- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Öyle olacak kesin canım haftaya eksiler havada uçuşacakHaftaya hepimiz bombeeeee gibi gelecegine güveniyorum eminim artılar atacak
İkna olmasa ne yapacayukGeçen cumartesi 69,90 görmüştüm canım ondan 71 tekrar görünce dünden beri içim içimi yiyordu ama bugün tekrar yeni bir sayfa açmaya kendimi ikna ettim gibi inşallah veririz şu fazlalıkları
İkna olmasa ne yapacayuk
Yeni sayfaların canı sağ olsun
İçin içini yemesin dış fazlalıkları yesin yeter bize
Gel sohbete katıl. Sessiz sedasız gitmeValla bu aralar okuyup çıkıyorum eksik kalmiyayim diyebundan sonra beğeni yapmadan mi gelsem sessiz sedasız
Kilo değil o biliyorsun. 2 güne geçen cuma kilosuna döner, cumaya kadar da eksiye geçersinGeçen cumartesi 69,90 görmüştüm canım ondan 71 tekrar görünce dünden beri içim içimi yiyordu ama bugün tekrar yeni bir sayfa açmaya kendimi ikna ettim gibi inşallah veririz şu fazlalıkları
İnşallah tatlımKilo değil o biliyorsun. 2 güne geçen cuma kilosuna döner, cumaya kadar da eksiye geçersin
Başlangıcin hayirli olsun canimBaşlangıç ve güncel diyelim 81.7Eki Görüntüle 3060962
Bugün başlıyorum ben bölgesel yapacağım adım sayısı önemli değil bugün. Yarın leslie pazar gene bölgesel
Haksızsa eğer haksızlığını anlayana kadar sen de konuşma. Neden strese giriyorsun ki, bırak yemeğini çayını ütüsünü vs kendisi yapsın. Sen yap kahveni , keyfini çıkar. Erkeklerde çoğunlukla var bu huy, haklı da olsa haksız da olsa küsenler çok. Hiç sevmem küsen erkeği.İki gün önce 77.1 kilo çıktım.eşimle onun haksiz olduğu konuda tartıştık.kalbimi o kadar kırdı ki.normalde kusmem 17 yıllık evliliğimde ilk kez iki gündür küsüz.ay adamın aradığı küslükmüş.kalbimi alacağı yere daha zorluyor beni.iki gündür birşey yemedim onun etkisi hayırlı bir sebep değil ama verdim aldığım kilonun çoğunu
Hoşgeldin canımADINIZ: Mehfam
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 159
KİLONUZ: 71,2
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: atanamayan Kuran Kursu Öğreticisi
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:alerjik astım ve kan pıhtılaşmam var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık sonra tabiki fit olmak
Zipzip-
Bu ay 20 senemiz bitecek.benimki de hiç umursamaz.psikiyatriste söylediğimde bana dedi ki biblo gibi gör eşini.istediginde önünü istediğinde arkasını çevir demişti.inan bende çok işe yaradı.ben olaylara duygusal bakan taraf eşim ise yapar eder unutur sonra da bana bakıp ne oldu neye küstün der.İki gün önce 77.1 kilo çıktım.eşimle onun haksiz olduğu konuda tartıştık.kalbimi o kadar kırdı ki.normalde kusmem 17 yıllık evliliğimde ilk kez iki gündür küsüz.ay adamın aradığı küslükmüş.kalbimi alacağı yere daha zorluyor beni.iki gündür birşey yemedim onun etkisi hayırlı bir sebep değil ama verdim aldığım kilonun çoğunu
Hayırlı olsun canımBaşlangıç ve güncel diyelim 81.7Eki Görüntüle 3060962
Güncellendim geldim.Gel sohbete katıl. Sessiz sedasız gitme
Aleykum selamSelamün aleyküm kızlar.bugunun hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah
North River kendini yalnız hissetme kuzum hele gel yamacıma, bak ben seni kandırmadım
Geçen Cuma: 84,9
Bu Cuma: 87,1
Fark: +2,2
Zipzip- kaptanım boğazım ağrıyor , hastayım ama yine de masterfite katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?