Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çizkekten soğuyacak bir eleman hayatta olmaz.
Tadına doyulur mu senin fesangimin kesin gözünden kaçtı bak görürsün söyleyecek
ama her mesajı okuyup emoji de bırakıyordu kısa zaman öncesine kadar

Aaaaa görmedim ki gördüm mü vallahi asla farkında değilim neden soguyayim canım??
canım bilmiorm her mesajı okuyup ifade bırakıyordun bakıyorum al-ktifsin de,yani bu senin alışkanlığın olduğu için yoksa ben bayağıdır bütün sayfaları okuyamıyorum kafam almıyor

Görmemişsindir
ne bilim beğenileri de azaldı

Hedef60kgolmak balım mesajlarda biraz geriye gittim ama göremedim selamını özür dilerim ya, asla bilerek cevap vermemezlik yapmam seni seviyorum
yok özre gerek yok tabi ki kız geri al :) böyle görünce sıcak karşılardın filan o da olmayınca dedim her mesajını artık okuyamıyorum diye darıldı mı

Valla ben öyle yapıyorum. Neden çünkü yarım tepsi baklava yiyen ilk defa yaptım, 5 çikolata yiyen psikolojim bozuk, 3 dürüm yiyen eşim çok ısrar etti ne var bunda diyor.
hahaha sen ne yorcan kendini cnm bizim vücudumuza yerleşiyor

Aynen öyle biricikim, çizkek burcum bitane
hııı diyosuun

ne biliim

Yaaa ben çok üzüldüm Hedef60kgolmak gör beni bebişim
ay şu antivirüs yavaşlatıyormuş sinir oldum yazamıyom gönderemiyom

Iyi geceler canım
İyi geceler canım
Kıss o yemek düşünüyodur ondan

Ya son birkaç gündür ben hiç geçmiş yapamıyorum gerçekten yoğunluk var evde her şey değişiyor, gelen eksik olmuyor, çocuk telefonumu alıp duruyor. Her gece titriyorum yorgunluktan geçen perşembe hastanelik oldum

Yine de istemeden kirdiysam özür dilerim cizkekim

Uzun zamandır ben de tüm mesajları takip edemiyorum tatlım.

oyy maşallah

Bugün sahura kadar yatmayacağım son gün
hobaaaa erik dalı gevvrek tir erik dalı gevreektir aç oyna bacım

Ben de eppeğim
Hep yazacağım hep yazacağım boş alıntı yapanlari da kınıyorum
hahaha belki yorumsuz demek istiyordur

Sürünerek yatağa gidiyorum canlarım iyi geceler
iyi geceler :)

Evet uyumayanlar soruyorum, en çok gitmek istediğiniz Ülke?
Japonya

Aaa noldu kızz geçmiş olsun kıyamam ya Allah kolaylık versin b12 iğnesi de olabilirsin cnm

Tamam tamam özre gerek yok cnm teşekkür ederim duyarlılığın için sevgi pıtırcığım iyi geceler öptüm bal yanaktan Gülcüğüm gülücüğüm artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…