Kumral cordiş olduKız Cordis görmemiş hangi renk yaptın canım. Güle güle kullan
Bugün sahura kadar yatmayacağımMesajlara yetişemiyorumyatın çabuk
Allah'ımmmm sızmak üzereyim ben şahsenBugün sahura kadar yatmayacağımson gün
Ben kendi alintilarimi zor yazıyorum bir de seninkileri mi yazayım iyi valla az ye kendine bir yorumcu tutGönlünüze gore cevaplayın, kırılmak yok
Vallahi yaşlıyım
Yakışmıştır canim güle güle kullanBöyle bir renk
En fazla artı gelen pastelin yorumcusu olsunBen kendi alintilarimi zor yazıyorum bir de seninkileri mi yazayım iyi valla az ye kendine bir yorumcu tut
Bende ilk kez oturacağım başarabilirsemAllah'ımmmm sızmak üzereyim ben şahsen
Bu ne kiAy kiyamam yaa.. aslında Eylül civarı yaptırsan daha iyi, güneşte sürekli gözünü kısınca etkisi gidiyor biraz
Hayırlı iftarlar canımBugün sahura kadar yatmayacağımson gün
Bende öyle düşünüyorum.Bugün sahura kadar yatmayacağımson gün
Hadi bakalım inşallah dayanırsınBende ilk kez oturacağım başarabilirsem
Minnoşum botoks için dedimBu ne ki
Hayırlı iftarlar canım
İstediğimiz gibi yorumlanabilir miyiz? Sonuçta ihale pastele kalacakEn fazla artı gelen pastelin yorumcusu olsun
Ben de eppeğimBugün sahura kadar yatmayacağımson gün
Az pişiriver be.İstediğimiz gibi yorumlanabilir miyiz? Sonuçta ihale pastele kalacak
Peki aşkitomBen kendi alintilarimi zor yazıyorum bir de seninkileri mi yazayım iyi valla az ye kendine bir yorumcu tut
Tam bu yorumculuk herkesi eksiye düşürür diyecektim ki bu fikir çok cazip geldiİstediğimiz gibi yorumlanabilir miyiz? Sonuçta ihale pastele kalacak
Doldurdu balım.Ben de eppeğim
Hep yazacağım hep yazacağım boş alıntı yapanlari da kınıyorum
O zaman Eylül sonuna kadar fit olup, sonra gerginlwsiyoruzAy kiyamam yaa.. aslında Eylül civarı yaptırsan daha iyi, güneşte sürekli gözünü kısınca etkisi gidiyor biraz
Bana mı dedin. Ayy ben miyopum ya güneş çok kırışık yapmışMinnoşum botoks için dedim
Aaaa bayıldım vallaO zaman Eylül sonuna kadar fit olup, sonra gerginlwsiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?