North River kendini yalnız hissetme kuzum hele gel yamacıma, bak ben seni kandırmadım
Geçen Cuma: 84,9
Bu Cuma: 87,1
Fark: +2,2
Zipzip- kaptanım boğazım ağrıyor , hastayım ama yine de masterfite katılmak istiyorum
Hey MasaAllah
Ohhhh süper kaptanımda geliyor
Hımm başlarda gram gram alıyodun sanki ama artmış olabilir hızın kuzu dikkat et59.656lari görmüştüm ben ya
Aaa sectin mi Mavi takim kaptanini
En çok kilo alam demiştim.Aaa sectin mi Mavi takim kaptanini
1.30 gibi belli olur listeler az daha bekleyelim eksik bildirimler var canim
Bebiş kolajen kullanıyor musunGünaydın kızlaarhayırlı cumalar olsun
Zipzip- gunaydin, tartilabildim yine de. Gecen persembe ya da cuma 76.00 simdi arti 200 maalesef. İstedigim takim yesil
Eki Görüntüle 3060819
Bir ay önce 61....küsurati hatırlamıyorum.
Bu haftayla başlangıç yapıyorum.
Cuma 64.4
Bugün eşimin kahvaltı sözü var. Muhtemelen pazartesi bildirimim artı olacak ama hafta içi dengelerim inşallah. Beni takımlarına seçecek arkadaşlar bunu göz önünde bulundurunuz hayal kırıklığı olmasın.
Zipzip- masterfit please
En çok kilo alam demiştim.North River ve Cordelia 3.5 kilo ile geldiler. Arttıran olmazsa mavi kaptanın North River
En çok kilo alam demiştim.North River ve Cordelia 3.5 kilo ile geldiler. Arttıran olmazsa mavi kaptanın North River
Oo hayirli olsun simdiden kaptanimEn çok kilo alam demiştim.North River ve Cordelia 3.5 kilo ile geldiler. Arttıran olmazsa mavi kaptanın North River olmasını istiyorum
Tamam canim afiyet olsun MasterFit e ekleyelim miKaptancım 73.1 çıktım kahvaltım bitmedi detartı kaydediyor resmi birazdan atıcam
SüpersinBugün başlıyorum ben bölgesel yapacağım adım sayısı önemli değil bugün. Yarın leslie pazar gene bölgesel
Aleykümselam canım aminSelamün aleyküm kızlar.bugunun hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah
Geçmiş olsun canımNorth River kendini yalnız hissetme kuzum hele gel yamacıma, bak ben seni kandırmadım
Geçen Cuma: 84,9
Bu Cuma: 87,1
Fark: +2,2
Zipzip- kaptanım boğazım ağrıyor , hastayım ama yine de masterfite katılmak istiyorum
Verirsin kaptanımmm
Günaydın canım
Cuma’ya gelir eksiler
Çok almamışsın canım Cuma’ya eksi fazlasıyla gelir tatlım
Ok şekerimTakımları kuralım da
Ne kadar artidasin canimKaptancım 73.1 çıktım kahvaltım bitmedi detartı kaydediyor resmi birazdan atıcam
Masterfit istiyorum
TeşekkürlerTamam canim afiyet olsun MasterFit e ekleyelim mi
Sanırım 71.2 di cnm +1.9 mu oluyorNe kadar artidasin canim
Tamam canim ekledimTeşekkürlerevet masterfit istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?