3uncu dilimde sisince (ince hamur) bu kiz nasil yiyor o kadar diye dusundumBen pizza yemem pişi yerim
Neyi buldun bizede anlatta aydinlanalimIste takriben 7 gundur yiyorsam demek kifiliz ben hatami buldum kiz eski msjlardan
3 dilim ne kız ben üstüne tatlı bile gömerim onun3uncu dilimde sisince (ince hamur) bu kiz nasil yiyor o kadar diye dusundum
Günaydın canımGunaydin kizlar
Ayak ustu atistirmak canim bastada yaptigim hata fark etmeden cocuklarin kalanini filan paso yemeye baslamisim geneNeyi buldun bizede anlatta aydinlanalim
Buyuk boydan 3 dilim ama3 dilim ne kız ben üstüne tatlı bile gömerim onun2 hafta paket gıda kullanmiycam haftaya
Günaydın canimGunaydin kizlar
Yok artikBuyuk boydan 3 dilim ama
Yarin cuma biliyosun diyilmiAyak ustu atistirmak canim bastada yaptigim hata fark etmeden cocuklarin kalanini filan paso yemeye baslamisim geneatistirdigim icin hep toklukla aclik arasindayim perswmbe acliktan olsen kac yazar
Mi kullaniyoruz biz takimca bi kac kiside de honor var burda anket yap bence :)internetten sadece kilo ölçen tartı bakıyorum... tabi yorumlarada.... o kadar kararsız kaldım ki...
Hasta hasta yürüdun.Menüm;
Sabah 8.30
1 haşl. Yumurta
Öğlen
Çıtır leblebi üzüm
Akşam 8.15
1 kase domates çorba
Dönerin eti
Yoğurt
madamhd
Eki Görüntüle 2928678
Cordelia
Gunaydin.Günaydın kızlar
Günaydın.
Günaydın.Günaydın
Ben ne yapılan kapıda mı kalcam.Gece kilitlicem artik 12den sonra yasak yazmak
Harika manzara.
Kolay gelsin. Bol bol ye.Bugün hastaneden hemsire arkadaslarimdan biri bana oturmaya gelecek. Kendim yemiyormya hic birsey yapasim yok. Hatta elimi kolumu kaldirasim eve süpürge tutasimda yok. Cok üseniyorm
Olacak gerçekten. Sağolun.Dile dile... iyi dileklere cok ihtiyaclari olacak
Burayi Arena sandılar.Takimda kavga yasak
Ayaklarına emeğine sağlık canımO zaman benim görevim de bitti galibakırmızı takım arkdaslarim ve madamhd hepinize cuma günü başarılar diliyorum
mi neki markamı ilk duyuyorum bakem nettenMi kullaniyoruz biz takimca bi kac kiside de honor var burda anket yap bence :)
Evet ama bu hafta bu yuzden katilmadim takimlara bi saldim iyice bugun basladimYarin cuma biliyosun diyilmi
Xiaomi nin mi2 akilli tartisi canimmi neki markamı ilk duyuyorum bakem netten
Çakkaallllll seniEvet ama bu hafta bu yuzden katilmadim takimlara bi saldim iyice bugun basladim
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar
Rica ederim canım katkım olduysa ne mutlu banaAyaklarına emeğine sağlık canımdesteklerin için teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?