Başlangıcin hayirli olsun canim
İnşallah, teşekkür ederimHosgeldin tekrardan canim
Hiç yüz verme sürünsün sinir oldumİki gün önce 77.1 kilo çıktım.eşimle onun haksiz olduğu konuda tartıştık.kalbimi o kadar kırdı ki.normalde kusmem 17 yıllık evliliğimde ilk kez iki gündür küsüz.ay adamın aradığı küslükmüş.kalbimi alacağı yere daha zorluyor beni.iki gündür birşey yemedim onun etkisi hayırlı bir sebep değil ama verdim aldığım kilonun çoğunu
Tebrikler canım artın çok iyiGeçen hafta:74.95
Bu hafta:75,25
Fark:+0.3
Eki Görüntüle 3060843
Zipzip- masterfitte olmak istiyorum kaptanım
İnşallah kuzum düzeltirsinizİki gün önce 77.1 kilo çıktım.eşimle onun haksiz olduğu konuda tartıştık.kalbimi o kadar kırdı ki.normalde kusmem 17 yıllık evliliğimde ilk kez iki gündür küsüz.ay adamın aradığı küslükmüş.kalbimi alacağı yere daha zorluyor beni.iki gündür birşey yemedim onun etkisi hayırlı bir sebep değil ama verdim aldığım kilonun çoğunu
Hayırlı olsun bitanemADINIZ: Mehfam
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 159
KİLONUZ: 71,2
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: atanamayan Kuran Kursu Öğreticisi
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:alerjik astım ve kan pıhtılaşmam var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık sonra tabiki fit olmak
Zipzip-
Günaydın henüz tartilmadim. 1 kg mümkün değil. 65 varım en son kaçtım hatırlamıyorumAhaa Cordisim geldi tek umudumCordelia . Oda 1 kg alıp gelmişse köprüde yok ki nereden atlasam. Melih in paralarımızı saçtığı dinozorlara mi tırmansam, her girişe yaptırdığı devasa kapılara mi çıkıp atlasam bi ise yaramış olur
Üzüldüm canım.İki gün önce 77.1 kilo çıktım.eşimle onun haksiz olduğu konuda tartıştık.kalbimi o kadar kırdı ki.normalde kusmem 17 yıllık evliliğimde ilk kez iki gündür küsüz.ay adamın aradığı küslükmüş.kalbimi alacağı yere daha zorluyor beni.iki gündür birşey yemedim onun etkisi hayırlı bir sebep değil ama verdim aldığım kilonun çoğunu
Çok üzüldüm canım. İnşallah anlar hatasını.İki gün önce 77.1 kilo çıktım.eşimle onun haksiz olduğu konuda tartıştık.kalbimi o kadar kırdı ki.normalde kusmem 17 yıllık evliliğimde ilk kez iki gündür küsüz.ay adamın aradığı küslükmüş.kalbimi alacağı yere daha zorluyor beni.iki gündür birşey yemedim onun etkisi hayırlı bir sebep değil ama verdim aldığım kilonun çoğunu
Oooo kaptanımmm gelmiş masterfitimize hoşgelmiş
Hosbuldum canimOooo kaptanımmm gelmiş masterfitimize hoşgelmiş
Yihuuu
Oooo harika
Günaydın kaptanim ❤Günaydın güzeller guzel masterfit ekibi
Mutlu güzel bir cuma dilerim.
Hemen bir bakayim canim geliyorumZipzip- ben ne zanan ayrılmıstim?
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.Geçmiş olsun canım. Kızım da rota olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?