Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorumKazasız ,belasız, mutlu ,huzurlu,bol kalorili bayramlar
Mutlu huzurlu bayramlar kızlar
Hepimize İyi Bayramlar,
sağlık mutlulukla geçireceğimiz,
nice bayramlarımız olsun
Sevgili arkadaşlarım, sevdiklerinizle, sağlıklı, huzurlu, barış dolu güzel bir bayram gecirmenizi dilerim. Bayramınız kutlu olsun.Herkese hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar
Tatlım ev işleri insani yorsa da sonucunda gelen düzen huzur veriyor ruhu dinlendiriyor. Kolay gelsin. Sakinligin bol bol tadını cikarmani dilerim.ben de şu an akrabalarımın yanında olmak isterdim. pandemide göremedim. gidilip gelinmedi. bu bayram da gitmedik.
ama aslında bu bayram evde olmanın güzelliğini yaşıyorum. oruç bitti. iş yoğundu. yoruldum. dinlenmek istiyorum. ayrıca evde düzenleme yapıyoruz. yani iş var.
dün alışveriş vardı, oruçtum birşey yapmadım. bugün de dışarıda işim vardı. sonra da ikeaya gidip dolap içi düzenleyici kutular vs aldım. oruçtum yoruldum. ekstra birşey yapmadım.
herkes bir yerde ama tabi gelen giden olur. ben de iki kapıya giderim bayram tebriğine o kadar. oturup bayramda evle ilgileneceğim. ayıklayacağım verilecekleri. fazlalıklar gidecek. düzenleme yapacağım bazı dolaplarda. yazlıklar çıkacak vs.
çalıştığım için bunlara da zaman ayırmam gerek. oruçluyken de olmadı. yani sakinlik istiyorum bayramda. ama tabi sonra ben de ailemi görmek isterim. gezmek isterim.
Beynini olumlu çalıştırmak için gayret kuzum. Zamanla olacak. Aklına gelenin tam tersini yapmaya uğraş negatifi pozitife cevirirsin böylelikle.İşte beynim nasil çalışıyorsa hep negatif yönlerden görebiliyorum sadece. Bende istiyorum pozitif yönden bakabilmeyi, herkesin boyunu aşan dertleri olduğunu da biliyorum. Ama olmuyor işte keşke yapabilsem, sadece çabalıyorum
Günaydın bal yanaklim mutlu bayramlar.Günaydın hanımlar
Sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileği ile iyi bayramlar diliyorum
Hayırlı yolculuklar canımYola cikiyoruz kizlar gecmisi sonra okuyacağım
Sagol ElhoşummHayırlı yolculuklar canımSağlıkla gidin inşallah.
İyi yolculuklar biz de çıkıyoruz şimdi.Yola cikiyoruz kizlar gecmisi sonra okuyacağım
İyi geceler. Herkese hayırlı bayramlar
herkese iyi bayramlar diliyorum kızlar. Allah tekrarını nasip etsin
Hayırlı geceler. Saat 00:00 ve bayramınız mübarek olsun
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorumKazasız ,belasız, mutlu ,huzurlu,bol kalorili bayramlar
Mutlu huzurlu bayramlar kızlar
Hepimize İyi Bayramlar,
sağlık mutlulukla geçireceğimiz,
nice bayramlarımız olsun
Herkese hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar
Günaydın hanımlar
Sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileği ile iyi bayramlar diliyorum
Günaydın mutlu bayramlar kızlarGünaydın hayırlı bayramlar.
Sevgili arkadaşlarım, sevdiklerinizle, sağlıklı, huzurlu, barış dolu güzel bir bayram gecirmenizi dilerim. Bayramınız kutlu olsun.
Günaydın hanımlar
Günaydın hayırlı bayramlar.
Mutlu bayramlaarSağlıklı, mutlu bayramlar
Yola cikiyoruz kizlar gecmisi sonra okuyacağım
İyi yolculuklar bebeklerİyi yolculuklar biz de çıkıyoruz şimdi.
HoşgeldiinKoye geldim kizlar ilerleyen saatlerde gelirim
Ne demek kiElti deme hiçhepsi haho diyor hahoooohahooooo hahoooo
İyi geceler kaptan güzeli
Ne demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?