Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen cumartesi 69,90 görmüştüm canım ondan 71 tekrar görünce dünden beri içim içimi yiyordu ama bugün tekrar yeni bir sayfa açmaya kendimi ikna ettim gibi inşallah veririz şu fazlalıkları
İkna olmasa ne yapacayuk
Yeni sayfaların canı sağ olsun
İçin içini yemesin dış fazlalıkları yesin yeter bize

Geçen cumartesi 69,90 görmüştüm canım ondan 71 tekrar görünce dünden beri içim içimi yiyordu ama bugün tekrar yeni bir sayfa açmaya kendimi ikna ettim gibi inşallah veririz şu fazlalıkları
Kilo değil o biliyorsun. 2 güne geçen cuma kilosuna döner, cumaya kadar da eksiye geçersin

Ben bayram ziyaretlere gittim baklavalari yedim lokmalari da sarma kek felan da
Ama çok yemedim her birinden az 2-3 tane yedim
Midem bozuldu ayrı tat oluyor hepsi
Ama en son çarşamba eske gittigimde yemedim yoğurt vardi sadece ondan yedim
Hepsini yiyecek biri de degilim
Mide etkiliyor ayrı tatlarda
Yinede -700 gelmesi ii
Bu hafta dikkat etme zamani
Baklavalar lokmalar sarmalar dönem bitti

Haksızsa eğer haksızlığını anlayana kadar sen de konuşma. Neden strese giriyorsun ki, bırak yemeğini çayını ütüsünü vs kendisi yapsın. Sen yap kahveni , keyfini çıkar. Erkeklerde çoğunlukla var bu huy, haklı da olsa haksız da olsa küsenler çok. Hiç sevmem küsen erkeği.
Dediğim gibi bu bir süreç ve sen günlük hayatına devam et, hiç sıkma canını. Mecbur gelecek gönlünü alacak. Sanki kimi varsa bu hayatta senden başka

Hoşgeldin canım
Bu ay 20 senemiz bitecek.benimki de hiç umursamaz.psikiyatriste söylediğimde bana dedi ki biblo gibi gör eşini.istediginde önünü istediğinde arkasını çevir demişti.inan bende çok işe yaradı.ben olaylara duygusal bakan taraf eşim ise yapar eder unutur sonra da bana bakıp ne oldu neye küstün der.
Başlangıç ve güncel diyelim 81.7 Eki Görüntüle 3060962
Hayırlı olsun canım
Gel sohbete katıl. Sessiz sedasız gitme
Güncellendim geldim.

North River kendini yalnız hissetme kuzum hele gel yamacıma, bak ben seni kandırmadım
Geçen Cuma: 84,9
Bu Cuma: 87,1
Fark: +2,2
Zipzip- kaptanım boğazım ağrıyor , hastayım ama yine de masterfite katılmak istiyorum

Eklentiler

• D9CADDDC-9AAD-4C49-BE7E-D240B744B681.webp
    13 KB · Görüntüleme: 32
iste sözünün eri. Benimde hala düzelmedi hastalığım iki haftadır ya geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…