- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bahar çarptı ablaGeçmiş olsun ne oldu öyle sana .
Sanada hayırlı cumalar olsun zeynepcim
Töbe töbeeeeBahar çarptı abla
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ablacimBugün annemin vefatının 2.yılı ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi geliyor bana.
Benim kalemdi annem,ondan çok şey öğrendim hem kızdık birbirimize hemde çok şeyler öğrendik.
Rahat uyu annem mekanın cennet olsun nurlar içinde kal.
Vereceğime ınanıyorum canım, böyle olması hoşuma gitmiyor. Biraz toparlansam gerisi gelecekBir ayda bunlari yasadiysan normal canım ben sadece koruyabildim halbuki yemedigim hâlde yesek neler olur kimbilir?? Azıcık kilo almışsın haydi haydi verirsin sen onu tatlım
Sağol canım benim,şimdi abimi aradım mezarlıktaymış ziyarete gitmişler,oradanda babamın mezarına geçecekler.Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ablacim
Olsun, sonuçta içmişsin o kadar sıvıSağol kuzum
Banada süpriz oldu açıkcası beklemiyordum bu kadarını,çk sağol canısı
Sağol canısı günlük rytin işler
Süper tebrikler muazzam vermişsin kiloyu
Su ve detosk berabercene
Eski halime doğru usuldan gidiyorum
En derin yerimden hissettim acınıBugün annemin vefatının 2.yılı ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi geliyor bana.
Benim kalemdi annem,ondan çok şey öğrendim hem kızdık birbirimize hemde çok şeyler öğrendik.
Allah sabırlar versinBugün annemin vefatının 2.yılı ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi geliyor bana.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canimEn derin yerimden hissettim acınıbaşın sağolsun Allah annenin ve annemin ve rahmete kavuşmuş tüm annelerin mekanını cennet kabirlerini gül bahçesi yapsın
Benimde annemsiz ilk bayramım ve içimdeki boşluk duygusu tarifsiz tesellisi yok Allah hepimize sabır versin
Tebrikler baya gitmiş kabak mi yaptı acaba
Artin cok degil canim belki tarti farki bile olabilir haftaya daha guzel olur+250
+ 1.5 dum
Bu kadar gitti anca
Evde değilim benim tartım değil
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
Cordelia
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Kabullenmek hiç kolay değil annem benim sırtımdaki dağımdı ondan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sesini özledim kokusunu özledim yüzüme bakışını özledim..........Sağol canım benim,şimdi abimi aradım mezarlıktaymış ziyarete gitmişler,oradanda babamın mezarına geçecekler.
Zor unutamıyorsun özlüyorsun kabullenemedşm hala
Mekanı cennet olsun inşallahEn derin yerimden hissettim acınıbaşın sağolsun Allah annenin ve annemin ve rahmete kavuşmuş tüm annelerin mekanını cennet kabirlerini gül bahçesi yapsın
Benimde annemsiz ilk bayramım ve içimdeki boşluk duygusu tarifsiz tesellisi yok Allah hepimize sabır versin
İçiyorumsa sonra tuvalete uçuyorum:))Olsun, sonuçta içmişsin o kadar sıvı
Verirsin mrak etme,dün yaptınmı detoks içeceğini+250
+ 1.5 dum
Bu kadar gitti anca
Evde değilim benim tartım değil
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
Cordelia
Seninde başın sağ olsun mekanları cennet olsun rahmete kavuşanların.En derin yerimden hissettim acınıbaşın sağolsun Allah annenin ve annemin ve rahmete kavuşmuş tüm annelerin mekanını cennet kabirlerini gül bahçesi yapsın
Teşekkür ederimRica ederim
Kolay gelsin iyi pazarların olsun
Kolay gelsin canım, ben de şimdi başlıycamBende işlerimi halledeyim hemengörüşürüz
Harikasın canım tebrik ederim
İyi yolculuklar iyi bayramlarÖğleden sonra yola çıkacağız. Herkese hayırlı bayramlar
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?