o zaman bana yardımcı olun menülerde fikirlerinizi alayımYemeklerden evet kısabilirsin menü olustur kendine
tek sıkıntım spor yapamamak..Bende 65 le geldim buraya canım 2,5 ay sonra 56 falan oldum çok fazla takılma bu konulara. Yani çok fazla takılma ne kadar stres o kadar diyeti baltaliyor hemencik verirsin
Sen yediklerini at bakalim aksama olurmu canimo zaman bana yardımcı olun menülerde fikirlerinizi alayım
bir hataylı olarak bizim yemekler malum.... o yüzden önerilere açığım
1.65 e 65 kiloya hemde daha emziriyorsun aglamissin ya ben olmeliyim kiz o zaman . Bebisini dusun tatlim bosuna alinmadi kilolar gidecek onemli olan saglikli gitmesi2-3 aymı
ah razıyım...
bence 1 senede veremem
benm bebeğim emmiyor :/
fellüzüm.. aslında spor yapamıyorum ama yemeklerden kısabilirim demi ? çok iyi fikir öylemi yapsam ya
aaa linç ediliorumnedenki
Sen yediklerini at bakalim aksama olurmu canim
yok emzirmiyorum ama vücudum kiloya alışık değil bir yere gitmem lazımdı mesafede cok uzak değildi aslında yarım saatlik yol.. yürüdüm gittim işimi halletim dönerken 2 kere oturdum nefes nefese kaldm.. ve bu cok zoruma gitti1.65 e 65 kiloya hemde daha emziriyorsun aglamissin ya ben olmeliyim kiz o zaman . Bebisini dusun tatlim bosuna alinmadi kilolar gidecek onemli olan saglikli gitmesi
Sabah ne yedin ise gidiyosan orda neler var ben sana bir listr atayim bir bakaslında fikir verirseniz ona göre hazırlarım yemeğimi
herifim yok nasılsa
yok emzirmiyorum ama vücudum kiloya alışık değil bir yere gitmem lazımdı mesafede cok uzak değildi aslında yarım saatlik yol.. yürüdüm gittim işimi halletim dönerken 2 kere oturdum nefes nefese kaldm.. ve bu cok zoruma gitti
Sinirda insülin direncim cikti benim. Glukofer verdi doktor bana. Hicbir isime yaramadi ama benim malesef. Kilonun %10unu verirsin bu ilacin yardimiyla dedi. Aksine ilac beni daha da kabiz yapti. Daha cok siskinlik hissediyorm icince.
şansın bol olsunSimdi 6.takima gidiyorum gecmis yapmaya ne zaman listeye girmisim ne yemisim yeniden basliyor gibiyim
sabah 1 bardak çay sadece sinitrimdenSabah ne yedin ise gidiyosan orda neler var ben sana bir listr atayim bir bak
Evet vucut tepki veriyor ama bu yuruyuslede alakali cok aktif degilsen merdiven inip cikinca yorulan 50kg tanidiklarim varaslında fikir verirseniz ona göre hazırlarım yemeğimi
herifim yok nasılsa
yok emzirmiyorum ama vücudum kiloya alışık değil bir yere gitmem lazımdı mesafede cok uzak değildi aslında yarım saatlik yol.. yürüdüm gittim işimi halletim dönerken 2 kere oturdum nefes nefese kaldm.. ve bu cok zoruma gitti
Kiz napiyosun senşansın bol olsun
sabah 1 bardak çay sadece sinitrimden
cok haklısınEvet vucut tepki veriyor ama bu yuruyuslede alakali cok aktif degilsen merdiven inip cikinca yorulan 50kg tanidiklarim var
ne edem cok sinir oldumKiz napiyosun sen
Mesela benEvet vucut tepki veriyor ama bu yuruyuslede alakali cok aktif degilsen merdiven inip cikinca yorulan 50kg tanidiklarim var
anamm kaptanım sendemiMesela ben
Bizim burasi biraz dag tepe seklinde babamla yuruyerek alisverise gittik yuruyerek gidelim dedi donuste merdiven cikarken 2 defa durdum kalbim baska yerimde atiyordu resmen
günaydn cnmGünaydın canlar
Gunaydin canim ❤Günaydın canlar
cok haklısın
ne edem cok sinir oldum
Merdivenler biraz dik olunca zorlandim vallaanamm kaptanım sendemi
Sporda yaparsın canım benimtek sıkıntım spor yapamamak..
yürüyüşte yapamıorum çünkü işten koştur koştur çıkıp bebekle ilgileniorm...
kasımda sporaq başlayacam
bir günlük demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- Sabah: 1 bardak süt, 1 yumurta haşlama veya sahanda, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir ve 5 zeytin.
- Ara öğün: 1 adet yeşil elma veya 1 kase kuru meyveli yoğurt.
- Öğle yemeği: 1 porsiyon etli sebze veya baklagil yemeği, 1 kase dolusu cevizli limonlu salata.
- Ara öğün: 1 bardak muzlu smoothie veya yoğurtlu kereviz salatası.
- Akşam: 1 kase bulgurlu veya tavuklu besin değeri yüksek çorba, fırın veya ızgara et yemeği, 1 kase yeşil salata.
- Ara öğün: 1 bardak dolusu süt veya 1 kase meyveli yoğurt.
aa merdiven demişkenMerdivenler biraz dik olunca zorlandim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?