Al bence kırmızı takım kazanacak en büyük takım kırmızıııııı en büyük kaptan yıldızKaptanım pzt kaptan yarışında yüzde mi kilo mu dikkate alınıyor? Bir hesap kitap yapacağım. Avantajı almamız lazım
Selamün aleyküm
Kaptan senden 68 bekliyorum pazartesiKaptanım pzt kaptan yarışında yüzde mi kilo mu dikkate alınıyor? Bir hesap kitap yapacağım. Avantajı almamız lazım
Allah şifa versin canımKızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
Alırım evel Allah. Bölgesel yapsın oAl bence kırmızı takım kazanacak en büyük takım kırmızıııııı en büyük kaptan yıldız
Eveeet profili değiştirme vakti geldi
Geçmiş olsun bitanem. Acil şifalar dilerim. Üzüldüm Allah kolaylık versin.Kızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
Koş al hemenCocugu okulda unutacağım gidip alayim
Kırmızı takımdasın. Cumaya kadar diyet&spor biraradayız. Günlük 10 bin adım bekliyorumKız noluyoben şuan aşırı fransızım
Sabit kalmışım kuzum, reglim geliyor biraz sisim belki daha da aşağı olabilir hadi yarış başlasın
Dur bakalım elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hatırlatın tartıdan önce duş&kese olayınıKaptan senden 68 bekliyorum pazartesi
Tamam canım hadi bakalım başlıyoruzKırmızı takımdasın. Cumaya kadar diyet&spor biraradayız. Günlük 10 bin adım bekliyorum
Hepimize başarılar diliyorum kaptanım.Eki Görüntüle 3061043
Mavi Ortancalarim . Hep birlikte çok güzeliz
Elhan
Aomine Daiki
60kiloyum
Zipzip-
fesang
pastelfit
8000 adım ve doğru beslenme ile bu hafta inancımız, motivasyonumuz tam. Bomba gibi geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?