Ya parklardan ya okuldandirgeçmiş olsun canım. nereden kaptı ki acaba?
Yok canım 1 yılı tel yazmış ay olacaktı o . 1_1.5 ayda bir yapılıp ( kirpiklerinin uzama hızına bagli) yenileniyormus.1 yıl sürüyorsa muazzam tabi
Kordişim niye teşekkür ettiğini hatirlamadim ama rica ederim seviyorum seni güzellikGözün aydın harika.
Gule güle internet bulursun inşallah.
Gecmis olsun kuzum. Yağmurlu olacak diyorlar.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun
İyi geceler canım.
Afiyet olsun.
Elhan canım alıntı gitmiş. Teşekkür ederim.
Hemşommmm izmirlimmm enginar güzel olmaz mı çok severim afiyet bal şeker olsunbu ayıklanmış, temizlenmiş çanağı. güzel oluyor. bizim burada taze taze alıp kendimiz istediğimiz gibi ayarlıyoruz. bir kere alıp deneyin ama. tavsiye ederim. hem çok faydalı.
Canım kirpikleri döküyor ben tavsiye etmem lifting yaptırıyorum ben hem besliyor hemde çok doğal duruyor öneririmÇok güzel görünüyor ama benim kirpiklerim az ve kısa. Sonrasında daha beter kendi kirpigim de dökülür diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım biraz önce formda okudum birinin xH Yniiyi geceler inşallah herkes iyidir.
Küçüğümde döküntü basladi. El ayak agiz hastalığı olmuşlar
O zaman da çok kisaymisYok canım 1 yılı tel yazmış ay olacaktı o . 1_1.5 ayda bir yapılıp ( kirpiklerinin uzama hızına bagli) yenileniyormus.
Aaaa peki o ne kadar sürüyor mommycigimHemşommmm izmirlimmm enginar güzel olmaz mı çok severim afiyet bal şeker olsunİzmir’den Ankara’ya anneme dolmasını yaptırıp kargo ile yollatıyorum o kadar severim
Canım kirpikleri döküyor ben tavsiye etmem lifting yaptırıyorum ben hem besliyor hemde çok doğal duruyor öneririm
Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırlar. Ağız içinde var mı. Karadut özü veriyi geceler inşallah herkes iyidir.
Çok uzun sürmüyor bebişim 2-3 ay arası ben setini aldım evde kendim yapıyorum ilk önce güzellik merkezinde yaptırdım canım sonra görümcem vs yardımı ile kendi aldığım set ile 2 ayda bir falan yapıyorum canımAaaa peki o ne kadar sürüyor mommycigim
Geçmiş olsun canım. Döküntü neden oluyoriyi geceler inşallah herkes iyidir.
Hmsssssss ama benim kirpigim az ve kısa. Bende işe yaramaz sanırımÇok uzun sürmüyor bebişim 2-3 ay arası ben setini aldım evde kendim yapıyorum ilk önce güzellik merkezinde yaptırdım canım sonra görümcem vs yardımı ile kendi aldığım set ile 2 ayda bir falan yapıyorum canım
Ne diyorsunMinnoşum 4-6 ay arası
Aşağıdaki mesaj. Ütü için yazmıştın.Kordişim niye teşekkür ettiğini hatirlamadim ama rica ederim seviyorum seni güzellik
Kolay gelsin tatlim
Verdik canım.
Yani evet, gelenleri her ne kadar sevsem de şöyle birkaç gün hiç kimse gelmesin istiyorum açıkçası
Burda bir kaç meslektaşım var ama kimdi unuttum inanAynen cnm sabah aç karna olabilir,oruç tutuyorsan da sahurdan önce olabilir cnm
@Beth18 de hem gıda müh hem öğretmenmiş
İyi geceler cnm
Namazdaydık cnmkafeye oturduk şimdi
Dondurmadan sonra içiciim cnm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?