- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 61
İnşallah canım inşallah.Süpersin
Aleykümselam canım amin
Geçmiş olsun canım
Verirsin kaptanımmm
Günaydın canım
Cuma’ya gelir eksiler
Çok almamışsın canım Cuma’ya eksi fazlasıyla gelir tatlım
Ok şekerim
Kusura bakma kaptanim ancak gelebildimAmine Busra bildirim yapacaktin bugun canim
Pro ol bak hiç beklemezsinYazdirmiyo arka arkaya 19 sn bekle diyor
Masterfit secmleri yapiyoruz katilacak misin canimKusura bakma kaptanim ancak gelebildim
Geçmiş olsun canim insallah onemli birsey yokturGelir canım gelir. Birde bu biraz fazla. Şöyleki bu gece acillerdeydik. Sabah 9 da eve geldik ve ben saat 7 gibi bir simit ayran yedim. 9:30 gibi uyuyup uyandım ve tartıldım. Onunda bir 400 gr etkisi vardır diye düşünüyorum.
Katılıyorlar Büşra yoksa zaten üye kalmadıKusura bakma kaptanim ancak gelebildim
Mevcut listeyi bitirdik kaptanimMasterfit secmleri yapiyoruz katilacak misin canim
Yok olmam sevdim ben bu kaptanlığı bırakmamNe zaman istersen ablacim
Teşekkürler meslektaşım
Oo super o zaman ablaYok olmam sevdim ben bu kaptanlığı bırakmam
Geçmiş olsun öenmlibişiyoktur umarımGelir canım gelir. Birde bu biraz fazla. Şöyleki bu gece acillerdeydik. Sabah 9 da eve geldik ve ben saat 7 gibi bir simit ayran yedim. 9:30 gibi uyuyup uyandım ve tartıldım. Onunda bir 400 gr etkisi vardır diye düşünüyorum.
Kızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitteGeçmiş olsun canim insallah onemli birsey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?