Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bedenimi ve ruhumu mutlu etmeyi seçtim bu hafta sonu.
Güne eksiyle başladım vira bismillah

Kendimden çok seni mutlu edeceğim canım kaptanım.
Bana inandığın için müteşekkirim.
Bu hafta zumba derslerine başlıyorum. Çarşamba, cumartesi
Günün aydın olsun mavişlerinle keyifli bir hafta yaşamanı diliyorum eppeeeem.

Afiyet olsun diyet havasına gir hemencik. İlk defa başlıyor gibi. Ben beynimi sıfırladım. İlk defa diyet yapıyorum ve çıtır olacağım. Üstelik elhandan önce.
Teşekkür ederim bitanem dün bocalamayi atlattım. Canım sürekli bir şeyler yemek istedi. Su ve bitki çayı içmeyi unuttum. Ama bugün bi duuuur kendine gel dedim. kordişim ilk defa başlıyor gibi başladım kilo aldım telaşı stresi yok bize lazım olan zaman. Elhan eskiden olsa senden önce çıtır olacağım derdi artık g..... yemiyor. beni gaza getirmek için öyle dediğinin farkındayım endişelenme kuzum motivasyonum iyi var yani...

İyi geceler canım. Ne okuyorsun?
Ayşe Kulin Kanadı Kırık Kuşlar cnm ablam verdi

Az kaldı, bitsin, yarın sabah 2 tepsi börek yapmam lazım
Uyyyy neli yapacağsunn

Güünaydııın

Afiyet olsun bak yine de eksisin cnm

Günaydın hayırlı sabahlar ciceklerimmmm
Güüünaydııın

Günaydın
Ben tekrar yattım
Az konuşun
Güünaydııın

Bu sabah da kilo veremediysem profil fotomu degistiricem. İyi gelmedi
Vermiş misin

Güünaydıın

Gunaydin, resme sen mi baktin, begenmeden kacmis bakan kisi
Ben de baktım aynen öyle nasılsa veririz deyince salınca olmuyor

Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydın canlarım
Güünaydııın

Hazırlanıp okula gideceğim öğleden sonra gelirim inşallah
İyi dersler cnmm kolay gelsiin

Kız bi daha sor hepsini tek mesajda

Günaydın kizlar bugünden itibaren sağlıklı beslenecegim tartilmaya aşırı korkuyorum
Günaydınlar ❤
Günaydın kızlar
Güünaydııın

Bedenimi ve ruhumu mutlu etmeyi seçtim bu hafta sonu.
Güne eksiyle başladım vira bismillah
Uuuuu harikaa

Kekim çok teşekkür ederim.
Çok şaşırdım ben de.
Sanırım kalori açığı oluştu.

Gerçekten tüp bebek süreci o kadar yıpratıcı ki seni çok iyi anlıyorum canım bnde geçtim o yollardan ama çok şükür atlattık kilolarımızıda vericez inşallah beraber belki biraz yavaş ama olsun sonuçta gidecek bu kilolar

Ne kadar emse o kadar yararlı bnde herşeyi kullandım ama yetmiyor süt ek olarak mama veriyorum yoksa kilo kaybı oluyor demek bünyem bu kadar süt üretiyor

Öyle canım. Biraz önce eşime ‘bir daha dünyaya gelirsem baba olacağım ‘ dedim. Hayırlısı olsun dedi ve uyudu
Kız babalar ne uykuya düşkünler ya gece on kere emzirmeye kalkarım sabah erkenden uyanırım eşim bide hiç uyuyamadım deyip diğer odaya kaçar ama anaların hiç kaçacak yeri yok

Çok geçmiş olsun

100 gram verdim ama aldigim 200 gramdan, amannn
Kilo almak ne kotu ya, isin yoksa aldigindan ver. Allahtan 200 gram zarardan kâr
Cnm o zaman resmin doğa resmi vs olabilir seni rahatlatıcak bi manzara mesela ,kahve olabilir ne iyi gelecekse

Kekim çok teşekkür ederim.
Çok şaşırdım ben de.
Sanırım kalori açığı oluştu.
oy oy iyi ki oluşmuş cnm sen gaza basarsın haftaiçi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…