- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
O gizemli arkadaş begenecekti bakalım heycanliyim ahaha :) biz eklesmedik dimi eklinolsan beğenirsin:)Bende yok kii
Allah şifa versin canımKızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
İşte onu diyorum eklesmedikO gizemli arkadaş begenecekti bakalım heycanliyim ahaha :) biz eklesmedik dimi eklinolsan beğenirsin:)
İyi gecelerBen uyumaya gidiyorum
Granola yaptım
Ana yuregi iste her seyi deniyoruz ki icimiz rahat etsin.Valla ben süt olsun diye süt artırıcı çay, damla vs kullandım. Ekstradan helvalar, tatlılar, hamur işleri derken doğumhaneye girdiğim kiloma kadar geldim. Sütüm arttı mı, hayır artmadı. Ama ara ara belki yine faydası olur diye Cuma günleri tatlı bir şeyler yiyorum. Olmuyor. Sütüm hep azdı, hala az. Demek ki bebeğimin nasibi bu kadarmış. 10 aylık olduk, hala emiyor şükür. Emdiği yere kadar da devam edeceğim inşallah . 1 damla anne sütü almış olsa bile kârdır bizim için
HosbuldumMerhaba hoşgeldiniz
Ah ne güzel kalp kalbe karşıymış inşallah bu sefer uzun soluklu olur .Tatlım aynı ...
Ramazan' da gelseydi diye içimden geçirdim seni az önce. Ne güzel dört kilo vermişsin. Tek öğün yedim ben de ama o öğün de bayağı bir şeyler yemişim.
Nohut makarnasinin tadı nasıl burcum6 Mayıs
Kahvaltı: 1 ince dilim kepekli ekmek,1 haşlanmış yumurta,süzme peynir, 3 zeytin domates salatalık,yeşil çay
Ara tarçınlı süt
Öğlen 4 kaşık nohut makarnası(sadece nohut unu) , yoğurt,salata
Ara züber bar,türk kahvesi
Akşam 2 kaşık erişte, haşlama tavuk, salata, 1 kaşık yoğurt
Ara yeşil çay
2 lt su
Zipzip- _ASTRAL_
Afiyet olsun Burcum ❤6 Mayıs
Kahvaltı: 1 ince dilim kepekli ekmek,1 haşlanmış yumurta,süzme peynir, 3 zeytin domates salatalık,yeşil çay
Ara tarçınlı süt
Öğlen 4 kaşık nohut makarnası(sadece nohut unu) , yoğurt,salata
Ara züber bar,türk kahvesi
Akşam 2 kaşık erişte, haşlama tavuk, salata, 1 kaşık yoğurt
Ara yeşil çay
2 lt su
Zipzip- _ASTRAL_
Öyle canım. Biraz önce eşime ‘bir daha dünyaya gelirsem baba olacağım ‘ dedim. Hayırlısı olsun dedi ve uyuduİyi geceler
Ana yuregi iste her seyi deniyoruz ki icimiz rahat etsin.
İyi geceler bebişkomHerkes uyusun :)) tatlı uykular
İyi geceler ikizAllah rahatlik versin kizlar
HahahahahahahahaahahahahahahahahahhahahaÖyle canım. Biraz önce eşime ‘bir daha dünyaya gelirsem baba olacağım ‘ dedim. Hayırlısı olsun dedi ve uyudu
geçmiş çok birikmesin diye gidemiyorum bende uykum geldiAy yatmam lazım yatamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?