Oo super kaptanimYaparız Akşam ortaklık da belirleyeceğiz inşallah.
Dizi anlatiyorsunuz zannetmiştimPek iftira gibi değil. Siddet uygulamış ama Amber da uygulamış. Kadın azcık rahatsız gibi. Johnny de uyuşturucu ve alkol etkisinde şiddet uygulamış . Mahkeme ne karar vercek bakalim.
Cnm demir eksikliği anemin var görünüyor, ilaç kullanıyo muydunAnlayan var mı? Ya doktor neden B12 ve d vitaminine bakmamış ki sinir oldum
Sebzeler pişerken biraz yürüyimmmMüsait olanlar kalkin biraz spor yapalım. 4 bin küsürdeyim ben daha
Çok tatlı rengi güle güle kullan kaptanım bende değiştirmek istiyorum kayışını turuncu istiyorum bende
Teşekkür ederim kaptanım sağol
Teşekkürler pusuya yattım tombala edeyim diye
Güle güle kullan canım.
Cnm demir eksikliği anemin var görünüyor, ilaç kullanıyo muydun
Sebzeler pişerken biraz yürüyimmm
Kırmızı takım dayım okey kaptanım kim etiket için yarın yazmaya başlıyoruz dimi adım menü ay her şeyi unutmuşum kusura bakmayın
Bizden birini etiketleyerek menünü, adimini yazabilirsin böcüğüm. Bu hafta arada kaynar gider kilo verirsin. Diğer türlü kacamaklardan kurtulamıyoruz.Canlar sabah tartilmayi unuttum bugün misafirim vardı uyandım başladım toparlanmaya ve hazırlık yapmaya. Dün 57.4 kg gelmiştim Onun da fotosunu çekmedim nasılsa bugün esas diye. Bu hafta yarışmada olmadan zayıflayın ben de yine sohbette bulunurum.
Aa senin ibren niye yok kesin uçtun gittin o kadar kilo verinceBizden birini etiketleyerek menünü, adimini yazabilirsin böcüğüm. Bu hafta arada kaynar gider kilo verirsin. Diğer türlü kacamaklardan kurtulamıyoruz.
Evet evetBizden birini etiketleyerek menünü, adimini yazabilirsin böcüğüm. Bu hafta arada kaynar gider kilo verirsin. Diğer türlü kacamaklardan kurtulamıyoruz.
Cok verdi heralde ondan kaldırdı zaafiyet geçirecek nerdeyse kuş kadar kaldiAa senin ibren niye yok kesin uçtun gittin o kadar kilo verince
Sanki sen çok farklısin yaa bana da dua edin ne olur gitsin bu yapışan kilolarCok verdi heralde ondan kaldırdı zaafiyet geçirecek nerdeyse kuş kadar kaldi
Tamam canimCanlar sabah tartilmayi unuttum bugün misafirim vardı uyandım başladım toparlanmaya ve hazırlık yapmaya. Dün 57.4 kg gelmiştim Onun da fotosunu çekmedim nasılsa bugün esas diye. Bu hafta yarışmada olmadan zayıflayım ben de yine sohbette bulunurum.
Sende zayifsin canimSanki sen çok farklısin yaa bana da dua edin ne olur gitsin bu yapışan kilolar
Tamamdır şimdi anlaşıldıO zaman azicik aydinlatayim
Kirmizi takimdasin bu hafta kaptanin @yildiz4kc
Menulerinde ve adimlarinda yildiz ve @Cordelia kaptanlari etiketliyorsun
cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba 5 gun boyunca en fazla 8 bin adim atiyoruz
8 bin adim üstü spor puanina ekleniyor
Aklina takilan olursa sorabilirsin
O zaman azicik aydinlatayim
Kirmizi takimdasin bu hafta kaptanin @yildiz4kc
Menulerinde ve adimlarinda yildiz ve @Cordelia kaptanlari etiketliyorsun
cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba 5 gun boyunca en fazla 8 bin adim atiyoruz
8 bin adim üstü spor puanina ekleniyor
Aklina takilan olursa sorabilirsin
Kız senin neyine dua edelimSanki sen çok farklısin yaa bana da dua edin ne olur gitsin bu yapışan kilolar
Hava ısındı diye galiba :)Iki gundur ziyaretci sayimiz cok yuksek
Ben Brad ve angelinadan da bekliyorum ahaha@Cordelia
Amber heard johnny deppi hollywood yıldız ünvani düşürmek için dava açtigi düşündüm olan kendsine oldu
Johhny depp hayranlari amberi Aquaman 2 meva karakteri kadrodan çıkartmasi için kampanya başlatmişlar
Ama bu davalar beni çok sikti nereye kadar uzayacaklar bilmiyorum bence ikisi de suçlu
Hep birlikte başaracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?