Çok geçmiş olsun. Üzüldüm.Geçti sayılır, her ay olduğu gibi yumurtalık ağrım tuttuBaya iyi ağrıdı bu sefer, gece 3’de hala kıvranıyodum. Teşekkür ederim canım
Ödül haftası yaptık kaptanım. Yarın başlayalım artık. Haftaya cumaya kadar ödül olmasınSimdi cuma ödülü yapmayacak misin
Şiskocuklar gittikçe çoğalıyorBen olacağım
Niye ağrıyor?Geçti sayılır, her ay olduğu gibi yumurtalık ağrım tuttuBaya iyi ağrıdı bu sefer, gece 3’de hala kıvranıyodum. Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
İyi gecelere yetiştim.İyi akşamlar bebekler
Aynı duygularla ben de yedim de yedim.Bugün akşam yemeğe çıktık inşallah son kez kallavi bir yemek yedim yarın için hazırım
Hepinize geçmiş olsun.Sağol kuzum, kızımın da karnı ağrıyormuş regl dönemi ondan sanırım
Ne yedin?Aynı duygularla ben de yedim de yedim.
Alıştım ben artık senelerdirÇok geçmiş olsun. Üzüldüm.
PKO’dan sanırımNiye ağrıyor?
Tedavi almıyor musun?Alıştım ben artık senelerdir
PKO’dan sanırım
Aaa neler yedinBen olacağım
Bence de olmasin ramazanda ve bayramda yeterince ödül yaptıkÖdül haftası yaptık kaptanım. Yarın başlayalım artık. Haftaya cumaya kadar ödül olmasın
Yok almadım hiçTedavi almıyor musun?
Neden ki? Alıştım ağrısına demişsin mesajında. Neden alışmayı seçtin çözüm aramak yerineYok almadım hiç
Zaten bebek tedavisi için gidince öğrendim28-29 yaşımda, sonra 2-3 sene bebek tedavisi, sonra 14 senedir de bebek bakıyorumNeden ki? Alıştım ağrısına demişsin mesajında. Neden alışmayı seçtin çözüm aramak yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?