrendim .
Bir şey yoksa bile kafan rahat olur

İyi geceler bitanem.
Ben pastelfit imi beklicim
Geldim hayatım ama resmen uyuyorum. Bugün alarmı kapatıp uyumuşumçocuklar evdeydi, öyle olunca deneme çözdük falan , sonra yanlışları çözmeye çalıştık. Kafam bitti resmen,biraz uzanıp internette takıldım ama uyumuşummenümü yazayım , görevimi ihmal etmiyim dedim , yoksa yattım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…