- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Gel ulen buraya, kiristirmaSen masterfit'e niye katılmadın bebeğim
Bende amber heard ve johnny depp olayi çok sıkca etmeye başladimAlakam yokBir johnnyi takip ediyordum
Afiyet olsun kaptanım inşallah iyi gelir sabaha iyileşirsin ıyı gecelerEksik menulerde sabaha gelir. Kuzucuklar uyudu zencefil içip yatacağım yoksa.doktor yolu göründü bana
Bnce çok yanlış bir düşünce bebek 4 5 aylıktan sonra diyet yapılabilir bnce ki diyetisyen ona göre sana liste veriyor ayrıca süt yapan şeyler var bnm listemde ağır bir liste olsa zaten bnde yapmam . Diyete başladığımdan beri bnm sütüm de arttıSelam kizlar , konuyu net bilmiyorum ama emzirirken ASLA diyet yapmam ben.. NET yok doktor kontrolu, emziren anne diyeti. Yok yok. Heleki sut azken . Ya ben simdi bile halsiz dusuyorum..emzirirken takatim kalmaz. İstedigim kadar otmus, proteinmis besleneyim. Karnim tok olmadiktan sora ne anladim bu isten. Kilolar 6 ay daha kalsin varsin.
Davayı johnny açtı.Bende amber heard ve johnny depp olayi çok sıkca etmeye başladim
Ama sıktı iyice amber iyice kafayi yedi johnnyin kendisinden ayrılmasina yediremedi kendini ben öle düşünüyorum
Aynen tabikiİşte karnını neyle doldurugun önemli diyet değil sağlıklı beslenme ki . Hiç bir anne kendini ve bebeğine zarar verecek bir şey zaten yapmaz
Evet iftira haberleri yüzündenDavayı johnny açtı.
Heeee kıyamam doğruKuzum hala diz kapagim ağrıyor , hareket yok doktordan sonra bakacağım
Faydali olmus demek kiBnce çok yanlış bir düşünce bebek 4 5 aylıktan sonra diyet yapılabilir bnce ki diyetisyen ona göre sana liste veriyor ayrıca süt yapan şeyler var bnm listemde ağır bir liste olsa zaten bnde yapmam . Diyete başladığımdan beri bnm sütüm de arttı
Listemdekiler fazla bile geliyor bazen ha sütüm daha da azalsaydı yapmazdım zatenFaydali olmus demek ki
İyi geceler kaptanım❤İyi geceler Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?