Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oyyy üşüme seen kıyamam kediniz evde mi cnm
Kız nasıl dayandın görüntü artı ısrarlar
Kedi evde kaldi cook özledim ama
Konyadan gelen kardesim bizimle gelmedi o evde kaldi onunla kaliyor yoksa bizim kedi tek kalamıyor
Simdi bile küsmüş biraz naz yapıyormuş

Cok ısrar eden olmuyor yaa yiyemiyorum diyorum ,midem kotu felan

iyi olmuş cnm onunla kalması ama oyyy gidince gönlünü alırsın cnm köydeyken de görüntülü konuşsan kedi de seni görse konuşsan
hıı iyi o zaman canım bana çok ısrar ederlerdi tam da derdim ki bayramın ilk gününden itibaren şekeri bırakıcammm

kedi algilamiyor canim ses ve görüntüyü
Telefondan farklı ses dalgasi gidiyor galiba
Annemle babamla konusurken ortaliga bakiyor hic seslerini duymuyor

Biraktin mi peki sekeri o zamanlar

kedi algilamiyor canim ses ve görüntüyü
Telefondan farklı ses dalgasi gidiyor galiba
Annemle babamla konusurken ortaliga bakiyor hic seslerini duymuyor

Biraktin mi peki sekeri o zamanlar
Allah Allah şaşırdım canım
mecbur beklicek o zmn

yok cnm nerde hayatımda en çok 10 gün bırakmıştım senin hiç bırakma kararın oldu mu? :)

iyi geceler kaptancım

içim rahat etmedi. içeri gittim kitapları yerleştirdim. valla acımadım bayağı bir ayırdım. vericem. okudum bitti. daha okumam. bir kısmı çok güzel kitaplar ama daha okumam. çünkü okunacak çok kitap var. zaten son dönemde düzensiz okuyorum. boşuna yer tutuyorlar. ev kitap dolu. dağıtayım insanlar okusun.
temizle pakla yerleştir derken yoruldum. yarın sabahtan da devamını yaparım. öğlen misafir gelecek.

Ben de geçenlerde bir kısmını ayırdım verdim. Daha çok vereceğim var kolay gelsin kuzum

Nokta koyduğum yeri anlamışsın, sarılıyorsun diye düşündüm ama baktım başka sarılmalar da var seviyorum yazıp silmiştim, doğru bildin
Yeter ya kısmı da bana denk gelmiş
Bu iyiydi bak, tövbe tövbe, yaa baktım çok kişi aklıma gelmeye başladı, etiketlemedigim kişi az olursa ayıp olacak diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…