- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 61
Engel var gitmesine halktv ve krt izliyorumAa evet dun okumustum haberlerde bugün daha bakmadım
Dogrudur abla simdi haber kanallarini actim haber yokEngel var gitmesine halktv ve krt izliyorum
Halk tv yada krt varsa orada gösteriyor.Dogrudur abla simdi haber kanallarini actim haber yok
Vardir galiba abla bir bakayimHalk tv yada krt varsa orada gösteriyor.
Bitti şimdi lafını söyledi gidiyor herhalde dönüşe.Vardir galiba abla bir bakayim
Krt var görünüyor ama yayin yok diyorBitti şimdi lafını söyledi gidiyor herhalde dönüşe.
Çok yemişsin aferin sanaKahvaltıda sadece 3 çilek ve 1 salatalık yidim
Şimdi filtre kahvemi içiyorum
Afiyet olsun canim neden az yedin kiKahvaltıda sadece 3 çilek ve 1 salatalık yidim
Şimdi filtre kahvemi içiyorum
Dijitürk yada kabloluda var yayınları.Krt var görünüyor ama yayin yok diyor
Halk tv arattim bulamadim
Doydum hemenAfiyet olsun canim neden az yedin ki
Abla sifirlayip yok olacak :)Abla hedef kilon kaç?
Hadi inşallah atanirsin, Hafız mısın peki ?ADINIZ: Mehfam
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 159
KİLONUZ: 71,2
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: atanamayan Kuran Kursu Öğreticisi
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:alerjik astım ve kan pıhtılaşmam var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık sonra tabiki fit olmak
Zipzip-
Ya yerim seni
Hiç utanmadan ödülümü yaptım
59.6Ya yerim seni
kaç geldin
Sarılayım kuşuma , yarın sabah kesin senle anliyiz . 1 haftadır yedim ve sıfır hareket59.656lari görmüştüm ben ya
Erkekler böyle maalesef sen haklıda olsan kendilerini haklı konuma getirirler,üzülme sakın hatasını anlar umarım gelir özrünü diler senden.İki gün önce 77.1 kilo çıktım.eşimle onun haksiz olduğu konuda tartıştık.kalbimi o kadar kırdı ki.normalde kusmem 17 yıllık evliliğimde ilk kez iki gündür küsüz.ay adamın aradığı küslükmüş.kalbimi alacağı yere daha zorluyor beni.iki gündür birşey yemedim onun etkisi hayırlı bir sebep değil ama verdim aldığım kilonun çoğunu
İnşallah o kadar almamissindir bebişimSarılayım kuşuma , yarın sabah kesin senle anliyiz . 1 haftadır yedim ve sıfır hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?