Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

33.Etap kirmizi kaptani _ASTRAL_ oldu tebrik ediyorum
Haftaya cuma kilo bildirimleri sonrasi mavi kaptani seçeceğiz sonrasinda secimleri yapacagiz
Mesajlarından buldum, birinci belli olmuş mu diye _ASTRAL_ tebrik ederim. Etiketi yapmak zor

Birde ben tabisiiii umarım ummak istiyorum başaracağım
Evett bir boza yazarken yanlış anlaşılmış ama nasıl anlatsam,bak şimdi. Neyse olmadi sesli anlatmadan iki türlü anlaşılıyor. Heh buldum. Yani "bir boza" derken , "sadece" anlamında değil. Örnek: bir savaşçı, mutlaka... Yapmalıdır diyoruz ya. O anlamda, özneye bozayı koy Elhan sen edebiyat öğretmenisin ya ben anlatamadım.

Ayyy çok tatlısın varya valla bende çakamadım durumu malum yaşlılık var bendede

Sağol,deminden beri tarif bakıyorum. Lorlu közlenmiş kapya en sevdiğim. Henüz yemedim mantıken harika yakışıyor dur. Omletlere de bakayım şimdi
Lorlu köz biber çok güzel olur mutlaka yap dene derim.
Omlete kapya biber ve lor peyniride katabilirsin,yulaflı omlet yap oda güzel ve doyurucu oluyor.
Yulafı ıslat yumuşayınca içine yoğurt kat üstüne elma yada başka meyve doğra tarçın serp

Abla daha kaç kilo vereceksin ne zaman görsem kilo düşüyor

Sağol yaşasin yemek yemek

HanimKelesimiGetir işte sen yaşamak için yiyorum diyorsun ya,ondan zorlanmıyorsun. İştah varken diyet yapmak çok fazla zor. İştah dediğim doysam yeter Evet bazen çikolata yedim çok,ama ben o çikolata yediğim günler, yemek bı gıdım yedim. Neredeyse 50 gündür doyasiya yemedim ben .bir gün bile , "amaaannn, bugün de böyle olsun" "bir günden bir şey olmaz" demedim. Umudum, bir süre sonra böyle beslenmeye alışmak. Ama ne kadar süre sonra Allah bilir tavuk şiş aklıma Cordelia geldi nickimi tavuk şiş yapsam mı diye düşünüyordum ya manyak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…