İyi bayramlar ablaHerkese hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar
Hedef60kgolmak senin adına sevindim canım.ne güzel kafa dagittin arada kaçamaklar insana terapi gibi geliyor
Sana daa cnm bnm
Hepimize İyi Bayramlar,
sağlık mutlulukla geçireceğimiz,
nice bayramlarımız olsun
Geçmiş olsun canımCuma akşamından beri uyuyorum canım, yemek isini de hep siapris verdim, ayağımi da sağlam sakatladm galibabayram sonrası saglam bı doktora gideceğim. Teşekkür ederim :)
Hiç giderken yapıp gitmem 10 yılda bir bu sene yazın denk geldi lahana sardım . Benimki keyf meselesi. Hatta kv der canınız istediği birsey varsa söyle yapıyım diyeBu bayram hiiçç bir şey yapmadım kayınvalideme gidicez bayrama her bayram mutlaka tatlı yada börek götürürdüm baktım hiçç gerek yok kimsenin umurunda degil bnde yapmadım
Cordisim sen bunları duyup cevap vermiyor musun
.Ben k.v için yaparım ama eltilerimin yerken fisildasip konuşmalarından dolayı ( ne kokuyor sevmedim ben vb. ) Bu arada vanilya kokuyor. neyse anladınız hiç gerek yok. Onlar ne yapıyor diye sorun biriniz lütfen?
Ben sarma triliçe ıslak kek portakallı kek sekerpare vb yapıyordum.
Biz birbirimize sorarız. Misal yemeğe gideceğim ee çoluk çocuk yetişmeye bilir . Ben ne yapayım derim . Salat olur vs birseye el atariz.Peki onlar ne yapıyor
Bende bir zamanlar büyük eltime kurabiye, börek tatlı koyup götürürdüm, artık ona da yok.
Ediyorlar işteHiç giderken yapıp gitmem 10 yılda bir bu sene yazın denk geldi lahana sardım . Benimki keyf meselesi. Hatta kv der canınız istediği birsey varsa söyle yapıyım diyeyapmayan kıymetli olur kız , hep böyledir
Cordisim sen bunları duyup cevap vermiyor musunver ağızlarının payını. Çok biliyorsanız siz yapın bide sizi görelim de. Belli ki birsey yapmıyorlar . Hayır her yaptığın her zaman güzel olmaz ama biz direk söyleriz. Kimse de kırılmaz darılmaz . Hatta espriler havada uçar. Seninkileri kalbi kötü pis elticanlar
Biz birbirimize sorarız. Misal yemeğe gideceğim ee çoluk çocuk yetişmeye bilir . Ben ne yapayım derim . Salat olur vs birseye el atariz.
Sarma sarmaya usenirsem büyüğüne derim bi sarda yiyelim diye (o hızlı sarar) ama bende tatlı vs yapıp giderim . Olay karsidakini kullanmaya başlayınca değişiyor suistimal etmemek gerek
Kızını tebrik ediyorum. Bende verdiğim değeri görmek isterim. Yapamıyorsa gidip alabilir ama buzluktan dediğin donuk ürün galibaEdiyorlar işte
Davete filan boş gitmem, evde kendim bisey yapar götürürüm, bunu değerli görürüm.
Bana gelirken hazır pasta gelir, buzluktan. Önemsenmediğimi düşünürüm.
Ben söylemem, benim kız şakaya getirip söyler. Bu sene bana da evde yapıp tatlı getirmişti görümcem
İyiyim zeynepcim çok şükür çok teşekkür ederim canım benim
Canım beni sağır mı sanıyorlar bilmiyorum. Yanımda konuşuyorlar. Bana deseler zaten sıkıntı yok. Ayrica herkes bayıla bayila yedi. Ikinci günü görmedi tatlı. Neyine cevap vereyim. Ben olmamış bir şeyi götürmem ki. Onların yemekteyiz programı tarzı var. Takmıyorum artık.Hiç giderken yapıp gitmem 10 yılda bir bu sene yazın denk geldi lahana sardım . Benimki keyf meselesi. Hatta kv der canınız istediği birsey varsa söyle yapıyım diyeyapmayan kıymetli olur kız , hep böyledir
Cordisim sen bunları duyup cevap vermiyor musunver ağızlarının payını. Çok biliyorsanız siz yapın bide sizi görelim de. Belli ki birsey yapmıyorlar . Hayır her yaptığın her zaman güzel olmaz ama biz direk söyleriz. Kimse de kırılmaz darılmaz . Hatta espriler havada uçar. Seninkileri kalbi kötü pis elticanlar
Biz birbirimize sorarız. Misal yemeğe gideceğim ee çoluk çocuk yetişmeye bilir . Ben ne yapayım derim . Salat olur vs birseye el atariz.
Sarma sarmaya usenirsem büyüğüne derim bi sarda yiyelim diye (o hızlı sarar) ama bende tatlı vs yapıp giderim . Olay karsidakini kullanmaya başlayınca değişiyor suistimal etmemek gerek
İyi geceler canım.İyi geceler
Bakarım ne diyor acep
Seninde canımHayırlı geceler. Saat 00:00 ve bayramınız mübarek olsun
Ay ne ayıp yaCanım beni sağır mı sanıyorlar bilmiyorum. Yanımda konuşuyorlar. Bana deseler zaten sıkıntı yok. Ayrica herkes bayıla bayila yedi. Ikinci günü görmedi tatlı. Neyine cevap vereyim. Ben olmamış bir şeyi götürmem ki. Onların yemekteyiz programı tarzı var. Takmıyorum artık.
İyi geceler canımHayırlı geceler kızlar
Sabah erken kalkacağım, bayram namazı var
Amin İyi bayramlar tatlım.herkese iyi bayramlar diliyorum kızlar. Allah tekrarını nasip etsin
Benim gibi tek gözün açık yat.Uyuyakalmışım ve 11 sayfa geçmiş var
Afiyet olsunSelamlar ıcecım, ben hafta sonları aşırı yoğun oluyorum kızımın programları yüzünden. Dün menü paylaştım mı hatırlamıyorum ama adımlarım 6 bin civarıydı.
Bugünkü menüm de bu saate kaldı.
Sabah:
-2 dilim kaşar peynir ile yapılmış dukan krep
Akşam:
-Ton balıklı salata
-1 avuç fındık
Adım: 5.179 adım olmuş bugün.
Amin canim. Cuma gunu başlıyoruz.Sizler nasılsınız arkadaşlar. Dün biraz dağıldım ama bugün toparlandım. Umarım bayram boyunca dikkati elden bırakmadan ilerleyebiliriz hepimiz. Mutlaka küçük kaçamaklar olur ancak önemli olan sürdürmemek. Bayram aonrası sıkı bir şekilde toparlanalım hep birlikte….
Afiyet olsun .Selam kızlar gelemedim. Benim eltimde yiyeceğim sarma planı suya düştüannesinden haber aldı 3 günlüğüne annesine gitti . Kizceside bende . Eeee kel başa şimşir tarak hesabı. Oturdum sarma sardım. Neden çünkü annelerde burada yok o sarma yenilecek eşime de su böreği ve tatlı getirryirdim . Bayram stoguna hazırım
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorumKazasız ,belasız, mutlu ,huzurlu,bol kalorili bayramlar
İyi geceler.Hepinize iyi geceler, duşa girip yatacağım inşallah
Çok teşekkürler sana da kaptanım.Mutlu huzurlu bayramlar kızlar
Amin hep beraber iyi bayramlar.
Hepimize İyi Bayramlar,
sağlık mutlulukla geçireceğimiz,
nice bayramlarımız olsun
Herkese hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar
İyi geceler İyi Bayramlar Kırmızı kaptanım.İyi geceler. Herkese hayırlı bayramlar
Sana da cnmHerkese hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar
Hayırlı geceler canım senin de mübarek olsunHayırlı geceler. Saat 00:00 ve bayramınız mübarek olsun
AhahahahaBariş 1.hafta : huzurluyum gerçek barışı göreceksiniz.
...
...
...
Barış 756.917. Hafta : Artık gerçek barışı göreceksiniz.
Yarışma bitti dışarıda TV röportajı
Barış : Gerçek Barış ı adada göremediniz ama dışarıda göreceksiniz
ceeeeeeeee
Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?