Kolay gelsiniçim rahat etmedi. içeri gittim kitapları yerleştirdim. valla acımadım bayağı bir ayırdım. vericem. okudum bitti. daha okumam. bir kısmı çok güzel kitaplar ama daha okumam. çünkü okunacak çok kitap var. zaten son dönemde düzensiz okuyorum. boşuna yer tutuyorlar. ev kitap dolu. dağıtayım insanlar okusun.
temizle pakla yerleştir derken yoruldum. yarın sabahtan da devamını yaparım. öğlen misafir gelecek.
İyi bayramlar tatlımİyi bayramlar kızlar
İyi geceler canimİyi geceler kızlarcım
Eline sağlıkiçim rahat etmedi. içeri gittim kitapları yerleştirdim. valla acımadım bayağı bir ayırdım. vericem. okudum bitti. daha okumam. bir kısmı çok güzel kitaplar ama daha okumam. çünkü okunacak çok kitap var. zaten son dönemde düzensiz okuyorum. boşuna yer tutuyorlar. ev kitap dolu. dağıtayım insanlar okusun.
temizle pakla yerleştir derken yoruldum. yarın sabahtan da devamını yaparım. öğlen misafir gelecek.
Pek mutlu oldum
Dostlar sağolsun canım
Ben nerelerdeyim acaba, nevrim döndü bugünTık tık tık kimse yok mu?
Istediğin tatlıyı söyle, belki birileri evini açarBayram ziyaretine geldim kimse yok
Gezmelerde ben de yarım kadayıfın ucundan aldım.Afiyet olsun canim
Ben köydeyim canim üşüyorum bol bol
Sobanin basinda oturuyorum
Bayram gezmelerinde hic tatli ve sarma yemedim
Oh misss, ferahlama taa buraya kadar geldinaptınız kızlar bugün?
valla beslenme açısından biraz çikolatalı bir gün oldu
akşam üzeri de odamda 3 lü kazak çekmecelerimin üzerinde kutular vardı. içinde pek çok şey. yanlara da kitap mitap birşeyler koymuşum. ıvır zıvır eklemişim falanonları ve kitaplıkları döktüm. gereksizleri attım. tozlarını sildim. çekmecelerin üstündeki kutuları, ikeadan yeni aldıklarımla değiştirdim. diğerlerini de temizledim, dolap içine koyacağım. kitapları ayırmaya çalıştım, sildim. çok yoruldum ama. yerleştirme bitmedi daha. yemek yedik. devam ettim ama sonra bıraktım. nasıl olsa daha yapılacak iş var. yarın devam edeceğim.
şimdi çay yaptım içiyorum
Hiç demeKayınvalidem de kömbe yapmış . Dün çayla beraber 2 tane yedimBize de ayırmış, diyet beni zorlayacak sanırım
İyi geceler canımİyi geceler kızlarcım
Takılıyorum hayatım, espri bizim işimizNokta koyduğum yeri anlamışsın, sarılıyorsun diye düşündüm ama baktım başka sarılmalar da varseviyorum yazıp silmiştim, doğru bildin
Bu iyiydi bak,tövbe tövbe, yaa baktım çok kişi aklıma gelmeye başladı, etiketlemedigim kişi az olursa ayıp olacak diye düşündüm
Aynen cnmNokta koyduğum yeri anlamışsın, sarılıyorsun diye düşündüm ama baktım başka sarılmalar da varseviyorum yazıp silmiştim, doğru bildin
İyi bayramlaar
Geçmiş olsun cnmHanımlar motoru bozdumbaşım tuttu
yattım kalktım menümü yazayım
İyi geceler canım
Takılıyorum hayatım, espri bizim işimizaklına gelmem beni mutlu eder
Geçmiş olsunHanımlar motoru bozdumbaşım tuttu
yattım kalktım menümü yazayım
Oyyİyi gecelerrr ben de yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?