Artıyı temizlersem benim son 5 kilo kaldıAralıklı oruca artık başlayayım
69,9 dan ( şu an 70,3) bi çıkayım inişe geçeyim
Kırmızı kaptan artı gelirse kendileri koyacaklardi diye biliyorum
Öyle mi. Tamam o zaman. Kim alırsa beni şimdiden haberi olsun. Güzel eksi getireceğim bu haftaKırmızı kaptan artı gelirse kendileri koyacaklardi diye biliyorum
Kırmızı kaptan zipzıp mavi kaptan cordelia olacaktı kararlar degişmediyse bilmiyorum
Aç kalalım bugün azcıkUmarim gider 400 gr
Yok canim bu sekilde olmayacak biz sonra kaptanlik yapacağızKırmızı kaptan artı gelirse kendileri koyacaklardi diye biliyorum
Kırmızı kaptan zipzıp mavi kaptan cordelia olacaktı kararlar degişmediyse bilmiyorum
Allah kolaylik versin canimcok şükür biraz daha sakinledi ama son 1 aydır saatlik planlamalar ordan oraya o toplantidan oraya . ajandaya yazmasam ortadayım
Olsun canim hepimiz bir miktar arti gelebilirizİsabet olur kaptanım. Kötü şeyler oldu bu tatildeArtıdayım
Hosgeldin canim❤Selamlar nasılsınız? Bayramınız güzel geçmiştir umarım. Eve döndük biz. Cumaya kadar artıları yollasam ne güzel olur
Afiyet olsun canim ❤Sabah
1 salatalık
domates
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Ara 1 küçük muz
3 ceviz
Biraz jelibon
Akşam
1 kase çorba
Bugçe kondakçının tarifiyle suşi salata
( Marul, salatalık 2 yk haşlanmış pirinç 1 dilim somon ızgara mayonez acı sos yanındada 1 dilim ekmek yedim kuruton yapmıştım )
28 dk egzersiz
Zipzip- Cordelia
Spor icin kendini cok fazla zorlama canim hafif yürüyüşlerle baslaArkadaşlar bin aralıklı oruç yapmayı planlıyorum daha önce 2 ayda 12 kg vermiştim. Ve leslie yapmayı istiyorum haftada 1 kerede jillian yaparım diyorum. Zaten hava iyi oldukça bebişu arabasına koyup yürüyüş yapmayı planlıyorum. Sezeryan olalı 5 ay oldu sıkıntı olmaz umarım leslie yaparken.
Sagol kaptanimGözün aydın kaptanım. İyi geceler
Ip için cok erken canim ilerleyen zamanlarda deneLeslie yapıcam hergün mutlaka. Hatta ipte atlıcam ama dikişimden korkuyorum. Menü bildirimi hergün yaparım. Günde 2 öğün şeklinde beslenicem. Ama 8000 adımı atamam hergün
Merhaba canim
Cok gecmis olsun canimBenim sadece sezeryan değildi. Bebeğim alındıktan sonra 2 saat daha devam etti ameliyatım. 15 miyom alındı ve kalın bağırsağım rahme yapışmış da onu da ayırmış dr.um. Bu yüzden içte de kesikler dikişler var.
Bilmiyorum ki yapsan sen sorun olur mu
Hoşgeldin bu arada
Sorun olmaz canimKızlar minik bebeğim olduğu için sürekli giremediğim zamanlar olabilir. Ama akşam bilgilendirmeleri yaparım mutlaka sorun olmaz değil mi
Afiyet olsun pastelfitimZipzip- Cordelia @Elhan
Salı
Kahvaltı 09.00
1 d peynir 2 zeytin
Sucuklu peynirli omlet
Domates biber salatalık
1 d ekmek 1 çk reçel
Ara 15.00
Yulaf bar
Akşam 18.15
4 kaşık tambuğday makarna
6 kaşık sebze sote
2 kaşık karışık peynir, karıştırdım hepsini
Su 2 lt
Adım 2.218
Çarşamba
Kahvaltı 12.00
1 d peynir 2 zeytin
Domates biber salatalık havuç
1 kayısı 1 hurma
Ara 13.30
Yulaf bar
Akşam 18.00
2 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
3 kaşık fırın sebze kabak havuç biber
Salata, ızgara et 2 parça
Ara 19.00
1 kayısı 2 kuruerik
Su 1,5
Adım
4.191 ama daha fazla aslında, saatimi şarjda unuttum iş yaparken
Afiyet olsun canimSalı menüm
Sabah 1.5 dilim tb ekmek 2 siyah zeytin az kızartma 3 dilim peynir 1 çatal nutella
Akşam18.30 2 kanat 2 incik 2 kelebek pirzola 1 bardak kola salata 1 lokma lavaş
Su 2 lt
Çarşamba menüm
Sabah 1.5 dilim tb ekmek 2 siyah zeytin 2 dilim antep peyniri domates salatalık az pastırmalı yumurta 1 çatal nutella
Ara15.30 1 avuç çilek
Akşam18.30 1 tane d börek mantarlı 1 bardak çay doamates salatalık
Su 1.5 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Sari takim kalkmadi canim@Elhan cım sarı takım kalktı mıı
Hayırli sabahlar ablacimHayırlı sabahlar kızlar
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar
Günaydın canimGünaydınlarrrDün yağmurlu bir gündü, bu hafta hep yağmurlu geçecek sanırım. Hava da soğuk sanki, kışlıkları iyi ki tamamen kaldırmamışım
Günaydın canimGünaydın canlarım
Yeni haftaya başlıyor gibi hissettiren pazartesi görünümlü bir perşembeden selamlar
Günaydın ablacim seninde gecmis bayramin kutlu olsunGünaydınlar geçmiş bayramınız kutlu olsun hanımlar,gelemedim şimdi geç oldu ama kutlayımkoşturmaca telaş derken bir bayram daha bitti.
Günaydın fesangimGünaydın canlarım
Evin interneti rezalet kac gündür hiç çekmiyor telefonumun interneti de bitmiş
Günaydın canimGünaydın hanımlargeçmiş bayramınız mübarek olsun. Köydeydik internet çekmediğinden giremedim. Bugün artık işbaşı şükür özlemişiz böyle bayramları. Midemi bozdum ve dün kızla birlikte hasta olduk biraz sona doğru ayarlarımız bozuldu. Hiç tartılmadım. İnşallah yarın sabaha. Korkmuyor değilim hani aşırı yemedim ama biraz tatlıve ekmek yedim tabiki..
Günaydın canimGünaydın kızlar, çok iyi bir gün olsun
Günaydın canimGünaydınTartıldım ben
Günaydın canim+400 gr ile Günaydin
Arti kaç400 ne ki. Haline şükret. Beni duysan
Yok tabi ki gitmiyor
Kolay gelsin canimİşe güce başlayayım ben. Akşama menü bildireceğim. Saatim kolumda adımlarıma da başlayayımEnerjiniz bol olsun.
Günaydın canimGunaydinn kizlarr,Zipzip- canım benim bu hafta hastanelerle geçecek dizim vs de devam ediyor . Hiç bir grupta olmayayim . Ama yarından itibaren kendi kendime menü yazmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?