Kolay gelsin
Kolay gelsin
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim
Kolay gelsin pastelfitimKalabalık olmadan pazara gideyim, görüşürüz
Kolay gelsin ablacimBende işlerimi halledeyim hemengörüşürüz
Günaydın kaptanim Kolay gelsinHerkese günaydın evde değilim annemde temizlik yapacağız.
Hayırlı Cumalar.
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın
Cuma:72.1
Bugün:69.8
Fark:2.3
@sara_28Zipzip- @Cordelia @erenmothers
Eki Görüntüle 3058036
Hayırlı yolculuklar ,hayirli bayramlar canimÖğleden sonra yola çıkacağız. Herkese hayırlı bayramlar
Oh süperGünayyydıııınnnnn
Hemmeennn kilo bildirimi yapayım ama şunu belirteyim ki dün sabah 67.7 çıkmıştım. Dün hem yürüdüm hem fonksiyonel antreman yaptım ve muhtemelen bu yüzden kaslarım şişti. Tartı öncesi ağır spor yapmamak lazım ancak pilates günümü erteleyemiyorum başka bir güne. Bu sebeple bu sabah ki tartı bildiririmim 68.1.
Geçen hafta 68.9 kgmişim.
Dolayısıyla giden -800 gr
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Muhtemelen kan değerlerim çok düştü, en son 2 sene önce batırmışım ki troidim var 6 ayda bir kan vermem lazım. Geçenlerde oğlum doktora gidince tırnaklarım kırılıyor diye doktara ilaç yazdır dedim, dr bana haber yollamış, kan vermeye gelmesi lazım diye.Yaaa çok duygulandım
Senin neden tadın yok iyi ol
Ooo süper, süperGeçen perşembe veya cuma 77.40
Şimdi 76.00
-1.40
Zipzip- @Cordelia @North River
Etiket yaptım yine de, mahcubum ama bu günler de geçecek, bı sure sonra her şey eskisi gibi şen şakrak geçecek
Ooo süper, süperGeçen perşembe veya cuma 77.40
Şimdi 76.00
-1.40
Zipzip- @Cordelia @North River
Etiket yaptım yine de, mahcubum ama bu günler de geçecek, bı sure sonra her şey eskisi gibi şen şakrak geçecek
Hay maşallah
Aman kuzum sende dikkat et o zamanGeçmiş olsun canım.o anlattıkların bende de var.hatta pandemide cok ağır oldum.pandemi korkusuna gitmedim.bayramdan sonra ben de gideyim.
Çok teşekkür ederim canımEksin cok guzel tebrik ederim canim
Süper
Annelerin evi tertemiz olmalıHerkese günaydın evde değilim annemde temizlik yapacağız.
Hayırlı Cumalar.
Amanıın kırmızı kaptan belli oldu, şansına bu hafta yarış yok.Günaydın
Cuma:72.1
Bugün:69.8
Fark:2.3
@sara_28Zipzip- @Cordelia @erenmothers
Eki Görüntüle 3058036
Yolunuz açık olsun, hayırlı bayramlar canımÖğleden sonra yola çıkacağız. Herkese hayırlı bayramlar
Harika
Geçmiş olsun canımMuhtemelen kan değerlerim çok düştü, en son 2 sene önce batırmışım ki troidim var 6 ayda bir kan vermem lazım. Geçenlerde oğlum doktora gidince tırnaklarım kırılıyor diye doktara ilaç yazdır dedim, dr bana haber yollamış, kan vermeye gelmesi lazım diye.
İyi de kalkabilsem zaten giderdim.
Neyse artık haftaya persembe inşallah kalkıp gitmem lazım, daha ertelemek istemiyorum.
Bacaklarım, ayaklarım feci, sabah kalkınca adım atmakta zorlanıyorum, bikac dakika sonra açılıyorlar.
Dün bacağıma parmak bastım, resmen içine gömüldü, şiş olduğumu biliyordum, bu kadarını beklemiyordum. Aynı rahmetli annemin bacaklarına benzemişim.
Neyse bu kadar yeter, baya yazmışım zaten. Yine de elhamdülillah, nefes alıyorum
Sağol canım geçecek inşallah.Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun ablacimSağol canım geçecek inşallah.
Yolum uzun gibi görünüyor, ilk defa bu kadar kötüyüm.
Sen diyordun ya psikolojim yerle bir diye.
Şu dönem öyleyim, herseyimle yerle birim.
Düzeleceğim, sadece ben kendime iyi telkinler veriyordum. Demekki tek başına olmayacak, sevgili doktoruma uğramam lazım
Sen daha ne dikkat edicen kız bu kilo ne masallah ne güzel vermissinYinede dikkat edeceğiz tabi kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?