Yaa isinan hava nerde acabaHava ısındı diye galiba :)
Bende normal sıkıntı yok,benim tarayıcı değişti ya daha hızlandı seri gidiyor.Site mi yavas benim netimde mi sorun var bugün anlamadim arada donuyor
Bende donmuyor cnmSite mi yavas benim netimde mi sorun var bugün anlamadim arada donuyor
O zaman benim nette sorun var bugunBende donmuyor cnm
Oyy çok geçmiş olsunKızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
AA senin hep triot zaten ahahaBen tahlil kağıdını aldım aile hekimine gösterdim değerler düşük tabi. Ama tiroidim de düşükmüş bunu bilmiyordum. Kadına dedim ki hadi ilaç ver de hızlansın daha rahat kilo vereyim
Doktor da ikinci tahlilde verebiliyoruz 4 hafta sonra degerinizde düzelmezse o zaman ilaç yazarız dedi
Seninkinin markası neydi tatlim
İçimde ahahahYaa isinan hava nerde acaba
Bayram bitti yaz geliyor sanirim onun etkisi
Yaa isinan hava nerde acaba
Bayram bitti yaz geliyor sanirim onun etkisi
Yok canım ya bekliyorum unuttular mi acaba , ya gelsede yerimden kalkmiyorum
Nerde 55 görmeden zayıf demem kendime bebeğimSende zayifsin canim
Bayram girdi araya belki ondan uzun sürmüştürYok canım ya bekliyorum unuttular mi acaba , ya gelsede yerimden kalkmiyorum
Hadi birlikte 55 i görelim insallahNerde 55 görmeden zayıf demem kendime bebeğim
Salı günü canım aile hekimine gittim krem verdi ama saliya spor hekimjne bı gideceğim bakalimBayram girdi araya belki ondan uzun sürmüştür
Doktora gittin mi ne zaman gideceksin
Aynisi çıkabilirBen Brad ve angelinadan da bekliyorum ahaha
Bak sen kadar olabilmem için 2 kilo var işte onu vermem laizm sen et kabul olur bakarsınKız senin neyine dua edelimederiz etmesine de sen de benden farksizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?