- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Teşekkürler kuzumAaaaaaaa noldu bebişim sana çok geçmiş olsun
Oh abla bitmiş sayılır o zaman maşallah.Evet tatlışım az önce kadayıf yaptım. Şerbetini döktüm mutfakta çay içiyorum. Sabah erkenden yemeklerimi yapacağım. Temizlik bitmiyor avizeler kaldı gelen misafirler yukarıya bakmazlarsa sorun yok
Sen nasılsın kuzum...
İyi hamdolsun canım benim. KızımEvettt bebekimm
Senin yavruşun nasılkız mı oğlan mı
Oy oy oy amin amin canımŞimdiden hepinizin bayramını kutluyorumKazasız ,belasız, mutlu ,huzurlu,bol kalorili bayramlar
Geçmiş olsun tekrar cnm dinlenince daha iyi ol inşallah banyoda filan da dikkatCanım diz kapagim herhalde ters bastim teniste bilemedimçok incesin
Sana da cnmAy tamam o zaman strese girmeyeyim. Aranın tadını çıkarayımyine de ipin ucu kaçmasın tabii yoksa toparlamak zor oluyor hepimize iyi bayramlar olsun.
İyi gecelerrrHepinize iyi geceler, duşa girip yatacağım inşallah
Allah bağışlasın cnm bnmOh abla bitmiş sayılır o zaman maşallah.
İyiyim hamdolsun. Ben hiç bişey yapmadım, yapamadım daha doğrusu. Minnak izin vermiyor
İyi hamdolsun canım benim. Kızım
Sana da cnm beniimMutlu huzurlu bayramlar kızlar
İşte beynim nasil çalışıyorsa hep negatif yönlerden görebiliyorum sadece. Bende istiyorum pozitif yönden bakabilmeyi, herkesin boyunu aşan dertleri olduğunu da biliyorum. Ama olmuyor işte keşke yapabilsem, sadece çabalıyorumÜzülmesen şaşardım zaten...
Bayramdan sonra bakalım üzülecek ne bulacaksın Busracim. Kendini şartlama. İki senedir gidemedim memlekete ...iki yıldır büyük oğlumu da göremedim hep bir şeyler oldu gelemedi...başka arasam daha bir sürü bulurum...
Eee bunları düşünüp niye böyle oldu diye kendimi harap etmenin bana bir faydası var mı hadi bunu geçtim yakinimdakiler de benim mutsuz halimden ayrıca etkilenecek..
Şimdi senin önceliğin bence çocuklarının ve kendinin sağlığı hele bir iyice iyileşin memleket dursun bir yerde... kaçmıyor. Gencecik hatunsun daha yaşanacak çok güzel yıllar var önünde. Düşünme bunları artık. Elindeki imkanlarla huzuru bulmaya odaklan. Belli ki evde olacaksın güzel şeyler yaparak iyi hissetme yollarını bul. Bırak kv.nin evini göremedim diye uzulmeyi. Evi görmenin ne tür bir mutluluğu olabilir ki onu da anlamış değilim. Seni anlamaya çalışıyorum ama senin kafayla mutlu olmak gerçekten zor tatlım ya...bu bayram hiçbir yere gidemiyoruz ödemelerimiz yüzünden ama evde olmanın güzelliği de var bence.
Çok geçmiş olsun canım.youtube da kısa ve güzel egzersizler var bir dene belki işine yararCanım diz kapagim herhalde ters bastim teniste bilemedimçok incesin
Sana da cnm beniim
TeşekkürlerMutlu bayramlar canımnickin çok güzel
İyi bayramlar canımŞimdiden hepinizin bayramını kutluyorumKazasız ,belasız, mutlu ,huzurlu,bol kalorili bayramlar
Az kendime geleyim bakayım canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım.youtube da kısa ve güzel egzersizler var bir dene belki işine yarar
Hee, boşverdim, artık kimse için kendimi hırpalamayacağımne gerek var boşver. yorulduğuna, zaman ayırdığına değmez. hele kıymet bilmiyorlarsa.
İyi bayramlar Zeynebimİyi bayramlar canım
Sana da canım
Hepimize İyi Bayramlar,
sağlık mutlulukla geçireceğimiz,
nice bayramlarımız olsun
Amin canım
Hepimize İyi Bayramlar,
sağlık mutlulukla geçireceğimiz,
nice bayramlarımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?