Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende 65 le geldim buraya canım 2,5 ay sonra 56 falan oldum çok fazla takılma bu konulara. Yani çok fazla takılma ne kadar stres o kadar diyeti baltaliyor hemencik verirsin
tek sıkıntım spor yapamamak..
yürüyüşte yapamıorum çünkü işten koştur koştur çıkıp bebekle ilgileniorm...
kasımda sporaq başlayacam

2-3 aymı
ah razıyım...
bence 1 senede veremem

benm bebeğim emmiyor :/

fellüzüm.. aslında spor yapamıyorum ama yemeklerden kısabilirim demi ? çok iyi fikir öylemi yapsam ya

aaa linç ediliorum nedenki
1.65 e 65 kiloya hemde daha emziriyorsun aglamissin ya ben olmeliyim kiz o zaman . Bebisini dusun tatlim bosuna alinmadi kilolar gidecek onemli olan saglikli gitmesi

Sen yediklerini at bakalim aksama olurmu canim
aslında fikir verirseniz ona göre hazırlarım yemeğimi
herifim yok nasılsa

1.65 e 65 kiloya hemde daha emziriyorsun aglamissin ya ben olmeliyim kiz o zaman . Bebisini dusun tatlim bosuna alinmadi kilolar gidecek onemli olan saglikli gitmesi
yok emzirmiyorum ama vücudum kiloya alışık değil bir yere gitmem lazımdı mesafede cok uzak değildi aslında yarım saatlik yol.. yürüdüm gittim işimi halletim dönerken 2 kere oturdum nefes nefese kaldm.. ve bu cok zoruma gitti

Sabah ne yedin ise gidiyosan orda neler var ben sana bir listr atayim bir bak

Sinirda insülin direncim cikti benim. Glukofer verdi doktor bana. Hicbir isime yaramadi ama benim malesef. Kilonun %10unu verirsin bu ilacin yardimiyla dedi. Aksine ilac beni daha da kabiz yapti. Daha cok siskinlik hissediyorm icince.

Benim 12.5 cikti hamileyken . Öncesinde glifor kullanmistim beni 15 gün ishal yapmişti.

Evet vucut tepki veriyor ama bu yuruyuslede alakali cok aktif degilsen merdiven inip cikinca yorulan 50kg tanidiklarim var

Evet vucut tepki veriyor ama bu yuruyuslede alakali cok aktif degilsen merdiven inip cikinca yorulan 50kg tanidiklarim var
Mesela ben
Bizim burasi biraz dag tepe seklinde babamla yuruyerek alisverise gittik yuruyerek gidelim dedi donuste merdiven cikarken 2 defa durdum kalbim baska yerimde atiyordu resmen

cok haklısın

ne edem cok sinir oldum
  • Sabah: 1 bardak süt, 1 yumurta haşlama veya sahanda, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir ve 5 zeytin.
  • Ara öğün: 1 adet yeşil elma veya 1 kase kuru meyveli yoğurt.
  • Öğle yemeği: 1 porsiyon etli sebze veya baklagil yemeği, 1 kase dolusu cevizli limonlu salata.
  • Ara öğün: 1 bardak muzlu smoothie veya yoğurtlu kereviz salatası.
  • Akşam: 1 kase bulgurlu veya tavuklu besin değeri yüksek çorba, fırın veya ızgara et yemeği, 1 kase yeşil salata.
  • Ara öğün: 1 bardak dolusu süt veya 1 kase meyveli yoğurt.

tek sıkıntım spor yapamamak..
yürüyüşte yapamıorum çünkü işten koştur koştur çıkıp bebekle ilgileniorm...
kasımda sporaq başlayacam
Sporda yaparsın canım benim üzülme onun da zamanı gelir önce diyetine odaklan.

bir günlük demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eee hergün nerden bilecem 1 gün önceden bana yazsana fellüzüm

Merdivenler biraz dik olunca zorlandim valla
aa merdiven demişken
spor yapamıorum bari merdivenleri yürüyerek inip çıkaym asansör kullanmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…