- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Bu hafta ikimizden birisi kırmızı kaptan olması lazım. Adımızı kurtarmanın baska yolu yok. . 3,5 kilo nedir yaa.Sen yeme canim camidrkiler siskolansin
Benimde öyle oldu, son 2 sayfayı yatarak okurken telefon 3 kez elimden düştü, bitmek bilmedi, yinede sonuna kadar okudumGeçmiş bitmiyor ki okumayayım diyorum acaba birley kaçar mı diyede çatlıyorum
Bırakma sürecinde eğer sütün çok iyi geliyorsa kendin içinde dikkat etmelisin canımEmzirirken çok kısıtlı diyet yapmayin. Onemli olan akşamlari yememek asil fayda saglayan o. Tabi birde porsiyon kontrolü saglayabilmek. Ben kizim 9 aylikken başlamıştım diyete, o zamanlar bile aşırı kismadan ilk kilolari verdim. Ek gidasi arttikça bende diyete daha iyi adapte olmuştum.
Önümüzdeki hafta emzirmeyi birakicaz onun stresi var biraz
Bu hafta ikimizden birisi kırmızı kaptan olması lazım. Adımızı kurtarmanın baska yolu yok. . 3,5 kilo nedir yaa.
Balım sen yine uzun süreçte aldın. Ben hepsini bayramda ellerimle büyüttümBu hafta ikimizden birisi kırmızı kaptan olması lazım. Adımızı kurtarmanın baska yolu yok. . 3,5 kilo nedir yaa.
Aynen öyle canım , keskin şeyler en çok anneye zarar emzirme süreci de çok hassas sagliklica bebişler doysun anneler de mutlu olsunBilenler bilir emzirirken 25 kg vermiştim hemde hiç aç kalmadan. Oğlum 4 aylıkken başladım diyete 2 yaşına kadar emzirdim
Geldi çattı ayrılık vakti diyorsun . Bende tatilden sonrasına erteledim yolda meme kurtarıcı çünküEmzirirken çok kısıtlı diyet yapmayin. Onemli olan akşamlari yememek asil fayda saglayan o. Tabi birde porsiyon kontrolü saglayabilmek. Ben kizim 9 aylikken başlamıştım diyete, o zamanlar bile aşırı kismadan ilk kilolari verdim. Ek gidasi arttikça bende diyete daha iyi adapte olmuştum.
Önümüzdeki hafta emzirmeyi birakicaz onun stresi var biraz
Bu akta kilo ekleme şeydi nasıl oluyor kuzum, pro şartı var mjGeldi çattı ayrılık vakti diyorsun . Bende tatilden sonrasına erteledim yolda meme kurtarıcı çünkü
Yok canım yukarıda kendi resmine tıkla hesap detaylari var ordan yapılıyorBu akta kilo ekleme şeydi nasıl oluyor kuzum, pro şartı var mj
Yok ben yemem, eşime bikac dilim ayırırımSen yeme canim camidrkiler siskolansin
Çok teşekkür ederimYok canım yukarıda kendi resmine tıkla hesap detaylari var ordan yapılıyor
Mevsimlerde kayma var sanki havalarda gec sogudu bu seneAdımlarım yerlerde geç kalktık bugün 9 daMutfağı toplayıp biraz evde turlayim dışarısı soğuk . Kombiyi açtım Mayıs ayında 11 yıllık evlilikte bir ilk evim güney cephe bu mevsimde yanmaya başlardık biz şortla gezerdik . Resmen dünyanın içine e.ttik
Menü hemen geliyooooooGünaydın Mavi takımın citirlari
Bayram bitti ama hepimiz biliyoruz hafta sonları da zor geçiyor biz siskolar icin. Etrafimizdaki herkes yemenin içmenin pesinde hafta sonunda da . Pazartesi tartilari bizi mutlu edecek bunu düşünerek sağlıklı besleyelim bedenimizi yazikkkk bu bedene ne çekti bizden beeeee
Zipzip- Elhan @Aomine Daiki @busra ytez @fesang @60kiloyum pastelfit
Eksik menüleri de unutmayalım mavişlerim
Afiyet olsun canım, ben de dün yedim6 Mayıs menüsüü
10.00 Bir porsiyon Adana usulü su böreği
Ortaya söğüş domates, salatalık , zeytin, çay ( kahvaltıya gitmiştik normal bir kişilik Antep kahvaltısı 160 TL olunca paraya kıyamadım)
11.30 Sade Türk kahvesi, bir kare bitter
17.00 İki parça ızgara et , salata, yarım bardak meyve suyu
19.00 Küçük bir portakal, elma çürümesin diye yendi portakal bayağı kendinden geçmişti.
Velhasıl kelam dünkü menü hiç hoşuma gitmedi başkası yeseyapardim.
Suyu da ölçemedim diyet havasına hala giremedim. Bugün daha bilinçliyim.
Adım 7001
North River Zipzip- pastelfit Cordelia
Onların iş çok karışıkSelamlar
Johnnp depp haberlerle gelcem
Bu amber ayrılıgı kabul edememiş
Çok aşıkmış
Davalarin nedeni anlamaya çalıştım
Neden bu kadar uzuyor bilmyorum
Johnnp tam saplantili birini bulmuşsun ha
Şu böreği miAfiyet olsun canım, ben de dün yedim
Ben kendim hazır yufkadan yapmıştım, bi de kekŞu böreği mi
Bülent böreğin adını Adana usulü koymuşlar sanırım kilo yapmıyor
Sana da afiyet olsun aşkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?