- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Vayy takımların aranan yüzü
Gecmis olsun Allah sifa versin canimKızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
Aynen devam kaptanlığa kuzumOo super o zaman abla
Güzel kilo veriyorsun biliyorum seniVayy takımların aranan yüzüonore oldum
Kızımın ciğerleri hasta canım. Geceden beri hava alıyorGeçmiş olsun öenmlibişiyoktur umarım
Geçmiş olsun Allah şifa versinKızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
Maviş maviş takılalım bu hafta kaptanim
Bu hafta baya kalabalığız keyifli olacak
Katilacam diyordu ama yine bir daha sordum bakalimŞimdi son dakika Büşra benim mi ellere mi gwlin oldu
Çok geçmiş olsun day daycımKızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
Tedaviyle düzelir ciğerlrde çok üzüldüm atlatır inşallah en kısa zamanda.Kızımın ciğerleri hasta canım. Geceden beri hava alıyor
Kaptanım pzt kaptan yarışında yüzde mi kilo mu dikkate alınıyor? Bir hesap kitap yapacağım. Avantajı almamız lazımKatilacam diyordu ama yine bir daha sordum bakalim
Yuzdeye gore belirliyoruz kazanani kaptanimKaptanım pzt kaptan yarışında yüzde mi kilo mu dikkate alınıyor? Bir hesap kitap yapacağım. Avantajı almamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?