Güle güle kullan canım rengi çok tatlıymış
Aynen öle böle birbirlerine iftira ata ata dava kazanacaklari sanmiyorumJohhny ambere dava açtı. Bir gazetede yazdığı aile içi şiddet gördüm içerikli yazı nedeniyle iftira ederek itibarımla oynadı diye. Asıl şiddet uygulayanın karısı olduğunu ispatladı da netice ne olur bilmem. Karayip Korsanlarının yeni serisinden adamı ihraç ettiler. Her şeyimi kaybettim bu iftira ölümüme kadar benimle anılacak diyor
SensiiinHarikasın
Anom teprik ederim
Cok geçmiş olsun.Kızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
Ben de mor ve laciverti cok severim.Mor çok severim. Mor denilince akla ben gelirim ailedegüle güle kullan
Çok teşekkür ederim.Gule gule kullan canim mor rengi cok tatliymis
Cok geçmiş olsun.Kızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
Ben de mor ve laciverti cok severim.Mor çok severim. Mor denilince akla ben gelirim ailedegüle güle kullan
Çok teşekkür ederim.Gule gule kullan canim mor rengi cok tatliymis
Salı çarşamba adim yarışı vardir diye biliyorumO zaman azicik aydinlatayim
Kirmizi takimdasin bu hafta kaptanin @yildiz4kc
Menulerinde ve adimlarinda yildiz veCordelia kaptanlari etiketliyorsun
cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba 5 gun boyunca en fazla 8 bin adim atiyoruz
8 bin adim üstü spor puanina ekleniyor
Aklina takilan olursa sorabilirsin
Teşekkür ederim.Güle güle kullan canım rengi çok tatlıymış
Cnm güle güle kullan
Yapariz galiba yineSalı çarşamba adim yarışı vardir diye biliyorum( takım dişi )
Çok tatlı rengi güle güle kullan kaptanım bende değiştirmek istiyorum kayışını turuncu istiyorum bende
Teşekkür ederim kaptanım sağol
Tebrikler kaptanim
Teşekkürler pusuya yattım tombala edeyim diyeSensiiin
Anom teprik ederim
B12 ve d vitaminine bakmamislar cordişimSöyle bi göz attım demirin düşük.b12 ve d vitamininin göremedim.
Güle güle kullan canım
TeşekkürlerGüle güle kullan canım
Çabuk acikirsin ...Bilmiyorum ki canım o nedir
Canım önümüzdeki ay bir daha tahlil yaptıracağım o zaman özellikle belirteceğimAile hekiminde mi baktirdin? Orda ozellikle d vitamini bakmiyorlar bende cok sinir oluyorum. Kan ve demir degerin düşük çıkmış aslinda demir depo ve ferritinde bakilsaymis keşke
Şans işte gerçi pusuya yatmıştımda ondan şey ettiydimGüle güle kullan canım
Sağlık ocakları artık bakmıyor vitamin değerlerine.B12 ve d vitaminine bakmamislar cordişim
Yaparız Akşam ortaklık da belirleyeceğiz inşallah.Yapariz galiba yineCordelia ne diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?