Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kömbe dişinda menü güzel afiyet olsun

Benim tüp bebek geçmişim ve çokkk uzun bir tedavi sürecim var malesef. Artık kilo yüzünden sağlığımda sıkıntılar yaşamaya başladım mecbur vermek zorundayım. Yoksa emzirirken diyet yapmayı bende istemem

Allah bagislasin Anladim canim, parantez icinde yazacekken sildim, uzun aciklama yapmiyim diye. Doktor saglik sorunlarindan dolayi diyet yap dese, dedigi zaman emzirmeye de denk gelse tabi yapilir saglik icin

Afiyet olsun canım❤
İyi geceler canım❤
Bebemi de kocamı da uyuttum. Uyuma sırası bende . Çok sayfa birikmiş. Geçmişe yarın bakmaya çalışırım . İyi geceler arkadaşlar
İyi geceler canım❤

Valla ben süt olsun diye süt artırıcı çay, damla vs kullandım. Ekstradan helvalar, tatlılar, hamur işleri derken doğumhaneye girdiğim kiloma kadar geldim. Sütüm arttı mı, hayır artmadı. Ama ara ara belki yine faydası olur diye Cuma günleri tatlı bir şeyler yiyorum. Olmuyor. Sütüm hep azdı, hala az. Demek ki bebeğimin nasibi bu kadarmış. 10 aylık olduk, hala emiyor şükür. Emdiği yere kadar da devam edeceğim inşallah . 1 damla anne sütü almış olsa bile kârdır bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…