- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
EvettBirde ben tabisiiii umarım ummak istiyorum başaracağım
Sağol,deminden beri tarif bakıyorum. Lorlu közlenmiş kapya en sevdiğim. Henüz yemedimKapya biberli omlet yap çok güzel oluyor tavsiye ederim
Ayyy çok tatlısın varya valla bende çakamadım durumu malum yaşlılık var bendedeEvettbir boza yazarken yanlış anlaşılmış ama nasıl anlatsam,bak şimdi. Neyse olmadi sesli anlatmadan iki türlü anlaşılıyor. Heh buldum. Yani "bir boza" derken , "sadece" anlamında değil. Örnek: bir savaşçı, mutlaka... Yapmalıdır diyoruz ya. O anlamda, özneye bozayı koy Elhan sen edebiyat öğretmenisin ya ben anlatamadım.
Lorlu köz biber çok güzel olur mutlaka yap dene derim.Sağol,deminden beri tarif bakıyorum. Lorlu közlenmiş kapya en sevdiğim. Henüz yemedimmantıken harika yakışıyor dur. Omletlere de bakayım şimdi
Boyun kaç?Bir ben artı geldimutanıyorum vallahi ne hayallerim var di 57 olcktim
Abla daha kaç kilo vereceksin ne zaman görsem kilo düşüyorLorlu köz biber çok güzel olur mutlaka yap dene derim.
Omlete kapya biber ve lor peyniride katabilirsin,yulaflı omlet yap oda güzel ve doyurucu oluyor.
Yulafı ıslat yumuşayınca içine yoğurt kat üstüne elma yada başka meyve doğra tarçın serp
Eseelaaaaaaaaa diyomm olsun olsun düşsün azıcık daha,zati pantolonalr düşüyor belimden kemerle tutuyomAbla daha kaç kilo vereceksin ne zaman görsem kilo düşüyor
Ay yok ya, bir çok kişi yanlış anlarsa diye açıklama yaptimAyyy çok tatlısın varya valla bende çakamadım durumu malum yaşlılık var bendede
SağolLorlu köz biber çok güzel olur mutlaka yap dene derim.
Omlete kapya biber ve lor peyniride katabilirsin,yulaflı omlet yap oda güzel ve doyurucu oluyor.
Yulafı ıslat yumuşayınca içine yoğurt kat üstüne elma yada başka meyve doğra tarçın serp
Seviyorsun herhalde yemek yemeyi demi,bende yaşamak için yiyenlerdenimSağolyaşasin yemek yemek
Olsun arada olur böyleAy yok ya, bir çok kişi yanlış anlarsa diye açıklama yaptimteşekkürler
Ah nerde yaşamak için yemekSeviyorsun herhalde yemek yemeyi demi,bende yaşamak için yiyenlerdenim
Son sınavda 81 dediCanım netleri nasıl ders ders yazabilirsin ,
Eyvahhh eyvahhhh gelsin yemekler yaniAh nerde yaşamak için yemekçok seviyorum çok. Çok çok çok . Canım bı sürü şey istiyor. Çok çok çok istiyor, çok
Ders ders nasıl kuzum , o daha önemli . Zorladığı şeyler nelermis genel olarak . 1 ayda çok güzel şeyler yapabilirSon sınavda 81 dedi
Sordum şimdi yazarsa atacağım canımDers ders nasıl kuzum , o daha önemli . Zorladığı şeyler nelermis genel olarak . 1 ayda çok güzel şeyler yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?