Sabah adımlarla birlikte yazarim belki
Kabağın etkisidir ablaPastelfit o kadar mesaj yazmış beni cagirmamis
Olsundu beni hatırlamayani ben niye çağırayım ki
Tek ogun yapamam sanirim cok acikiyorumArkadaşlar sakin sakın tek öğün yapmayın iki yıla yakın ara ara yaptım mahvoldum hormonlarım bozulmuş
Kim hatırlamıyorum biri yarın tek öğün yapicam demişti de aman diyim yapmasın ben tövbe ettimArkadaşlar sakin sakın tek öğün yapmayın iki yıla yakın ara ara yaptım mahvoldum hormonlarım bozulmuş
Zıpzıpım aslında iki üç gün içinde alisiliyor ama beni mahvettiTek ogun yapamam sanirim cok acikiyorum
Yildiz kaptan mi demişti acaba okudum ama unuttumKim hatırlamıyorum biri yarın tek öğün yapicam demişti de aman diyim yapmasın ben tövbe ettim
Kim hatırlamıyorum biri yarın tek öğün yapicam demişti de aman diyim yapmasın ben tövbe ettim
Geçmiş olsun mavişim neden ağrın var?İyi akşamlar kızlar
Canım kırmızı takımim ve_ASTRAL_ kaptanım bugün için affınızı istiyorum uyumuşum ağrıdan adım sayım olmadı eşim de yürüyüşe çıkarmadi halsizim diye
Sadece menü paylaşımım var,
07.05 cumartesi
10.30< omlet, 7 zeytin, salatalık, 2/3 dilim fıstık ezmeli ve çikolatali ekmek (benim ekmeğim)
Aralarda bitki çayı 3 hurma
Türk kahvesi mini kek
20.00< 1 tabak ıspanak yemeği, 4/5 yk pilav bolca salata 3 dilim çok tahıllı ekmek özel geldi tost makinasın da kızarmıştı dayanamadim
Daha birşey yemem sancim çok ilaç alicam
Kapanış verdim
2 litre su
Cordelia Zipzip-
Gecmis olsun canim neyin var regl ağrısi miİyi akşamlar kızlar
Canım kırmızı takımim ve_ASTRAL_ kaptanım bugün için affınızı istiyorum uyumuşum ağrıdan adım sayım olmadı eşim de yürüyüşe çıkarmadi halsizim diye
07.05 cumartesi
10.30< omlet, 7 zeytin, salatalık, 2/3 dilim fıstık ezmeli ve çikolatali ekmek (benim ekmeğim)
Türk kahvesi mini kek
20.00< 1 tabak ıspanak yemeği, 4/5 yk pilav bolca salata 3 dilim çok tahıllı ekmek özel geldi tost makinasın da kızarmıştı dayanamadim
Kapanış verdim
2 litre su
Cordelia Zipzip-
12.700 adım oldu cnm yapabilirsem 15 dklık bişey eklicem belki 13 bine tamamlarım adıımı daSporlar yapıldı mı ben şimdi başlıyorum.
iyi akşamlar peri prensesİyi akşamlar kızlar
canım afiyet olsun doydun mu böyle
surveyiyor cnm annem öyle diyorHangi seda
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
07.05 cumartesi
Türk kahvesi mini kek
Kapanış verdim
2 litre su
Cordelia Zipzip-
İki aydir reglim hem erken başlıyor hem de doğru düzgün sökülmuyor sancı ve karın sertliğim çok oluyor şükür işte değilim de dinleniyorumGeçmiş olsun mavişim neden ağrın var?
Afiyet olsun biricikimBugün ne yedim
9.00 Maydanoz, peynir, domates, salatalık, beş badem, bir buçuk yumurta, taze nane, bir kayısı, çay
11.00 Sade Türk kahvesi, bir kare bitter
16.00 Bir tabak türlü ( patlıcan, kabak, patates) , haş börülceli yeşil salata
18.00 Misafirle bir Türk kahvesi daha, yanında üç halka dilim muz
19.00 Üç beş çilek yine misafirle
İki litre su, bir büyük bardak detoks suyu, yatincaya kadar devam
Zipzip- North River pastelfit Cordelia
Adım
Eki Görüntüle 3061661
Yaaaa üzüldüm çok geçmiş olsun canımİki aydir reglim hem erken başlıyor hem de doğru düzgün sökülmuyor sancı ve karın sertliğim çok oluyor şükür işte değilim de dinleniyorum
Dedim acaba Seda sayan misurveyiyor cnm annem öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?