Hmmm canım 3 gün içinde etkisini göstermesi lazımdı. Rötuş için çağırdığı zaman söyle mutlakaKıss ben botoksa gittim. Üst yüz botoks yaptı, çok sinirli görünüyomuşumbi de masseter botoks yaptı dişimi sıktığım için.
Pazartesi yaptırdım hala aynı
Ben de görmüyorum yaaaaÇizkekten soğuyacak bir eleman hayatta olmaz.
Tadına doyulur mu seninfesangimin kesin gözünden kaçtı bak görürsün söyleyecek
Bunu niye aldımHelal edin ne demek sakın gitmeye falan kalkma
OvmaGözlerimi ovmamak
GörmemişsindirAaaaa görmedim kigördüm mü vallahi asla farkında değilim neden soguyayim canım??
Yok be ne gitmesi herkese afiyet olsun diyeceğim işteHelal edin ne demek sakın gitmeye falan kalkma
Ya yüzünü yıkayamamakGözlerimi ovmamak
KorkuttunYok be ne gitmesi herkese afiyet olsun diyeceğim işte
Ya yüzünü yıkayamamak
Herkes aradığı cevabı kendi içinde bulsun diyorsunArkadaşlar alıntıları cevapsız yollamışım
O zaman dua halkası oluşturup evde otursunlar diyoruz.Canım biricikim benimne yalan söyleyeyim birkaç gün eksik kalsalar iyi olacak
Amaan offffHmmm canım 3 gün içinde etkisini göstermesi lazımdı. Rötuş için çağırdığı zaman söyle mutlaka
Yok yaa parmaklarım acıyo bez sıkmaktanMesajı düzenliyorpastelfit
Bebisim eskidendi o beni eskiden tanısaydınKorkuttun
Valla ben öyle yapıyorum. Neden çünkü yarım tepsi baklava yiyen ilk defa yaptım, 5 çikolata yiyen psikolojim bozuk, 3 dürüm yiyen eşim çok ısrar etti ne var bunda diyor.Yok be ne gitmesi herkese afiyet olsun diyeceğim işte
Ya yüzünü yıkayamamak
Evet bebeğim kaldırıyor muhteşem bir şeyBunu bende yaptıracağım iki kas arasında tırnağım kadar çizgi var . Bide kasların üstüne benim kaslarım düşük kaldırıyormus doğru mu
Her tarafın tutuldu mu yoksaTemizlik hiç bana göre değil demiştim ben ben değilim
Çok hanım hanımcık olma yaaa.. evet senden öğrendim o butonu ben de derhal uyguladımBebisim eskidendi o beni eskiden tanısaydınşimdi pek bir hanım hanımcık oldum (yaslaniyorum) kk da bir buton var gözardı et diyorsun sorun kalmıyor
Ben biliyorum evet katılıyorum pek mülayim oldun kıs...Bebisim eskidendi o beni eskiden tanısaydınşimdi pek bir hanım hanımcık oldum (yaslaniyorum) kk da bir buton var gözardı et diyorsun sorun kalmıyor
Aynen öyle biricikim, çizkek burcum bitaneÇizkekten soğuyacak bir eleman hayatta olmaz.
Tadına doyulur mu seninfesangimin kesin gözünden kaçtı bak görürsün söyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?