Çok taş fırçaladım sanırsamHer tarafın tutuldu mu yoksa
Boş alıntıları kabul etmiyoruzBen de görmüyorum yaaaa
Bunu niye aldım
Ovma
Görmemişsindir
Gönlünüze gore cevaplayın, kırılmak yokHerkes aradığı cevabı kendi içinde bulsun diyorsun
Bahaneler, pardon açıklamalar varsa yorum yapılamaz çünkü hakkıdır yemişValla ben öyle yapıyorum. Neden çünkü yarım tepsi baklava yiyen ilk defa yaptım, 5 çikolata yiyen psikolojim bozuk, 3 dürüm yiyen eşim çok ısrar etti ne var bunda diyor.
235.452. Defa alıştık biz.Arkadaşlar alıntıları cevapsız yollamışım
Hahhha benim de vardı bir Dido bahanem. Acı bir şey yemiştim galiba üstüne Dido yedim demiştim hey gidi günlerValla ben öyle yapıyorum. Neden çünkü yarım tepsi baklava yiyen ilk defa yaptım, 5 çikolata yiyen psikolojim bozuk, 3 dürüm yiyen eşim çok ısrar etti ne var bunda diyor.
Nowazoradan olacaktı sen bunları tartıya anlat derdi.Bahaneler, pardon açıklamalar varsa yorum yapılamaz çünkü hakkıdır yemiş
Aha ilk iş bebeyi anneme bırakıp yaptıracağım. Emzirmek etki eder mi ki 2 ay sonra emzirme sonlanacak o zaman mı yaptırsamEvet bebeğim kaldırıyor muhteşem bir şey
Yaaa fitim fit ama bişeyler eksildi sanırımBoş alıntıları kabul etmiyoruz
Takım yarışlarında olsaydık adamı çiğ çiğ yerlerdiNowazoradan olacaktı sen bunları tartıya anlat derdi.
Hayatım alıştırınca herşey daha kolay235.452. Defa alıştık biz.
Emzirme varken olmuyor canım sık dişini 2 aycık. Ya da amaaaaan emzirme artık yahuAha ilk iş bebeyi anneme bırakıp yaptıracağım. Emzirmek etki eder mi ki 2 ay sonra emzirme sonlanacak o zaman mı yaptırsam
Hahhha benim de vardı bir Dido bahanem. Acı bir şey yemiştim galiba üstüne Dido yedim demiştim hey gidi günlerlafımı da yemiştim oh iyi oldu
Gideni picaklarimHelal edin ne demek sakın gitmeye falan kalkma
Aa hangi şaşkın bahanene çiğ yorum yaptıHahhha benim de vardı bir Dido bahanem. Acı bir şey yemiştim galiba üstüne Dido yedim demiştim hey gidi günlerlafımı da yemiştim oh iyi oldu
Yazık cordişimin saçını çekme daha yeni boyattıAa hangi şaşkın bahanene çiğ yorum yaptısöyle saçını çekeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?