- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Bedenimi ve ruhumu mutlu etmeyi seçtim bu hafta sonu.Günaydın Mavi takımın citirlari
Bayram bitti ama hepimiz biliyoruz hafta sonları da zor geçiyor biz siskolar icin. Etrafimizdaki herkes yemenin içmenin pesinde hafta sonunda da . Pazartesi tartilari bizi mutlu edecek bunu düşünerek sağlıklı besleyelim bedenimizi yazikkkk bu bedene ne çekti bizden beeeee
Zipzip- Elhan @Aomine Daiki @busra ytez fesang @60kiloyum @pastelfit
Eksik menüleri de unutmayalım mavişlerim
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın kaptanimGünaydınlar ❤
Kendimden çok seni mutlu edeceğim canım kaptanım.Günaydın abla
Ptesi artı gelirim dediğin halde aldım seni böyle bir aşk benimkisisen halledersin abla cidden disarda yemek çok pahalı eskisi gibi kalırsa kalsın diyemjyor insan cizzz ediyor ici
Hepinize günaydın kızlar
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun diyet havasına gir hemencik. İlk defa başlıyor gibi. Ben beynimi sıfırladım. İlk defa diyet yapıyorum ve çıtır olacağım. Üstelik elhandan önce.
Günaydın bozişimGunaydinnn
Afiyet olsun
Hayirli sabahlar
Ayşe Kulin Kanadı Kırık Kuşlar cnm ablam verdiİyi geceler canım. Ne okuyorsun?
Uyyyy neli yapacağsunnAz kaldı, bitsin, yarın sabah 2 tepsi börek yapmam lazım
GüünaydııınGünaydınnnnn
Afiyet olsun bak yine de eksisin cnm6 Mayıs menüsüü
10.00 Bir porsiyon Adana usulü su böreği
Ortaya söğüş domates, salatalık , zeytin, çay ( kahvaltıya gitmiştik normal bir kişilik Antep kahvaltısı 160 TL olunca paraya kıyamadım)
11.30 Sade Türk kahvesi, bir kare bitter
17.00 İki parça ızgara et , salata, yarım bardak meyve suyu
19.00 Küçük bir portakal, elma çürümesin diye yendi portakal bayağı kendinden geçmişti.
Velhasıl kelam dünkü menü hiç hoşuma gitmedi başkası yeseyapardim.
Suyu da ölçemedim diyet havasına hala giremedim. Bugün daha bilinçliyim.
Adım 7001
@North RiverZipzip- @pastelfit @Cordelia
Günaydın hayırlı sabahlar ciceklerimmmm
GüüünaydııınGunaydin
GüünaydııınGünaydın
Ben tekrar yattım
Az konuşun
Vermiş misinBu sabah da kilo veremediysem profil fotomu degistiricem. İyi gelmedi
GüünaydıınGünaydııınn
Ben de baktımGunaydin, resme sen mi baktin, begenmeden kacmis bakan kisi
Günaydın mutlu hafta sonları
GüünaydııınGünaydın canlarım
İyi dersler cnmm kolay gelsiinHazırlanıp okula gideceğim öğleden sonra gelirim inşallah
Kız bi daha sor hepsini tek mesajda
Günaydın kizlar bugünden itibaren sağlıklı beslenecegim tartilmaya aşırı korkuyorum
Günaydin
Günaydınlar ❤
GüünaydııınGünaydın kızlar
UuuuuBedenimi ve ruhumu mutlu etmeyi seçtim bu hafta sonu.
Güne eksiyle başladım vira bismillah
Kekim çok teşekkür ederim.Ayşe Kulin Kanadı Kırık Kuşlar cnm ablam verdi
Uyyyy neli yapacağsunn
Güünaydııın
Afiyet olsun bak yine de eksisin cnm
Güüünaydııın
Güünaydııın
Vermiş misin
Güünaydıın
Ben de baktımaynen öyle nasılsa veririz deyince salınca olmuyor
Güünaydııın
İyi dersler cnmm kolay gelsiin
Kız bi daha sor hepsini tek mesajda
Güünaydııın
Uuuuuharikaa
Gerçekten tüp bebek süreci o kadar yıpratıcı ki seni çok iyi anlıyorum canım bnde geçtim o yollardan ama çok şükür atlattıkBenim tüp bebek geçmişim ve çokkk uzun bir tedavi sürecim var malesef. Artık kilo yüzünden sağlığımda sıkıntılar yaşamaya başladım mecbur vermek zorundayım. Yoksa emzirirken diyet yapmayı bende istemem
Kim o mantı yiyen hainMantı mı yemis
Ne kadar emse o kadar yararlı bnde herşeyi kullandım ama yetmiyor süt ek olarak mama veriyorum yoksa kilo kaybı oluyor demek bünyem bu kadar süt üretiyorValla ben süt olsun diye süt artırıcı çay, damla vs kullandım. Ekstradan helvalar, tatlılar, hamur işleri derken doğumhaneye girdiğim kiloma kadar geldim. Sütüm arttı mı, hayır artmadı. Ama ara ara belki yine faydası olur diye Cuma günleri tatlı bir şeyler yiyorum. Olmuyor. Sütüm hep azdı, hala az. Demek ki bebeğimin nasibi bu kadarmış. 10 aylık olduk, hala emiyor şükür. Emdiği yere kadar da devam edeceğim inşallah . 1 damla anne sütü almış olsa bile kârdır bizim için
Evet kuzumSabitsin sanırım gayet iyi canim
Kız babalar ne uykuya düşkünler ya gece on kere emzirmeye kalkarım sabah erkenden uyanırım eşim bide hiç uyuyamadım deyip diğer odaya kaçar ama anaların hiç kaçacak yeri yokÖyle canım. Biraz önce eşime ‘bir daha dünyaya gelirsem baba olacağım ‘ dedim. Hayırlısı olsun dedi ve uyudu
Çok geçmiş olsunBende bugün kan tahlili yaptırdım, benim sonuçlar haftaya çıkar.
Troid ilacının dozunu artıracaktı doktor, sonra vazgeçti, önce değerlere bakalım dedi. Dozu artırsa belki daha kolay kilo verebilecektim.
Yine de artırsak mı dedim, yok çarpıntı yapar dedi
Geçmiş bitmiyor ki okumayayım diyorum acaba birley kaçar mı diyede çatlıyorumOhooo, sen bittin kızım, kaç saattir geçmiş yapıyorum
Cnm o zaman resmin doğa resmi vs olabilir seni rahatlatıcak bi manzara mesela ,kahve olabilir ne iyi gelecekse100 gram verdim ama aldigim 200 gramdan, amannn
Kilo almak ne kotu ya, isin yoksa aldigindan ver. Allahtan 200 gramzarardan kâr
Kekim çok teşekkür ederim.
Çok şaşırdım ben de.
Sanırım kalori açığı oluştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?