Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum Kazasız ,belasız, mutlu ,huzurlu,bol kalorili bayramlar

Mutlu huzurlu bayramlar kızlar

Hepimize İyi Bayramlar,
sağlık mutlulukla geçireceğimiz,
nice bayramlarımız olsun

Herkese hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar
Sevgili arkadaşlarım, sevdiklerinizle, sağlıklı, huzurlu, barış dolu güzel bir bayram gecirmenizi dilerim. Bayramınız kutlu olsun.

Tatlım ev işleri insani yorsa da sonucunda gelen düzen huzur veriyor ruhu dinlendiriyor. Kolay gelsin. Sakinligin bol bol tadını cikarmani dilerim.

Beynini olumlu çalıştırmak için gayret kuzum. Zamanla olacak. Aklına gelenin tam tersini yapmaya uğraş negatifi pozitife cevirirsin böylelikle.

İyi geceler. Herkese hayırlı bayramlar

herkese iyi bayramlar diliyorum kızlar. Allah tekrarını nasip etsin

Hayırlı geceler. Saat 00:00 ve bayramınız mübarek olsun

Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum Kazasız ,belasız, mutlu ,huzurlu,bol kalorili bayramlar

Mutlu huzurlu bayramlar kızlar

Hepimize İyi Bayramlar,
sağlık mutlulukla geçireceğimiz,
nice bayramlarımız olsun

Herkese hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar

Günaydın hanımlar
Sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileği ile iyi bayramlar diliyorum

Günaydın hayırlı bayramlar.
Günaydın mutlu bayramlar kızlar

Sevgili arkadaşlarım, sevdiklerinizle, sağlıklı, huzurlu, barış dolu güzel bir bayram gecirmenizi dilerim. Bayramınız kutlu olsun.
Günaydın hanımlar
Sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileği ile iyi bayramlar diliyorum
Günaydın hayırlı bayramlar.
Sağlıklı, mutlu bayramlar
Mutlu bayramlaar

Yola cikiyoruz kizlar gecmisi sonra okuyacağım
İyi yolculuklar biz de çıkıyoruz şimdi.
İyi yolculuklar bebekler

Koye geldim kizlar ilerleyen saatlerde gelirim
Hoşgeldiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…