Kömbe dişinda menü güzel afiyet olsun6 Mayıs Cuma menüm
07.30 Sabah : 1 fincan fındık
12.30 kahvaltı : 2 kaşarlı domatesli tost , tavada 1 yumurta, 2 kk peynir, yarım salatalık
14.30 ara: 1 çay bardağı sade Türk kahvesi, 2 kare %70 bitter çikolata
16.00 ara: 1 büyük bardak çay, 1 kömbe
18.00 akşam yemeği: 1 tabak nohut yemeği, 3 kaşık pilav, az turşu(1 kornişon), 3 kaşık yoğurt
Bugün diyete adapte olmaya çalıştığım bir gündü. Yarın daha güzel besleneceğim inşallah
Zipzip- _ASTRAL_
Selam kizlar , konuyu net bilmiyorum ama emzirirken ASLA diyet yapmam ben.. NET yok doktor kontrolu, emziren anne diyeti. Yok yok. Heleki sut azken . Ya ben simdi bile halsiz dusuyorum..emzirirken takatim kalmaz. İstedigim kadar otmus, proteinmis besleneyim. Karnim tok olmadiktan sora ne anladim bu isten. Kilolar 6 ay daha kalsin varsin.
Hep kv yüzündenKömbe dişinda menü güzel afiyet olsun
Aynen. İyi olmus boyleListemdekiler fazla bile geliyor bazen ha sütüm daha da azalsaydı yapmazdım zaten
Özelden yazar misin :) aşırı merak ettim
Bu saatte???Ben uyumaya gidiyorum
Granola yaptım
Dur sen mavi de misin kırmızı mı?Hep kv yüzünden
Kime yazdin ?Manti olmayaydi iyiydi kaptanım
geçmişi okuma bugünSizi gidi çenesi düşükler, 41 sayfa geçmiş var
Bana da yazık ayol
Afiyet olsun canımSabah
1 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
1 küçük muz
Biraz çilek
İnce dilim peynir
Öğle
Biraz taze fasulye yemeği
Akşam
3 köfte roka ve ayran
Sonrasında acıktım
1 dilim kek 2 minik çakıl çikolata
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
15 dk egzersiz yaptımCordelia
Evet ama yemedin ki kurutmaya koydumBu saatte??
Yildiz kaptanı etiketlemiş bu durumda mavi.Dur sen mavi de misin kırmızı mı?
Mübaaarek cuma olduğu içünnnSizi gidi çenesi düşükler, 41 sayfa geçmiş var
Bana da yazık ayol
İyi geceler
iyi gecelerrrBebemi de kocamı da uyuttum. Uyuma sırası bende . Çok sayfa birikmiş. Geçmişe yarın bakmaya çalışırım . İyi geceler arkadaşlar
Allah bagislasinBenim tüp bebek geçmişim ve çokkk uzun bir tedavi sürecim var malesef. Artık kilo yüzünden sağlığımda sıkıntılar yaşamaya başladım mecbur vermek zorundayım. Yoksa emzirirken diyet yapmayı bende istemem
Mantı mı yemis
Afiyet olsun canım❤6 Mayıs Cuma menüm
07.30 Sabah : 1 fincan fındık
12.30 kahvaltı : 2 kaşarlı domatesli tost , tavada 1 yumurta, 2 kk peynir, yarım salatalık
14.30 ara: 1 çay bardağı sade Türk kahvesi, 2 kare %70 bitter çikolata
16.00 ara: 1 büyük bardak çay, 1 kömbe
18.00 akşam yemeği: 1 tabak nohut yemeği, 3 kaşık pilav, az turşu(1 kornişon), 3 kaşık yoğurt
Bugün diyete adapte olmaya çalıştığım bir gündü. Yarın daha güzel besleneceğim inşallah
Zipzip- _ASTRAL_
İyi geceler canım❤İyi geceler
İyi geceler canım❤Bebemi de kocamı da uyuttum. Uyuma sırası bende . Çok sayfa birikmiş. Geçmişe yarın bakmaya çalışırım . İyi geceler arkadaşlar
Valla ben süt olsun diye süt artırıcı çay, damla vs kullandım. Ekstradan helvalar, tatlılar, hamur işleri derken doğumhaneye girdiğim kiloma kadar geldim. Sütüm arttı mı, hayır artmadı. Ama ara ara belki yine faydası olur diye Cuma günleri tatlı bir şeyler yiyorum. Olmuyor. Sütüm hep azdı, hala az. Demek ki bebeğimin nasibi bu kadarmış. 10 aylık olduk, hala emiyor şükür. Emdiği yere kadar da devam edeceğim inşallah . 1 damla anne sütü almış olsa bile kârdır bizim içinBenim tüp bebek geçmişim ve çokkk uzun bir tedavi sürecim var malesef. Artık kilo yüzünden sağlığımda sıkıntılar yaşamaya başladım mecbur vermek zorundayım. Yoksa emzirirken diyet yapmayı bende istemem
Kimse beğenmedi ahaha :))İnstagramda son paymaşımını beğenicem şimdi beklee
Bende yok kiiKimse beğenmedi ahaha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?