Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ablacim

Bir ayda bunlari yasadiysan normal canım ben sadece koruyabildim halbuki yemedigim hâlde yesek neler olur kimbilir?? Azıcık kilo almışsın haydi haydi verirsin sen onu tatlım
Vereceğime ınanıyorum canım, böyle olması hoşuma gitmiyor. Biraz toparlansam gerisi gelecek

Olsun, sonuçta içmişsin o kadar sıvı

En derin yerimden hissettim acını başın sağolsun Allah annenin ve annemin ve rahmete kavuşmuş tüm annelerin mekanını cennet kabirlerini gül bahçesi yapsın
Benimde annemsiz ilk bayramım ve içimdeki boşluk duygusu tarifsiz tesellisi yok Allah hepimize sabır versin

Allah sabırlar versin

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canim
Allah sabir versin

Sağol canım benim,şimdi abimi aradım mezarlıktaymış ziyarete gitmişler,oradanda babamın mezarına geçecekler.
Zor unutamıyorsun özlüyorsun kabullenemedşm hala
Kabullenmek hiç kolay değil annem benim sırtımdaki dağımdı ondan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sesini özledim kokusunu özledim yüzüme bakışını özledim..........

Mekanı cennet olsun inşallah

Olsun, sonuçta içmişsin o kadar sıvı
İçiyorumsa sonra tuvalete uçuyorum:))
+250
+ 1.5 dum
Bu kadar gitti anca
Evde değilim benim tartım değil
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
Cordelia
Verirsin mrak etme,dün yaptınmı detoks içeceğini
Seninde başın sağ olsun mekanları cennet olsun rahmete kavuşanların.
Şunu anladım anne daha derinden yaralıyormuş,ilk bayramlar zor tabi kolay değil.
Bugün birde abimin doğum günü bu kadar tesadüfü olamaz demi.

Rica ederim

Kolay gelsin iyi pazarların olsun
Teşekkür ederim
Bende işlerimi halledeyim hemen görüşürüz
Kolay gelsin canım, ben de şimdi başlıycam
Harikasın canım tebrik ederim
Öğleden sonra yola çıkacağız. Herkese hayırlı bayramlar
İyi yolculuklar iyi bayramlar
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…