Trip attiginla kaldın yaniBitirdi ablapoşeti de ye dedim neden trip attın ki şimdi dedi
3 takimmi var yeşil takım free takilanlarmi ama yesildede kaptan var aklımda deli sorular
MasterFit Yarışması 33.Etap Kırmızı Takım @yildiz4kc Kırmızı Kaptan 71.3 @Cordelia Kırmızı 66.0 @She-Raa Kırmızı 87.1 @iceteavecheesecakelutfen Kırmızı 73.1 erenmothers Kırmızı 71.2 @Migim Kırmızı 70.6 @Kinoalihatun Kırmızı 75.25 @Tempus Kırmızı 91.0 @Maviokur Kırmızı 57.6 Mavi Takım @North River Mavi Kaptan 79.1 Elhan Mavi 64.4 Zipzip- Mavi 58.95 @fesang Mavi 59.6 pastelfit Mavi 59.5 @Aomine Daiki Mavi 61.4 @60kiloyum Mavi 84.9 @busra ytez Mavi 73.2 Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 54.35 @Chedarice Yeşil 83.85 @19Temmuzda69um Yeşil 76.2 @Ytmz Yeşil 67.5 @Beklenen2 Yeşil 77.9 @Mehfam Yeşil 71.2 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 66.2 @_Citlembik_ Yeşil 81.7 zeyneppk Yeşil 79.7 @minerva1988 Yeşil 58.6 @Tutku44 Yeşil 83.1
Öyle ablacım yesinler ne yapalım kısmetTrip attiginla kaldın yani
Boş ver istediğini yesin içsin daha bir guclenirsin bu da senin işine gelir.
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Kahvaltı
Sade kahve :d
Öğle
Sade kahve :d
Akşam saat 16.30
4 yk pirinç pilavı
2 avuç içi kadar tepsi kebabı
Semizotu salatası
Damla sakızı aromalı Sade kahve (Annem getirmiş bi kavanoz onu denedik )
Şuan ananaslı slim çay içiyorum
Su bolca içtim daha da içerim
Adım şuan 2628
Gece 12 ye kadar yürürüm diye düşünüyorum sayıyı güncellerim
Zipzip- @Cordelia @yildiz4kc
Aslinda 4 Takım olusturuyoruz ama bu hafta sari takima katilmak isteyen olmadi3 takimmi var yeşil takım free takilanlarmi ama yesildede kaptan var aklımda deli sorular
Heh iyi olmuş öyleyse ben spor yapamıyorum oğlumu tuvalete alistiriyorum ama saatimi taksam adım olur aslindaAslinda 4 Takım olusturuyoruz ama bu hafta sari takima katilmak isteyen olmadi
Yesil takim biraz free ama kaptanlarida var
Spor yapamayanlar genelde Yeşil takimda yer alıyor
Burdayim ben katilim formunu dolduramadim onun icin sessiz kaldim biraz
Kaldi 192 mesaj
Dolduramiyorsan kendini tanit yeter canimBurdayim ben katilim formunu dolduramadim onun icin sessiz kaldim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?