- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Günaydın kaptanımGünaydın güzeller guzel masterfit ekibi
Mutlu güzel bir cuma dilerim.
Günaydın canımmmGünaydın kızlaarhayırlı cumalar olsun
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Günaydın canim hayirli cumalar❤Günaydın kızlaarhayırlı cumalar olsun
Tebrikler bitanem yüzümüzü agarttin sağ olasın. Bugün bol sıvı al hastalanmaGeçen hafta 91.5
Bu hafta 91Eki Görüntüle 3060829
Dün aşırı ishal olmuştum, hastalıktan erimişim resmen. Baya iyi yedim çünkü bu 1 haftada
Guzel eksi tebrik ederim canim
Cordelia En son 22 nisanda 62.5 olarak bildirim yapmissin
Şuan tartılsam daha da eksi çıkacağımTebrikler bitanem yüzümüzü agarttin sağ olasın. Bugün bol sıvı al hastalanma
Tebrik ederim canim
Artık denk geliriz Ramazan dolayısıyla çok giremedim.Günaydın ekürücüm hocam nasılsın epeydir denk gelemedik gene
Dünkü menune bakayım aynısından ben de istiyorum.Şuan tartılsam daha da eksi çıkacağımwc den çıkamıyorum
Allah utandırmasın afiyet olsun tatlım.Hiç utanmadan ödülümü yaptım
TeşekkürlerTebrik ederim canim
Teşekkür ederim biricikimmmmAllah utandırmasın afiyet olsun tatlım.
Kahvede var istersen hemide tarçınlı h.c.yBurdan yesilcay teklifi
Burdan cay teklifi
Son 2 sayfam kaldi
Kolay gelsin canim❤
Onun süresi varmı bilmiyorumda,torunumda oldu o aşıyı,birde devlet yapmıyor bildiğim kadarıyla dışardan yaptırıyorsunuz.Malesef süresi geçince öğrendim. Hiç hatırlatmadılar dr ve hemşireler
Süper eksi tebrkler.
Oruçlu olunca birde denk gelemedik hocam akşamlarıda ben yokum zaten.Artık denk geliriz Ramazan dolayısıyla çok giremedim.
İyilik güzellik her şey yolunda tatlım.
Sırt ağrılarin için doktor egzersizi dene kaslarında zayıflık olabilir. Geçmiş olsun.
İnşallah canımHatasını anlar umarım
Adam hem suçlu hem güçlü.Hiç yüz verme sürünsün sinir oldum
Inşallah canımTebrikler canım artın çok iyi
İnşallah kuzum düzeltirsinizeşin hatasını anlar inşallah kalbini gönlünü kazanır
Hep alttan aldım ben bugüne kadar.Tadımız kaçmasın diye diye ondan böyle oldu simdi zatenÜzüldüm canım.ve çok kızdım kesinlikle alttan alma.
Inşallah canımÇok üzüldüm canım. İnşallah anlar hatasını.
Aa evet dun okumustum haberlerde bugün daha bakmadımAnkara karışmış içişleri malum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?